The Ordinary

• 159 287
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
ХК с Б5 при мен прави кир ефект с всичко - кремове, масла, слънцезащита... ама сериозен кир ефект. При мен при нанасяне се получават разни бели разнасяния, но аз винаги я слагам след Аргилерин, та не знам той ли не е попил достатъчно, ХК ли белее след нанасяне..

# 616
Тоя кир ефект голям проблем се очертава при повечето значи. Чудя се да не би да нанасяме крема или каквото е там твърде на дебело? Или да не втриваме достатъчно. Ходих преди месец на химически пилинг и след него сътветно ми сложиха хидратация и слънцезащита. Обаче  козметичката толкова ги втрива (всеки поотделно разбира се), хем натиска, хем втрива. Викам си леле ей това вече ще се налющи одма. Но нищо подобно. И двете мазила си бяха попили и нямах грам кир по кожата, а в същото време и кожата една хидратирана стоеше. Освен да е било от нейните мазила, но много ме съмнява офиса да изпозлва някакви скъпотии.

# 617
Просто си правят кир ефект и това е. Аз по никакъв начин не успявам да го избегна. Обикновено като изсъхне, минавам лицето с микрофибърна кърпа и тогава нанасям следващото...

# 618
Е то и аз с една четка за пудра, която абсолютно за нищо друго не ползвам ги побутвам докато се махната и всичко е наред.

# 619
Аз кир ефект имах само с един крем. От крема беше.

# 620
  • Prismatica Aerie
Просто си правят кир ефект и това е.
Да, защото не попиват изобщо.
Нещо в системата за пренос на съставките куца.
Не съм пробвала всичко, разбира се, няма и да го направя.
Завиждам на всички доволни Blush, аз приключвам с Ординари.

# 621
Точно заради оставащия повърхностен сух бял слой и аз се замислих дали и колко попиват. А кир ефект ненавиждам.

Но аз само ХК съм ползвала, не знам как ще е с другите 2 продукта, които имам.

# 622
Аз успявам да туширам кир ефекта до някаква степен като сложа Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% серума върху другите, но не напълно.

# 623
  • Prismatica Aerie
И с EUK и с Buffet имам този (д)ефект. Първото изобщо не попива, мазнее и остава на ситни капчици върху лицето. Е да, като нанеса крем (NMF) върху него - се замазва положението и е налице..кир ефект.
Второто ми седи лепкаво и естествено каквото и да сложа над него = кир.
И изобщо да слагам (наслагвам!) едно върху друго сто неща ми е нерационално, времегубещо и не е моята чаша чай тва. Blush

Последна редакция: ср, 28 фев 2018, 13:37 от Catalano

# 624
На мен ми попива ресватрола и това е май единствения продукт, който ще продължа да ползвам върху мен, за момента.

# 625
За хиалуроновата киселина да кажа и аз. Вчера разлях част от шишето и реших да го размажа по тялото си, за да не отива зян Simple Smile Тъй като беше доста отстави такъв бял слой, но като го доразнесох изчезна. По лицето не знам дали оставя такъв слой, тъй като не се мажа пред огледалото, но и да оставя би трябвало да попива много бързо, защото после слагам аргилерин и отивам пред огледалото да сложа грим. Не ми прави и кир ефект.
Според мен оставя такъв слой ако се сложи много. Аз слагам по 1 капка на лицето, но нали е по-лигаво и е по-голяма от нормална капка Simple Smile Аз лично съм много доволна от продуктите, които ползвам до сега, забелязвам положителна промяна в лицето ми, може и да е от гликоловата киселина, която не е от TO, но мисля, че ще поръчам пак поне хиалуронова киселина, тъй като я разлях Grinning Не знам дали бих купила аргилерина, защото при мен е прекалено временен ефекта, но ще си го измажа Simple Smile

# 626
Кир ефекта не е от EUK и NMF, от нещо друго е. Ползвам ги на шия и деколте. Сутрин мия само с вода и после ги нанасям, понякога минавам преди това с розова вода и пак нямам кир ефект.

ХК/ Бъфет с EUK може, но горните два не.

От студа и шапката ми станаха на челото сухи и червени петънца, подобни на лишеи, явно съм го раздразнила с третиноина. Последно него мазах. 

# 627
  • София
На мен ми попива ресватрола и това е май единствения продукт, който ще продължа да ползвам върху мен, за момента.
На мен вече всичко ми попива .. откакто нямам белене от третиноина, нямам и кир ефект ....бюфет, ресватрол.. киселини, слънцезащита ... всичко ....

# 628
Пуснали са 100% L-Ascorbic Acid Powder

# 629
На времето като ползвах дермаролер и се препоръчваше след употребата му на другия ден с такъв вт. Ц да се третира кожата. И рецептата беше една чаена лъжичка пудра се слага с 2oz дистилирана вода (това май е към 60мл) в тъммно шишенце с пулверизатор. И после се държи в хладилника. За 20 дена би трябвало да е годен. Аз го изхвърлях след тия 20 дена, но честно казано не съм забелязвала да ми е потъмнявал след този срок. Може би защото не го отваряш и не се окислява както в друга ситуация примерно. Иначе не само при ординари се намира ЛАА. Има сума и други уебсайтове. Човек да му се занимава само.

Общи условия

Активация на акаунт