The Ordinary

• 159 454
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
AHA+BHA (червеното) с пръсти ли го нанасяте или с тампон?

# 376
С плоска четка за фдт, като всички други маски.

# 377
  • на кого му пука
Аз със пръсти.

# 378
Някой поръчвал ли си е серумът със салицилова киселина? На моят нещо му се случи и консистенцията му стана от течно-гелообразна, течна и цвета стана леко жълтеникав. Откакто го имам, го съхранявам по един същ начин - на рафт, който никога не е огряван от пряка слънчева светлина. Купуван е май месец 2017 и все още е в срок според етикета.  newsm78
Нещо се е случило в последните около 2 седмици, защото го ползвам рядко и последния път нямаше промяна.

# 379
Момичета, ползвали Niacinamide 10% + Zinc 1%, забелязали ли сте влошаване на кожата и излизане на повече пъпки? От както го ползвам почнаха да ми злизат пъпки, а нямах... взех да боря черните точни и за свиване на порите, а положението стана...пъпчиво. Ако е изчистване преди подобрение - ОК, но ако е друго, трябва да го спирам. Ползвам още Аргилирина (само около очите и челото) и Матриксила. Но слагам само 2 наведнъж. Къде бъркам?

# 380
  • Варна
Момичета, ползвали Niacinamide 10% + Zinc 1%, забелязали ли сте влошаване на кожата и излизане на повече пъпки? От както го ползвам почнаха да ми злизат пъпки, а нямах... взех да боря черните точни и за свиване на порите, а положението стана...пъпчиво. Ако е изчистване преди подобрение - ОК, но ако е друго, трябва да го спирам. Ползвам още Аргилирина (само около очите и челото) и Матриксила. Но слагам само 2 наведнъж. Къде бъркам?
Аз ползвам вече втора опаковка Ниацинамид и съм страшно доволна. По-чиста кожа не съм имала! Съчетавам и с други киселини естествено. Знам ли, може да се чистиш? Ползвам и силицилова киселина, но от скоро (един месец) и консистенцията е ОК- предполагам се е развалил отвореният от май.

# 381
Да, определено не беше читав, вече отиде в мивката. Беше се раделил на една плюска гелообразна субстанция и водниста такава и не миришеше като новата бройка, която имам в резерва.

# 382
В една фейсбук страница за обсъждане на продуктите на ординъри имаше пост за това от кои продукти хората не са доволни - Niacinamide беше на първо място Sad Точно за пъпки говориха. Някой пишеха, че ползват само в т-зоната и върху уголемени пори, а не върху цялото лице. Аз лично не съм го ползвала обаче

# 383
А след Ниацинамид серума ползвате ли крем? Купих си един нощен на Olay, защото ниацинамид е една от основните съставки и мисля да ги ползвам заедно. Дерматоложка ме посъветва да не смесвам, а да редувам един ден едно, на следващия друго. Според вас редуване на ниацинамид с ретинол добра идея ли е?

# 384
Ползвам го по цялото лице, понякога слагам крем друг път - не. В голямо чудене съм дали да го спирам или да да му дам още малко време. Може би трябва да мажа само Т-зоната, ще пробвам и този вариант. Благодаря на всички озовали се Simple Smile

# 385
  • Наблизо
Здравейте!Аз пък снощи ползвах за първи път пилинга и в началото щипеше доста,после се уталожи и се намазах и с ретинола.Сега си чувствам бузите доста чувствителни и се чудя дали е нормално.Може би ще спра ретинола за малко и ще го заменя с Алфа киселината като я получа.
Целта ми е да махна петна от пъпки по лицето.

# 386
Вече две седмици ползвам  ниацинамида и мога да кажа ,че има видим ефект за изсветляване на кожата! От лятото имам две петна върху скулите от слънцето, не са кой знае какъв тежък случай, но определено в най-тъмната част са по -светли, а най светлите части вече изчезнаха. Единствения минус е че ми изсуши кожата на лицето в  областта в която по принцип е склонна към дехидратация и по тази причина след първата седмица  спрях да го ползвам върху цялото лице и го слагам само в Т зоната и петната. Мисля да поръчам и Re:Pigment и се надявам с негова помощ съвсем да елиминирам този проблем.
В областта на очите ползвам аргилерина , кофеин и бюфета и комбинацията ми се отразява повече от чудесно ! Кожата е много добре хидратирана, изпъната  и не съм вярвала че ще го кажа , но е в състоянието в което беше преди да кажем  пет години! И изобщо бюфета ми се отразява повече от прекрасно върху цялото лице, кожата изглежда видимо по плътна,свежа и хидратирана. Сигурно сте чели , че от март се очаква ъпдейтната версия на бюфета с вкл. Меден пептид и ми е повече от юбопитно какъв ще е ефекта.От два дни опитвам вечер да вкарам и вит.ц бустера на Хиламид, консистенцията  му  като на сухо олио, малко по - бавно попива от серумите на The ordinary, но попива изцяло, без да има лепкаво усещане . Сутрин кожата е без зачервявания , много озарена. Честно казано малко се притеснявам как ще ми се отрази употребата му защото   ц бустера на Клиник едно, че никаква полза от него не видях ,но и  след третия ден взе да ми действа зле и ми трябваше седмица  след спиране на ползването,за да се възстанови кожата в нормално състояние.  Изобщо не съм очаквала от козметика да има уау  ефект, но тук такъв е налице и съм много впечатлена! Заредила съм се със  Subq на Хиламид  и като свърши бюфета ще мина на него , като се надявам ефекта да е още по-добър.

# 387
Аз сега пуснах аргирелина и да попитам за използването му около очите.
Мажете ли от долу?
Заради формата на очите ми нямам изразени бръчки от страни, имам  под очите, но те са по-скоро като линии, все още не са дълбоки.
Ще се повлияят ли въобще от него и има ли смисъл да го мажа там?

Последна редакция: нд, 28 яну 2018, 13:07 от flambe

# 388
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз мажех аргиРелина и отдолу под очите. Не забелязах абсолютно никакъв ефект от употребата му, но сигурно съм изключение, защото е доста хвален продукт.  Peace

# 389
Ок, благодаря, ще пробвам пък да видим.
Така или иначе повече разчитам на него за челото.

Скрит текст:
Съжелявам, редактирах се.

Общи условия

Активация на акаунт