The Ordinary

• 159 454
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Аз мажех аргиРелина и отдолу под очите. Не забелязах абсолютно никакъв ефект от употребата му, но сигурно съм изключение, защото е доста хвален продукт.  Peace

не си изобщо изключение. Simple Smile

# 391
  • Пловдив
И аз го ползвам от декември миналата година,но засега не виждам никакъв ефект.Ползвам и хиалуроновата киселина и никак не ми харесва,много е гелообразна и чак ми лепне,а и като хидратация не е нищо особено.

# 392
Аз сега пуснах аргирелина и да попитам за използването му около очите.
Мажете ли от долу?
Заради формата на очите ми нямам изразени бръчки от страни, имам  под очите, но те са по-скоро като линии, все още не са дълбоки.
Ще се повлияят ли въобще от него и има ли смисъл да го мажа там?

Аз също слагам под очите , като също имам по скоро линии отколкото бръчки. Не съм пробвала да слагам единствено него и вероятно ефекта  е от комбинацията продукти.

# 393
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами болшинството отзиви са силно положителни, а аз по принцип до момента /възраст 40+/ изобщо не мога да се похваля с видим ефект от някой продукт, независимо от бранда.  Laughing
От Ординари имам една поръчка и изобщо не съм впечатлена. Смятам да им дам само още един шанс, преди да ги зачеркна от козметичния си списък.

flambe, при мен и на челото нямаше ефект, дано при теб е различно.
Скрит текст:
А забележката не беше персонално към теб, в темата почти всички го изписват грешно.

# 394
Ами болшинството отзиви са силно положителни, а аз по принцип до момента /възраст 40+/ изобщо не мога да се похваля с видим ефект от някой продукт, независимо от бранда.  Laughing
От Ординари имам една поръчка и изобщо не съм впечатлена. Смятам да им дам само още един шанс, преди да ги зачеркна от козметичния си списък.

flambe, при мен и на челото нямаше ефект, дано при теб е различно.
Скрит текст:
А забележката не беше персонално към теб, в темата почти всички го изписват грешно.

Около този бранд има фен база и голяма любов, а и не знам доколко потребителите, които не са доволни, оставят ревюта. Просто сравнението е подвеждащо и се очаква ефект на ботокс, който е моментален. И не ме кефи принципът му на действие. Аз търся продукти, които ще стимулират кожата ми да произвежда колаген и да поддържа добра структура, отколкото да релаксира мускулите.

# 395
Ботокс ефект не е равно на това да си сложиш ботокс.  Laughing
Блокира само микро израженията и е далеч от ефекта на истински ботокс. Същият ефект ще има и една добра хидратация, така че, продуктът сам по себе си, няма да опъне кой знае колко фините линии, да не говорим за бръчки. На челото пък изобщо не бих разчитала.
То си зависи и от възрастта на потребителката де, но като вземем предвид цената, нищо не пречи да се опита без големи очаквания, а ако вземе, че подобри състоянието на кожата - чудесно.

Аз съм доволна от някои продукти и не толкова от други. Попадала съм и на доста мнения, че дадени продукти не вършат нищо или мненията са негативни, но за тази цена е нормално да не се вживяват много хората и да си дават зор да пишат негативни ревюта.

# 396
Бръчките на челото ми са много дълбоки, аз вече съм на почти 50 и  честно казано не вярвам, че нещо може да помогне освен ботокс.
Ще пробвам, пък най-много да не го подновя.

Ако не се лъжа Чек беше много доволна от него.

# 397
Ботокс ефект не е равно на това да си сложиш ботокс.  Laughing
Фини прахови нива на ирония имаше в моя пост. Wink

# 398
Според вас дали може след гликоловият тоник вечер да нанасям ретиноид 2%

# 399
  • Торонто/Сливен
Здравейте момичета!  Simple Smile

Поръчах си Granactive retinoid 2% emulsion и Lactic acid 5%+HA 2%.
Досега не съм ползвала нищо с ретинол или ретиноид (третиноин пък хич), освен Мезо+ на Филорга, който има ретинол в състава, но колко е - божа работа.   Wink
Стана ми ясно, че ретиноидът трябва да е вечер. Тъй като е в толкова малка концентрация, и в не толкова активна форма, може ли да започна всяка вечер да го ползвам (при условие, че нямам реакция) или пак си трябва постепенно въвеждане? И слънцезащитата задължителна ли е при този тип серум?
Киселината мисля да е сутрин. Колко дни в седмицата е препоръчително да се ползва или става за ежедневна употреба?

# 400
  • Наблизо
Аз почнах Ретинола и имам реакция,която трябвало да отшуми до 2 седмици.Ползвам го за отърваване от пъпки.Надявам се да помогне.

# 401

Аз съм доволна от някои продукти и не толкова от други. Попадала съм и на доста мнения, че дадени продукти не вършат нищо или мненията са негативни, но за тази цена е нормално да не се вживяват много хората и да си дават зор да пишат негативни ревюта.

Кои са най-често споменаваните  продукти с негативен коментар?
Аз пък никъде не срещнах негативни коментари, там където четох за  отзиви за The Otdinaroy  Laughing Или ако имаше бяха пренебрежително малко.

# 402
  • тук и там
Аз също  не съм доволна  от повечето им продукти. Само от ретинола-емулсия бях доволна .Имам млечна киселина,кофеин,сквален,ретинол в сквален,никотинамид.Да,цените са добри-но като си помисля,имам 5 продукта които не ми вършат никаква работа.

# 403
Според вас дали може след гликоловият тоник вечер да нанасям ретиноид 2%
Аз след млечната киселина 5% слагах и нямах никакви проблеми. Зависи от кожата ти. Пробвай, вероятно ще си ок.  Peace

nadi_n, може спокойно да започнеш всяка вечер. Да, слънцезащитата е задължителна. Ще ползваш и млечна киселина, а сигурно и други киселини си пробвала в миналото...предполагам, та...

Самсара, много хора (включително и аз) се оплакват, че ниацинамида прави кир ефект. Доста клипове в тубата съм изгледала и има доста със смесени коментари.
Аз например съм доволна от киселините им и ретиноидната им емулсия ми харесваше дакато я ползвах. Хилауроновата киселина не ми харесва, Ниацинамид ми суши и ми прави кир ефект. Вит.С 12% там какъв беше нищо не направи за кожата ми, кофеина също. Маслата им ми харесват доста. Пробвала съм сквалан и марула.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 00:11 от Миоки

# 404
  • Торонто/Сливен
Миоки, благодаря!   Simple Smile

Сутрин редът какъв трябва да е - измиване, киселина, слънцезащита, дневен крем?
Аз в момента ползвам този дневен крем и ми харесва:

Той дали би си противоречал с млечната киселина? С ХА предполагам няма да има проблем, тъй като си я има и в крема....

Общи условия

Активация на акаунт