The Ordinary

• 159 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък от хиалуроновата киселина съм повече от доволна и трета опаковка привършвам. След това слагам някакъв крем, защото иначе ми стои един опъващ филм по кожата. По принцип съм със супер суха кожа, но няколко месеца ми изчезнаха дори вечно сухите участъци около устата и носа. Бъфет е много хубав продукт, но не незаменит според мен. Моя го държа само за пътувания, защото не ми се мъкнат по няколко шишенца.

# 421
Тук струва ми се всички са пълнолетни и носят отговорност за действията си. Кой и какво маже, къде, кога и колко си е негов проблем. Кой какви очаквания има и след какъв период от време също. Подобни мнения не са ми полезни на мен. " Не съм доволна, не видях ефект, след 1-2 мазания, седмици, дори месеци." Ами чудесно купете си други кремчета с вълшебни частици.
Чета и отрицателните отзиви, стига да е обосновано мнението, упомената причината, поради която не се харесва даден продукт. Дали ще изсушава, омазнява, лепне, възпалява, няма значение.
Върл фен и аз не съм на марката, но засега съм доволна от закупените продукти.  Набелязала съм и още някои, но ще огледам кога и как точно да ги включа. Отнема време нанасянето им, повече от времето, в което се гримирах. Laughing

# 422
  • тук и там
Добре де,то излиза че ако не сме доволни-трябва да си мълчим.newsm78.

# 423
Отнема време нанасянето им, повече от времето, в което се гримирах. Laughing

Това е вярно и ме дразнеше в началото, но от друга страна, поради ограничено сутрешно време, намалих гримирането, което при мен беше желателно да се случи. Sweat Smile

Аз съм много върл фен на марката, а и ми харесва факта, че купувайки техни продукти ми се отваря по-голям бюджет за декоративна козметика, с намаляващи угризения на съвестта при това. Relaxed

# 424
Добре де,то излиза че ако не сме доволни-трябва да си мълчим.newsm78.

Напротив- напишете си мнението, кажте кое не ви харесва или какво не ви действа добре. Отрицателните мнения  са еднакво полезни. За мен важното е да са обосновани. В крайна сметка няма как един козметичен продукт да действа еднакво добре на всички.

# 425
Скрит текст:
Однажды Чукча пришел к шаману и спрашивает, какая будет зима - теплая или холодная? Шаман подумал: "Если я скажу теплая, то он может не заготовить дров, а вдруг зима будет холодная? Скажу лучше, что холодная." И сказал. Потом ему стало стыдно и он пошел к метеорологам. Спрашивает: "Какая будет зима?" - "Холодная." -
"А почему?" - "А вон Чукча за дровами пошел."

И аз свикнах с нанасянето, вече не ме дразни, особено като виждам ползите.
Реално погледнато не излиза и чак толкова евтино, защото вместо един продукт за 100лв, мажеш 3-4 за по 15-20лв. Всеки сам прави своя избор, глупаво е да виним другите.

Витамин С 23% и мен ме дразни, щипе и т.н., мажа го вечер, но харесвам кожата си сутрин. А сутрините са ми за EUK 138 - пристрастена съм към този продукт вече.

# 426

Витамин С 23% и мен ме дразни, щипе и т.н., мажа го вечер, но харесвам кожата си сутрин. А сутрините са ми за EUK 138 - пристрастена съм към този продукт вече.

При мен дразненето се увеличава прогресивно, затова реших да предупредя тези с по-чувствителна кожа. Не се свиква, както някой беше написал по-напред. Иначе и аз го одобрявам много като ефект. Имах едни потъмнели линии по ръба на горната устна. Дължат се на фоточувствителност на кожата в следствие на прием на хормон. Колкото и да мажа фактор всяко лято си излизат. Е изчезнаха тези линии след две мазания.
Ще го пробвам скоро аз това EUK да видя при мен как ще се държи.

# 427
След близо месец употреба моите впечатления

Ascorbyl Glucoside Solution 12% - търся по бюджетен продукт с витамин С, няма да е този, няма го резултата, който очаквам нямам странични ефекти, нито проблеми с нанасянето, но с него или без него няма го ефекта на озарена с хубав тен кожа, заради, който ползвам продукти с витамин С

Lactic Acid 10% + HA - взех го, въпреки препоръката на козметичката, че киселините не са подходящи за моята кожа, нямам дразнения или някакви странични ефекти, но и ефект също не виждам, все пак се съобразих и взех по-ниската концентрация.

Caffeine Solution 5% + EGCG - справя се с тъмните кръгове около очите, за бръчките не виждам ефект, ще си го доизмажа:smile: малко вероятно , икономичен е , не е малко опаковката, но едва ли бих повторила.

# 428

Ще го пробвам скоро аз това EUK да видя при мен как ще се държи.
Не очаквай чудеса. Просто харесвам ефекта на добре отпочинала, свежа и сочна кожа. Но аз спя по 9-10часа, въпреки че и след 6-7 часов сън виждам ефект. Над серуми на водна основа прави кир ефект. Нанасям с потупване, досадно е, но това е моя начин, при полагане на крем върху него, кир ефекта изчезва. Нанасям и на ръцете, Положен върху чиста кожа няма кир ефект.

Lactic Acid 10% + HA- харесвам много, дори май злоупотребявам. Прави кожата ми стегната, когато е нанесен самостоятелно вечер, без да изсушава.

От Аргирелина съм се запасила, както вече съм писала, дава ефект, но при мен мимиките са силно изразени. Челото ми се изглади, а и мимическите при очите почти не се забелязват.

NMF- също е чудесен хидратант за цената си.

Праймъра-флуид не съм ползвала под грим, но неутрализира в някаква степен мазнината от твърде мазни кремове, без да дава матов ефект.

Ретинол 1% в сквалан изсуши ръцете ми ужасяващо, ползвам го върху шия, деколте, лице, но там подхранвам и омазнявам по-качествено явно.

# 429
За колко време пристигат поръчките ви?
 Направих поръчка на 13.01 и още я няма. Погледнах проследяващия номер дава ми я в транзит все още.

# 430
  • София
Обикновено за седмица ми идват поръчките (до София, носи ги куриер на Спийди).

# 431
  • тук и там
Аз съм писала вече  за всеки продукт .Ама ще напиша пак:

Caffeine Solution 5% + EGCG -не прави нищо,дори  влошава нещата.Никакво влияние върху тъмни кръгове и подпухване.Изсушава допълнително кожата около очите и подчертава бръчките

Granactive retinoiide 2 % in squalane-остава неприятен мазен филм.Усещах известно дразнене на кожата.На сутринта-никаква следа от озаряване или свеж вид на кожата.

Lactic Acid 5 % + HA- същата работа.И със нея и без нея.Нямах дразнене на кожата,на сутринта кожата си е във обичайното състояние.Няма нито блясък,нито здрав вид-каквито аз специално съм забелязвала след ползването на други киселини-гликолова,силицилова или азелаинова.
100% Plant-Derived Squalane-по-скоро омазнява,от колкото да хидратира -така го усещам поне.Не харесвам масла по начало.Пише че е подходящи и за мазна кожа..На мен ми мазнее много и не ми е приятно усещането.

Niacideamide 10%-изсушава кожата ,друго действие не съм забелязала.
От изброените-един не пасна на кожата ми.Или ми изсушават прекалено,или ми омазняват прекалено кожата.Само млечната киселина нищо не правеше,но и със нея и без нея-все тази от към действие.

Единствения продукт от който бях доволна -Andvanced retinoid 2%(бяла на цвят емулсия)

# 432
Как изсушава кофеинът, това е пълна мистерия. Може да не прави нищо при някои, но твърдение че изсушава и подчертава бръчки е нелепо. Извинете, но се се сещам за друг израз.
При мен тъмни кръгове не премахва, първо защото постоянно недоспивам и второ, че си ги имам сигурно от дете. Просто мажа винаги с коректор и това е. Но от кофеина кожата около очите ми значително се уплътни. Бих заподозряла третиноина по-скоро, но него почнах да го ползвам след като се появи този ефект. Друго около очите не съм мазала много дълго време. Имах и лек пачи крак, който напълно изчезна, но не знам дали от него или от аргилерина. Той от своя страна изглади челото ми по средата, дори бръчката между веждите, но по някаква причина продължавам да си мърдам съвсем успешно челото в страни по диагонала на веждите и съответно там бръчките си стоят.
Имах една малка пушаческа бръчка, която се появи преди около година. Не знам от какво, но и тя изчезна. Възможно е да е от третиноина, който мажа и там, въпреки че в указанието пише да не се маже около устата.

За избистряне на тен не мога да похваля никой продукт, просто защото постоянно съм изложена на жестоко слънце. Преди малко ми стана лошо в колата от него. Но няколко петна ми се махнаха, предполагам от киселините и вит. Ц. Всъщност петна в момента нямам, но ми се иска по-светъл тен, което очевидно че докато живея тук няма да постигна.

Към EUK и аз съм пристрастена. Освен по-отпочинал вид, най-вероятно в комбинация със слънцезащита допринася за непоявата на нови петна.

# 433
  • тук и там
Check Please,и миналият път като написах за кофеина-реагира по същият начин.При мен изсушава-факт. А кожата ми е мазна,смесена през зимата.Купих го именно заради добрите отзиви.Третиноина няма общо,ползвах кофеина преди да започна да мажа третиноина,после му дадох втори шанс-тцъ.При мен не работи добре този продукт!

# 434
Kaisia, без да те агитирам, масло за лице, при мазна кожа, сутрин се слага по не повече от 3 капки. Капва се на дланите, разтриват се леко между тях и с притискане се нанасят на кожата.
Каквото и масло да ползваш, ако надвишаваш количеството е твърде вероятно да ти стои мазно.

Общи условия

Активация на акаунт