The Ordinary

• 159 372
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ето малко факти, които са определено нетрадиционни за индустрията:
Човек от IT бизнеса, работи 2 години в Индийд лабс, после основава Десием с идеята да работи на принципа на IT компания, който взаимства от работата си в Индийд - формула да се сменя по-често от телефона, т.е. да се прилагат иновации постоянно. Всичко върви страхотно, особено след пускането на The Ordinary, докато някакво натрупвано напрежение не е последвано от уволнения и серия от лоши ревюта в Гласдоор относно отношението към персонала. Брандън уволнява рекламния си екип и почва да води комуникацията в Инстаграм сам. Следват няколко меко казано странни поста до вчера, когато това така наречено извинение се появява включвайки и вътрешна информация относно търговските отношения с д-р Ешо. Коментарите на феновете под поста са основно неодобрителни и може би ще повляят върху доверието към компанията, дали и други наскоро излезли продукти не са пуснати без достатъчно тестове, включително и тези на The Ordinary. Поне това казват за сега потребителите.

Не съм споделяла интереса си към Десием извън обсъждане на продуктите, защото не смятах, че ще има заинтересувани, ама като каза филми и фантасмагории. Wink

Последна редакция: вт, 06 фев 2018, 19:46 от bubanka

# 481
  • Торонто/Сливен
И на мен са ми интересни тези факти. Следя Десием във Фейсбук - определено постовете на Брандън се различават от всички останали публикации на козметични компании, които са ми във фийда.
И по темата - втора седмица ползвам Granactive retinoid 2% emulsion и Lactic acid 5% + HA. Само по 3 ползвания имам от всеки продукт (гледам да ги въвеждам бавно), но ми харесват. Не ми причиняват никаква сухота, спокойно мога без крем след тях. На сутринта кожата ми е свежа и някак сочна (особено след ретиноида). Целта ми е да достигна 5 вечери с ретиноид и 2 - с киселината. Боря неравности по кожата, разширени пори, пък ако помогнат и за фини линии ще е направо прекрасно.
Някой да е постигнал по-гладка кожа с тях? И имат ли Десием друг продукт, който мога да включа в борбата? (Но да може да се ползва сутрин?)

# 482
Някой ползва ли салициловата киселина на the ordinary, мирише ли на спирт примерно както тази в аптеките ? Мисля да я поръчвам и за това имам питане , има ли разлика между двете ?
Моята повторно пусната поръчка от 31.01. пристигна. Започва мацането 😊

# 483
  • Варна
Някой ползва ли салициловата киселина на the ordinary, мирише ли на спирт примерно както тази в аптеките ? Мисля да я поръчвам и за това имам питане , има ли разлика между двете ?
Моята повторно пусната поръчка от 31.01. пристигна. Започва мацането 😊
Ползвам от малко повече от месец силициловата киселина и не съм усетила спиртен мирис. Ползвала съм такъв спирт отдавна, но не мисля, че двата продукта може да се сравняват. Като цяло съм доволна, но и кожата ми в момента е в много добро състояние.

# 484
Няма спирт в салициловата киселина.

# 485
На сутринта кожата ми е свежа и някак сочна (особено след ретиноида). Целта ми е да достигна 5 вечери с ретиноид и 2 - с киселината. Боря неравности по кожата, разширени пори, пък ако помогнат и за фини линии ще е направо прекрасно.
Някой да е постигнал по-гладка кожа с тях? И имат ли Десием друг продукт, който мога да включа в борбата? (Но да може да се ползва сутрин?)

Привършвам втора опаковка ретиноид в сквален - първата беше 2%, втората - 5%. Третата (също 5%) е закупена и чака реда си.
Моите проблеми (на 45 съм) са свързани със суха кожа, фини линии и гневна бръчка между веждите. Ретиноидът прекрасно повлиява и трите проблема. Много съм доволна! Ползвам го вечер след Buffet и за около три месеца резултатът е впечатляващ. Питат ме какви процедури си правя, а аз нямам никакви. Разбира се, гневната бръчка си е там, но покрай общо подобреното състояние на кожата тя като че ли не е толкова забележима. Не съм решила какво да правя с нея още Simple Smile
За протокола да кажа, че възторгът ми не е "телешки" Simple Smile Не се възторгвам току-така от козметика, защото съм в бранша и мога да отлича доброто от подобието на добро. И не говоря за цялата марка The Ordinary, защото не познавам много нейни продукти. Силно впечатлена съм от два и умерено харесвам други два Simple Smile

# 486
Аз бих се възползвала, но съм далеч. Два от продуктите купих три пъти, а другите два приключвам и пак ще поръчам. Дано някой си ги хареса.

# 487
Някои потребители използват хиалуроновата киселина за овлажняване на косата.
Instagram-ът на DECIEM е интересно място, по-интересно от сапунен сериал. Обаче поне вече има срокове за слънцезащитата им - края на април.   

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 16:25 от The ant is...

# 488
  • Sofia
И аз да кажа какво до сега съм използвала, може би бях последния човек, който си купи от продуктите на Deciem.
За около 3 седмици използване, за сега съм много доволна, ефект забелязах.
1. Мatrixyl 10% + HA - това беше първото, което започнах да вкарвам в цялостната ми грижа и много ми харесва, добре се вписва с другите ми продукти, не се бели и виждам ефект - някак по -свежа кожа (въпреки че бях болна от пневмония), леко заглаждане. Ползвам го и сутрин и вечер и ще си купя отново.
2. Resveratrol+ Ferulic acid - използвам го само вечер, доста е мазничко, дори леко лепкаво, отново добре се свързва с другите ми неща и се надявам на антиоксидантната му сила
3. ЕUK 134 - хареса ми от първия път, за сега го редувам с горния, от него съм като че ли по-доволна, кожата ми изглежда страхотно свежа на сутринта

Купих си и NIOD Survival 30 - по принцип целогодишно ходя с висок фактор и реших да го пробвам, не е мазен, но някак прилепва към кожата е е добра основа с грим. Има много лек цвят, който за мен е почти незабележим, но ако някой има кожа без пигментация, мисля че може да си ходи само по него, защото има тази заглаждаща функция. харесвам и него много и ще си купя пак. Единствено тук малко опаковката ме дразни, но няма пълно щастие.

До тук съм доволна от всичко, което съм пробвала. А като се погледне на какви цени са повечето продукти, направо не е за вярване, че действат. Дано само да запазят качеството и цените си и в бъдеще.

# 489
Може ли да ми обясните като на абсолютен лаик... каква е разликата между  Granactive Retinoid 2% Emulsion И ретиноид в сквален

# 490
Носителят. Емулсията е млечно бял, воднисто рядък лосиоон, а другия продукт е в масло.

# 491
Носителят. Емулсията е млечно бял, воднисто рядък лосиоон, а другия продукт е в масло.

А като действие?

# 492
Не знам, ползвала съм само емулсията и ми харесваше. Не е мазен. Може би ако имаш суха кожа, по-добрият избор ще е в сквалан.
Слагах всяка вечер като преди това никога не бях ползвала ретиноидни продукти и нямах проблеми. Комбинирах с млечна киселина 5% и нощен крем. Сутрин кожата беше по-гладка, мека и не мазна в Т зоната.

# 493
Аз ползвам емулсията в момента, всяка вечер, нямам проблем въпреки че съм със суха кожа. Не виждам някакъв кой знае какъв ефект и затова попитах за другата консистенция.

# 494
Аз ползвам в момента Retinol 0.5% в сквалан  и много ми харесва. Аз съм със суха кожа и засега нямам никаква сухота или зачервявания, а кожата ми е склонна към такива. Поръчах си и само сквалан - много приятно масло е!

Общи условия

Активация на акаунт