The Ordinary

• 159 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Аз ползвам емулсията в момента, всяка вечер, нямам проблем въпреки че съм със суха кожа. Не виждам някакъв кой знае какъв ефект и затова попитах за другата консистенция.
Ами слабичък е, но другия няма да е по-силен/ефективен. Усещането беше приятно, но визуално не видях голяма разлика във вида на кожата и минах на ретиноид с рецепта.

# 496
  • Торонто/Сливен
A ретинолите на The ordinary накой ползвал ли е? И какви са отзивите за тях?

# 497

Ти сериозно ли?

# 498
  • Торонто/Сливен

Ти сериозно ли?

В смисъл?

# 499

Ти сериозно ли?

В смисъл?

Половината тема е за ретинолите на The ordinary, а два поста над твоя се коментира ретинол в скавален.

# 500
  • Торонто/Сливен

Ти сериозно ли?

В смисъл?

Половината тема е за ретинолите на The ordinary, а два поста над твоя се коментира ретинол в скавален.

Коментират се (включително и от мен) ретиноИДИТЕ.
Аз питам за отзиви за ретиноЛИТЕ - 0.2%, 0.5% и 1%. Видях поста на jazzzy, просто са ми е интересни повече мнения -  сравнение като действие с ретинола на Пола, например. Някакви странични ефекти, като сухота, зачервявания?

# 501
Някакви странични ефекти, като сухота, зачервявания?

Изключително рядко се появяват такива ефекти, което не значи, че е невъзможно. При мен не се появиха и после минах на третиноид.

# 502
  • Торонто/Сливен
Някакви странични ефекти, като сухота, зачервявания?

Изключително рядко се появяват такива ефекти, което не значи, че е невъзможно. При мен не се появиха и после минах на третиноид.

Мерси!
Аз чета много ревюта в американски сайтове, и там даже за 2% ретиноида има много оплаквания, че ако не се въведе постеппенно, а се подкара всеки ден от самото начало, води до обриви, много пъпки и/или екстремна сухота. И аз затова мисля първия месец само по два пъти седмично да го ползвам - пусти страх. Wink

# 503
  • Наблизо
Аз започнах с 1% и ми се обели кожата на някой места.Сега това намаля драстично,след близо 3 седмици ползване.Засега не виждам някаква промяна,но при мен случаят е сложен - боря петна и го слагам за ефекта му подобряване на кожата.

# 504
  • Торонто/Сливен
BeautifulIM, ти още отначало всеки ден ли го ползва?

# 505
Да дам и аз мнение за продуктите, които ползвах до сега. Поръчах 6 неща, но реших да въвеждам всяко по седмица поне, въпреки че повечето не са "actives" Simple Smile Започнах с хиалуроновата киселина като най-безобидна, но не съм впечатлена. Слагам я на влажно лице, сутрин и вечер, попива бързо, но не забелязвам кой знае какъв ефект. Вечер задължително слагам крем или масло, но сутрин е добра основа за грим.
Другото, което ползвам от няколко дена е аргирелина, от който съм много впечатлена. Имам финни линии по челото, веднага ги заглажда, другаде все още нямам, но мажа челото и около устата. Много съм доволна, жалко, че ефектът е временен Simple Smile

# 506
  • Наблизо
BeautifulIM, ти още отначало всеки ден ли го ползва?
Да,сега е два дни ретинола,1 ден една друга киселина.Търся избелване.

# 507
  • Торонто/Сливен
Аргирелинът е много хвален, ще взема да го поръчам.  Wink
Разгледах Сефора преди малко - толкова шум вдигнаха, че ще продават The Ordinary, пък то асортиментът е много малък и повечето продукти не са налични.  😕

# 508
  • София
Има ли някой, който е ползвал нещо от серията Booster Series на Hylamide?

От Ordinary ползвам Argireline Solution 10% мажа сутрин и вечер по половин пипета ... , след което нанасям “Buffet”
лек гелообразен серум, попива много бързо и не оставя филм. След което изчаквам около 10-15 мин. и нанасям Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3% - макс. 3 капки, мазна консистенция, попива с времето не оставя филм, но понякога ми щипе и прави кир ефект, понякога не.

# 509
Поръчката ми с EUK  и  Marine Hyaluronics пристигна.
EUK 134 ми е второ шише, явно ще си го поръчвам редовно.
И първи впечатления от Marine Hyaluronics:
Прозрачна течност, рядка като вода, както се и очаква разнася се лесно като вода. Попива изцяло, на лицето не остава нищо, след нея сложих EUK, комбинират се добре. Един негатив - има много лека миризма, но мирише на нещо киселинно, най-близко бих казала на повръщано.
Ама и аз правя една асоциация но на това ми мирише, добре че е много леко. Някой може и да не го усети, но аз душа много, което понякога е проблем та го усетих....
За действие ще видим по-нататък макар че с тази лека консистенция може да го оставя за топлите месеци.

Общи условия

Активация на акаунт