Дайте да видим мъжете си и да ги обсъдим!!!

• 30 153
  • 553
  •   1
Отговори
# 90
Не бих пляснала мъжо така тука, сам, но на семейна снимка мога да го покажа, и то да питам - на кого прилича малкия?  Rolling Eyes

На теб Simple Smile

Неее, не е само на нея. И моето първо впечатление беше, че е на нея, но после ми заприлича повече на мъжа и  Laughing

Абе и аз гледах, гледах... ми не видвх на тати да мяза Mr. Green Ама не споря, може Peace

# 91
Ей ама сте всичките ... забравяте на поразия...... титлата ми преди тази missis Iglesias никой ли не я помни  Crossing Arms

# 92
Повече движение в кревата ли?  newsm78

С това щураво дете, да не мислиш, че ми остава много време за нормален спорт  Laughing Трябва да се прибягва и до алтернативни дейности  Laughing

# 93
МърГулиЯ, за мен е синът ти е малък бащичко. Thinking

# 94
Скрий му снимката, че съм на път да отговарям за след това. Mr. Green

hahaha
Не пип, че пляс  Naughty Нямаш насита, еййййййй ooooh!

МъжО рече, че хубавите мъже били общи.Тук все общи мъже виждам.Явно имам вкус, ко да прая... bowuu

# 95
Мъж ти българин ли е Кейс? Не прилича на такъв  Thinking Знаех аз, че си слаба, по миниатюрните дрешки, дето показваше в новите придобивки  Sunglasses

# 96
Повече движение в кревата ли?  newsm78

С това щураво дете, да не мислиш, че ми остава много време за нормален спорт  Laughing Трябва да се прибягва и до алтернативни дейности  Laughing
То и аз непрекъснато тичам след моето...И "нормален " спорт се опитвам да практикувам,но нещо не се получава...Явно това ще е причината.  Stop
А за мъжа си,ако кажеш,че е учил право,бих предположила,че съм го виждала...(Без да го познавам. LaughingИли най-малкото си има двойник...)

# 97
  • Sofia
аз и той

Последна редакция: нд, 14 май 2006, 18:40 от ДЕянаЗ

# 98
Мъж ти българин ли е Кейс? Не прилича на такъв  Thinking

Чист българин  Grinning На всичкото отгоре Бургъзар  Mr. Green

Свищовски възпитаник като мен е  Grinning

# 99
А Блонди,твоето свеки ми прилича на една актриса... Grinning
Малеее,аз уж никога не съм имала дадености за клюкарка... ooooh!
Някакъв вирус ще е това...

# 100
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Ау, колко си приличате......по усмивките най- вече

# 101
А Блонди,твоето свеки ми прилича на една актриса... Grinning

Въх, мале, дай да не повдигаме тази тема, че мога романи да изпиша, а няма кой да ги чете  Joy Много е засукана мойта свеки. И не дава да учим малкия да й казва баба  Crazy

# 102
  • София
Ей го и моя, с щерка, без щерка Simple Smile

# 103
Въх, мале, дай да не повдигаме тази тема, че мога романи да изпиша, а няма кой да ги чете  Joy Много е засукана мойта свеки.
Ако има (а може и да е имало)тема за обсъждане на свекитата по снимки(държа на снимката),бих пуснала и на моята... LaughingТоку-виж някой се е навил,да я открадне... Mr. Green

# 104
  • Пловдив
Ето го и господин burning soul :

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14343&AlbumId=40574

Общи условия

Активация на акаунт