Дайте да видим мъжете си и да ги обсъдим!!!

• 30 153
  • 553
  •   1
Отговори
# 375
Ей, каква хубава тема! С интерес я разгледах цялата - много хубави мъже, много нещо. Ето и от нас една:

# 376
Незнам де съм бляла, де съм чела ама чак сега виждам снимка на Гейминга ... много симпатичен.  Laughing

# 377
  • При хората, които обичам
Незнам де съм бляла, де съм чела ама чак сега виждам снимка на Гейминга ... много симпатичен.  Laughing

Някой да започне да раздава номерца, че и тук се заформя опашка Joy

# 378
Незнам де съм бляла, де съм чела ама чак сега виждам снимка на Гейминга ... много симпатичен.  Laughing

И аз това си помислих  hahaha
Ей развали ви таз пуста демокрация, едно време на опашка за маслини са се редяли, сега на опашка за мъже.....тюююююю  Twisted Evil

# 379

К'во се зачетох тука и аз  newsm78 Но снимката е върха - най-готината,която видях до сега! Поздравления за фотографа, а на вас щастие до 100, пък после ще му мислите  Laughing

# 380
Ей развали ви таз пуста демокрация, едно време на опашка за маслини са се редяли, сега на опашка за мъже.....тюююююю  Twisted Evil

Ааа, моля, моля. Аз съм онази с пуканките. Само гледам Mr. Green

# 381
  • Sofia
Айде, айде, той пък много лесно се отказва, да беше по-настоятелен Whistling А ти пък много лесно го даваш Rolling Eyes
И какво сега, ще ядем пица без него, така ли? Или и Сайонара трябва да дойде с новото си попълнение в семейството Mr. Green
Ако я ядем пицата в рамките на месец ще дойде човека, а тя Сайонара може да дойде на място да направим трампата  Mr. Green

# 382
Ааа, моля, моля. Аз съм онази с пуканките. Само гледам Mr. Green

Не говорех за теб, ама то гузен негонен бяга...я си признай на коя опашка си се наредила инкогнито  Joy

# 383
Не говорех за теб, ама то гузен негонен бяга...я си признай на коя опашка си се наредила инкогнито  Joy

Без бой не казвам /ама съм се вредила, де  Blush /

# 384
  • Стара Загора

Sakri се заплесна с тоя английски и тука какво стана.  Mr. Green

Ей го и моя убавец - http://community.webshots.com/photo/163466692/1163467884056861445ruKoFO

# 385
То бива бива, ама ... прекаляваме вече.

# 386
Къдей го бе? Аз уж чета и гледам внимателно, пък кво стана.........

# 387
То бива бива, ама ... прекаляваме вече.

......

Ама за това ли те нямаше - пукаш пуканки?  Joy

# 388

Без бой не казвам /ама съм се вредила, де  Blush /

Викаш без бой не казвам, кат ме бият забравям  Mr. Green
Спирам да спамя, че току виж ми опукали някой барабар с пуканките  Crazy

# 389
Айде, айде, той пък много лесно се отказва, да беше по-настоятелен Whistling А ти пък много лесно го даваш Rolling Eyes
И какво сега, ще ядем пица без него, така ли? Или и Сайонара трябва да дойде с новото си попълнение в семейството Mr. Green
Ако я ядем пицата в рамките на месец ще дойде човека, а тя Сайонара може да дойде на място да направим трампата  Mr. Green

Ааааааааааа този път офертата няма да я пропусна Mr. GreenУговорката я има,сега остава в действителност да осъществим пъкления си план/мъжете може и да не знаят/ smile3521 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт