Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 289
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 120

Е, неее.. Тя пък кога? Въртят ми се припадъци, драми по Мирото, детенцето, което загуби, тогава ли беше? Като участник я помня, но не и като победител. Ако е била - ох, майко, най-върла чалга + бедното малко момиче, в неравностойно положение (спрямо женицата на Миро)... 😐
Не беше ли в Ол старс?

# 121
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Е, неее.. Тя пък кога? Въртят ми се припадъци, драми по Мирото, детенцето, което загуби, тогава ли беше? Като участник я помня, но не и като победител. Ако е била - ох, майко, най-върла чалга + бедното малко момиче, в неравностойно положение (спрямо женицата на Миро)... 😐
Не помня кога беше, май в сезона с Маги Желязкова, другата Златка и Денди.  Thinking

# 122
Златка победи в един ОлСтарс, имаше кауза. С това съм я запомнила от второто участие. Но първото определено беше забележително.

# 123
Златка победи в един ОлСтарс, имаше кауза. С това съм я запомнила от второто участие. Но първото определено беше забележително.

На кое от двете я хванаха, че не си знае географията? Вип-а ще да е бил, аз и ол старс не гледам. Дали прочете книгите, дето й обеща Патрашкова? ...

# 124
Помня, че Златка като победи виеше на умряло накрая.

# 125
Искам на Сашка да й пратят съперница - Анита Мейзер. Ей сега като я пуснат от пандиза...

А Икебаната влизал ли е? Има още какво да се изтиска от тоя народец. 😆

# 126
  • София

На кое от двете я хванаха, че не си знае географията? Вип-а ще да е бил, аз и ол старс не гледам. Дали прочете книгите, дето й обеща Патрашкова? ...
[/quote]

Май беше прочела една и беше на втората. Така по едно време разказваше.

# 127
Момичета, искам да ви кажа, че наскоро открих темата и направо ви се възхищавам на чувството за хумор, с глас се смея. Евала Hands Plus1TadaPurple HeartSparkling HeartHeartpulse Heart DecorationSmileSmileSmile
А за да не е спам, да си кажа, че на мен ми се иска да изгонят Алфредо, верно е сучен. Аз му вярвам, че не разбира, не е лесно да следиш диалог на чужд език, с различната артикулация, жаргон, загатване, недоизказване и пр, характерни за живата реч, ноооо пак си е скучен.

# 128
На мен Алфонсо никак не ми е екзотичен. Като се закокори и с тази смешна прическа, ми е по-скоро неприятен и недоумявам, че има жени, готови да родят деца на този палячо. Нищо мъжкарско няма в него.

# 129
На ВИП-а, т.е. първото участие, Златка си показа задълбочените географски познания. После Патрашкова я взе под крилото си, не знам дали е чела, ама започна да се опитва да се изразява с "купешки" фрази, за да покаже напредък. Малко като Мичето.

# 130
Да, и като се яви като коментатор и се вижда колко ги е научила и разбрала тези "купешки"фрази! Simple SmileНаправо ми като травестит на мен,Мичка поне е симпатична,миловидна някак Grinning

# 131
Пу, първа за букетчето на А.Б. тази вечер! Или съм закъсняла и вече сте й го разпердушинели стрък по стрък?

# 132
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Помня, че Златка като победи виеше на умряло накрая.
И аз само това помня. И каузата си спомних, но чак след като Бона я спомена.

Все ми е едно кой ще излезе, така или иначе никого не харесвам.  Laughing

# 133
  • Sofia

А Икебаната влизал ли е? Има още какво да се изтиска от тоя народец. 😆
Може да го вкарат в ол старса,вчера видях в фб,че се е върнал от Канарите,а уж щеше да бъде там до пролетта...нещо го е изкушило да се завърне по-рано

# 134
Леле, този Антон ще разведе Златков - https://www.novini.bg/news/450334-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82 … %D0%BE%D0%B4.html
Ама и той намерил на кого да се доверява, точно на професионалната клюкарка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт