Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 198
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 145
Пфу, коньо, цялата седмица изпуснах. Мари_мар, благодаря, че качваш епизодите. Нямам търпение да изгледам Алфредо и да се посмея.

Като ви чета, нищо не съм иьпуснала. Мегз-плебс си е все същата откачалка. Сега само вече е и без гащи, освен мозък. Саше Васе - курортистката се бори за залъка. Курортът й е като от 90-та година с купоните, на грамаж и с разрешение. И май нищо друго интересно...

# 2 146
  • Атина
Всъщност, единствено при Джулиана не се забеляза акцент в сръбския. Не говоря за пеенето, при самия изговор. А и Лепа Брена беше страхотна/ особено салсата с Алфредо/.

# 2 147
Но преди да се посмея с Алфредо, искам да отговоря на arrival - коя съм аз, че да съдя кухите лейки, наблъскани със силикон. Разбира се, че съм никоя и нямам право да съдя, но имам право да ме интересува и да го казвам на глас. А имам право, защото ме засяга. А ме засяга, защото издигането на красотата в култ е нещо опасно.

1. Силиконовата индустрия е популярна в бедните и кофти страни или сред по-бедните, необразовани и неуспели по друг начин хора - Колумбия, Венецуела. Там се отвличат деца, нали знаете? За органи, за откуп, за дрога канали. Престъпността и корупцията са в огромни размери, но жените са барнати по калъп. Задни импланти, гърди, носове. Разбирате ли - колумбиеца не ляга с нея, ако тя не е силиконова кукла. Ами интересува ме и още как - това ли е и моята страна? Корупция, престъпност и красиви със силикон жени.
2. В света - бедните, необразованите и неуспелите мечтаят за перфектната красота. На тях им се струва, че ако поне бяха красиви, всичко в живота им щеше да им се подреди - като на Кардашияните, като на Мелания, като на Простуела. Е, който може плаща за гърди, нос, ребра, крака. Който не може - поне един тен, екстеншъни и нокти. Отвратително е и не, не замества никога самочувствието, което идва от делата и уменията на човека. В свят, в който има нужда от все повече психолози, изкуствено самочувствие не е нужно.
 3. Перфектната красота  е фактор само за перфектния секс. Не е фактор за перфектната взаимопомощ, състрадание, хуманност, грижа за природата, образование, знания, бизнес начинания, гражданска активност и лидерство. Затова е перфектните гърди се снимат за мъжки списания, танцуват в стриптийзбарове и се състезават за Гинес. Силиконът продава секс, а сексът продава всичко друго. А от много продажби и консуматорство сега сме където сме.
 От напомпани гърди и подути устни не изпъкват истински красивите женски черти - грижовност, любеобвилност, милосърдие, нежност, умиление... Не искам да развалям темата с чаршафи и морал, но не искам също и 200 млади жени да прочетат тук, че си е ок да се помпаш със силикон. Щото не е ок. Просто не е ок и искам до всяко подвеждащо мнение, че е ок да има и по едно вразумяващо мнение - не е ок.
Извинявам се, че отплеснах темата. Алфредо е готин. Без грам силикон. 😋

# 2 148
Голямо отслабване, голямо нещо. ББ може да е метнал Саче Васе на върбата, но нас няма как да ни метне. 😂😂😂 Е, Сачето намали филийките от 3 на 2 и си изпълняваше мисията, като ходеше по стъпките на медената питка, което е някакво движение 😜, но 3 килограма по-малко... Ако въпреки нашите подозрения, свалените килограми са факт, моля ББ да публикува в детайли хранителният и двигателен режим на Сачето. Гарантирам, че ще стане бестселър, а ще има и тема в форума.😂😂😂😂
😂😂😂 Намали филиите от 3 на 2 ама увеличи кюфтетата от 1 на 3.

# 2 149
  • Ямбол
...Роналдото е много грозен като жена Joy
Не само като жена.

# 2 150
...Роналдото е много грозен като жена Joy
Не само като жена.
Да, виждала съм го на живо много пъти, грозен е! Пъпчив, червендалест и с грозен нос, а и нисък!
Е, извинявайте ама баш Роналдо е супер красив, макар да не съм го виждала на живо!

# 2 151
  • София
На мен пък Роналдо грам не ми е красив.

# 2 152
Нито оригиналния Роналдо, нито ментето ми харесват като мъже Simple Smile

# 2 153
Не беше честно. Сашка трябваше да спечели, най-добре пя. Нагласена история  Tired

Вип брадър се мазни на Маргарита. Казали са на Лепа Брена да я избере. В понеделник 50 пъти ще ни напомнят, че е най-голямата звезда този сезон нищо, че е пълна скумрия вътре.

И на мен Сашка ми хареса как пя. Храновата ич.

Да коментирате музика е все едно Златко Роналдото да коментира гурме кухня. Сашка пеела по-добре... Коньо, какви музикални инвалиди.

Първо си помислих, че е голямо унижение за Хранова да пее сръбските чалгии, но пък поне показа, че като певица е сто класи над кръчмарката Лепа Брена. Не, че някога е било под въпрос де...

# 2 154
Нито оригиналния Роналдо, нито ментето ми харесват като мъже Simple Smile

И на мен, да не кажа даже, че леко ме отвращават гелосани с прилично оскубани вежди мъже.

# 2 155
  • Ямбол
Със същото впечатление останах и аз за Хранова - песента звучеше много по-добре в нейно изпълнение, отколкото на Лепа.

# 2 156
Как разбрахте кой колко добре пее, от всеки даваха по 30 секунди?

# 2 157
  • In The Middle Of Nowhere
Koлко да е нисък Д. Златков при 189 см? Дори и да не са много точни тези сантиметри от Уикипедия, пак дори и на екрана не изглежда невисок.

# 2 158
  • ВАРНА
 И на мен много повече ми допадна Маргарита Хранова от оригинала,но нали съм лаик мълча си.

# 2 159
Как разбрахте кой колко добре пее, от всеки даваха по 30 секунди?

Твоят въпрос ми звучи все едно Васил Найденов и Милко Калайджиев да пеят нещо 30 секунди и накрая да кажеш как е станало ясно кой е по-добър за толкова кратко време.
Не 30, а 3 секунди са достатъчни в някои случаи. Хранова има гигантски глас на световно ниво. Сравненията със Саше Васе и кръчмарката Лепа са безумни, коньо.

Общи условия

Активация на акаунт