Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 146 365
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 295
Ако Саше Васе спечели - след Тошко-свалените-гащи, Джино-тираджията и Миглена-с помощта на поп фолка - не знам как да го разчитам това. Като чувството за хумор на нацията? Или като максимума ни капацитет?

Гледам само Вип сезоните, винаги търся връзка с живота. Не е възможно да не е свързано пробутването на салам народен, лотарийни билети, ямболска гроздова и бързи кредити с пошлостта на Сашка... Тя бута филийки с масло - домакините купуват маргарин с вкус на масло... Сашка пери перелината, чичаците вдигат наздраве с ракийката за "хубавите стари времена", когато и те слушаха Лепа на касетофон...  Сашка вее манЧията - масово се продават слабо качество обувки, ботуши от балатум и изкуствени дрешки от Китай... Сашка рИве, че иска да работи (в първите епизоди), народецът търка билети с надежда... Сашка пада на колене пред Лепа - живот ли бе да го опишеш... Голяма пошлост, никакво здраво съобщение към зрителя, едни перушини, перелини, манджа и деколте... Много ми е тъжно, ама са си свързани нещата...

Браво,Мари!! Много реалистичен поглед!Именно това е БГ действителността!

П.С.Нали не е необходимо да сравняваме осанката,излъчването и цялостния образ на Лепа Брена с ......бг Марга Хранова?? Защото сравнението е плачевно.И НЕ Е в полза на бг"виповете"! Жалка картина!

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 13:38 от Berussa

# 2 296
Е не приемам жени над 50 да се лигавят и държат като момиченца(Лили-шията и Сашка),ами не е ок,жалко е!
А пък сегашната ни героиня в шоуто освен да яде и спи,нищо друго не я интересува,..а забравих и да си изложи бюста.

# 2 297
като я видя Сашка, единственото, което ми идва на ум е превъртане на времето двайсет години назад и кръчми.
Хранова ми е като от нафталина, пък нека да си е доволна от живота и внуците. Като баба Лили - същата, ама по-охранена. Виж, ако беше Йорданка Христова, работата щеше да е друга, нищо че са от едно поколение.

Е, аз говорех вече само за Сашка - ако победи... И как да го разчитам това... Потреблението ни определя и любимата ни звИзда...Битието като житие... Или по народному, ще затрие ли този г*з главата...

Иначе, цялата ни естрада е мила отживелица. Предполагам, същото е положението и при Шарл Азнавур и шансоните, и Ромина и Албано и италианските шлагери. Всеки период в музиката си има начало и край. Само в Русия още държат фронта, но те там са спецове в балсамирането и мумифицирането - физическо и идейно (за естрада говоря). Но, с машината на времето нека си представим Криско пенсионер, 100кила на 65 и Дара, която води внуче в градината... 😏

# 2 298
  • София
Аааа, на всички дресирани русофилки мед им капе на душата в такива ситуации, както виждаме и в тази също  ....

/ Лили Иванова не би влязла в Биг Брадър /
Втори пост пишете с политическа окаска, нещо не мога да ви разбера.

# 2 299
  • София
За мен Сашка се спраави най-добре като имитатор, а задачата беше такава и тя я изпълни както трябва. Затова мисля, че тя трябваше да вземе наградата. Ако приемем идеята за образа и влизането в него, тя се справи най-добре, а след нея беше готвачът, колкото и странно да изглежда. Хранова нито влезе в образ, нито излезе от играта, което за мен е никакво решение, макар на много хора тук да им се вижда добро отиграване. Няма малко бременна.

# 2 300
Ако Саше Васе спечели - след Тошко-свалените-гащи, Джино-тираджията и Миглена-с помощта на поп фолка - не знам как да го разчитам това. Като чувството за хумор на нацията? Или като максимума ни капацитет?

Гледам само Вип сезоните, винаги търся връзка с живота. Не е възможно да не е свързано пробутването на салам народен, лотарийни билети, ямболска гроздова и бързи кредити с пошлостта на Сашка... Тя бута филийки с масло - домакините купуват маргарин с вкус на масло... Сашка пери перелината, чичаците вдигат наздраве с ракийката за "хубавите стари времена", когато и те слушаха Лепа на касетофон...  Сашка вее манЧията - масово се продават слабо качество обувки, ботуши от балатум и изкуствени дрешки от Китай... Сашка рИве, че иска да работи (в първите епизоди), народецът търка билети с надежда... Сашка пада на колене пред Лепа - живот ли бе да го опишеш... Голяма пошлост, никакво здраво съобщение към зрителя, едни перушини, перелини, манджа и деколте... Много ми е тъжно, ама са си свързани нещата...

Браво,Мари!! Много реалистичен поглед!Именно това е БГ действителността!

П.С.Нали не е необходимо да сравняваме осанката,излъчването и цялостния образ на Лепа Брена с ......бг Марга Хранова?? Защото сравнението е плачевно.И НЕ Е в полза на бг"виповете"! Жалка картина!

В моя роден град всеки втори магазин е офис на бърз кредит, продават се само евтини китайски и турски дрехи и обувки и 5 супермаркета се надпреварват в свалянето на цената на салама с боклуци... И всички харесват Сашка... Уви. Тото издиша. Ваня никакви не ги свърши вътре. Силикон, истерична китайска прекупвачка, сашка с перушините, футболист с татуиран герб на Русия... Ами заслужаваме си салама май...

# 2 301
  • София
Как разбра, че всички харесват Сашка?

# 2 302
  • гр. Шумен
Но, с машината на времето нека си представим Криско пенсионер, 100кила на 65 и Дара, която води внуче в градината... 😏
Ако пеят в същия стил, силно се съмнявам, че ще го докарат до 65 години и 100 кила на сцената. Хубавото на мелодичната музика на естрадните баби и дядовци е че се слуша от по-широк възрастов диапазон. Затова пеят до тия години. Не мисля, че италианците и французите са се отказали от своите си стилове и имам впечетление, че ценят легендарните си певци.

# 2 303
За мен Сашка се спраави най-добре като имитатор, а задачата беше такава и тя я изпълни както трябва. Затова мисля, че тя трябваше да вземе наградата. Ако приемем идеята за образа и влизането в него, тя се справи най-добре, а след нея беше готвачът, колкото и странно да изглежда. Хранова нито влезе в образ, нито излезе от играта, което за мен е никакво решение, макар на много хора тук да им се вижда добро отиграване. Няма малко бременна.

Вярно, че Хранова не се напъна да имитира и да се прави на клоун (явно въпросната чалгарска надпревара не ѝ беше важна), ама какво е виновна тя, че Брена избра нея за победител?!?

# 2 304
  • София
Не е виновна, така са казали продуцентите.
не обичам половинчати работи, виждат ми се малодушни, макар често да им казват дипломатични, златна среда и не знам какво. Не обичам и златната среда, защото няма нищо златно в средата, макар да звучи успокояващо - нито си еднакъв, нито си различен. Като морско свинче.

# 2 305
След няколкото певчески мисии (трябваше да имитира Сашка и Лепа) и след сватбеното изпълнение (с дуетната си половинка) само на мен ли ми се струва, че Тото не може да отцепи на пеене?....

# 2 306
  • София
тото изобщо не може да пее, което пък дава надежда на всеки, който  не може да пее, но има кой да инвестира в него и има що-годе приятна външноост. Криско не го харесвам, но той поне може да пее.

# 2 307
То пък и една външност... тоя другия е сладък, ама Тото... Иначе гледам имат един хит, който наистина става, ама... знам ли...

# 2 308
На фона на психо диспансера вътре ..честно всички ме напрягат, по слаб сезон ама никога не е имало по смотани сценаристи и редактори и  не можаха ли да намерят?!
Радо ...Тушев...? Време е да се пенсионираш , не мислиш ли дай път на младите и талантливите отиди и си харчи парите по Дубай ooooh!
Къде си Тупарев, проспа най слабия си сезон ...ама така е като те водят и лъжат за носа Outta Joint
Рейтинги не гледате ли .....

# 2 309
  • София
Тото си беше признал още в началото, че не може да пее, но пък на мен ми прави впечатление, че е артистичен. На мисията с хелия и филмите, изпъкна много пред Ваня, както и на в измислените истории, които разказва. В началото ми направи впечатление, че другите въобще не знаеха нищо за постановката Хъшове, пък той тогава изпя песента и създаде усещане за човек, който се интересува от театър.

СкандаУ имат ужасно много последователи в момента, но това се деца, които ще растат, така че нищо не се знае дали и още 2 години ще се задържат на сцената. Не е като всяка песен да става огромен хит.

П.п. И на мен на външен вид Лъчо повече ми харесва, но и двамата ми се струват не повече от 1,70 см или бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт