Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 449
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 515
  • густо майна Филибето
Сашка не хапва, тя само опитва! Grinning

# 1 516
Изключително ме дразни вечно киселата физиономия на Маргарита. Тази женица не съм я виждала усмихната. Вечно е така Frowning1

Има и нещо друго, физиономията на Маргарита Хранова е такава от време оно. Винаги изглежда начумерена, нещо около носа, назолабиалните бръчки и устата я прави да изглежда така, дори когато не прави муцки на недоволство. Но и с възрастта може би е станала киселяк, а може и като млада да си е била, това не го помня, хаха.

От всички естрадни принчипеси участвали в ББ най-много ми е допаднала Данчето Христова, въпреки излагациите с една тенджерка сирене и разни други неща, но просто тази жена има някакъв дух и присъствие, които впечатляват, дори още повече на нейната възраст.

# 1 517
  • София
Доколкото знам Тупарев няма лиценз за обикновен ББ, така че не се надявайте. Ще има да гледаме само ВИП-ове Joy

Нова ТВ има лиценз за обикновения Брадър. Могат да го направят, но не им се дават пари. Тупарев държи лиценза само за ВБ.

# 1 518
  • Испания

Отдавна върху тортите не се слагат свещички, отговарящи на годините, които се навършват.

# 1 519
Може да е такава свещичката:

# 1 520
А, притрябвали са й свещи - че кат се наведе да духа, да й се подпали петия кичур...сакън...

Да е жива и здрава Сашето, бая си поцвилих снощи с нея и с вас...SmileSmileSmile

Финала, финала Га е, не разбрах...?Rolling Eyes ...той е май имагинерна величина, като годините на енжито...

# 1 521
Казаха, че това са последни номинации, предполагам следващата седмица са номинации кой трябва да спечели, и после финал следващия понеделник или петък може би...

# 1 522
  • гр.София

Защо Тото е прекръстен на Юнислав или нещо такова?
Вчера е имало възражение от близките на Мегз,
защо се използва сценичното име на Тото а не личното му Юнислав,
 а за  Меги  не може. Също така защо Сашка е отказала да вие и никой не я наказа и разни други такива.

# 1 523
Снощи бях на гости и гледах повторението от 23 часа. Всъщност, го гледах до средата и си заспах. Толкова тъпо предаване, че не си струва да се лишавам от сън заради него. Готвачът и шивачката се чудят за какво да се скарат, толкова е изкуствено всичко. А пък готвачът направо си каза на половината да го номинират, а ВБ слуша и нищо не прави. С едни участници се заяжда грозно, други ги гали по главичката и то толкова очебийно, че ти става гадно да го гледаш. Защо въобще са направили предаване се чудя. Тазгодишният ВБ за нищо не става.

# 1 524
Сериозно ли Юнислав ви звучи по нормално от Йонислав? Чак не ми се вярва.

Тете, финал тая година няма да има😆 Наказани сме да ги гледаме тия льольовци до края на тв сезона.

# 1 525
  • София
Сашка в крайна сметка започна да вие в онази мисия, в началото само се дърпаше. Тези пък какво искат, да си видят Миглена колко и е акъла, а не да се вглеждат в другите.

# 1 526
Името му е Йонислав, а не Юнислав. Предлагам да се закове на 1-ва страница Simple Smile.

# 1 527
Нали прибраха дрехите на КУку Шанел? Защо е пак с различни рокли?
Марга е голямо разочарование за мен. Тя е на курорт и никой ако може да не обезпокоява, дори с мнение...

СаЧка - победител.
Да си ходи Алфонсо.

# 1 528
Мдам, няма име, което да започва с Ю. Така съм учила навремето...освен Юлиан Trollface
Абе имаше нещо там с Й и О в началото на име, ама съм забравила, по-младите да кажат...

# 1 529
  • гр.София
Сериозно ли Юнислав ви звучи по нормално от Йонислав? Чак не ми се вярва.

Права сте, подведох се от цитираното. И аз малко, като българския на Мегз и Енджито Laughing

А за какво се  скараха Маргарита и Джулиана?

Общи условия

Активация на акаунт