Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 442
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 1 665
Същото като “до кожата на костите ми”.Все онова силиконово чудо ги ражда тези  мисли
Е, момичето е с 3 висши, има 6 апартамента. Умна е JoyJoy Ние нищо не знаем. Grin
Това някоя тъпа мама го измисли! Тя показва 3 дипломи!!! Според Вас всяка диплома означава висше? Да си вадя аз дипломите от математическите турнири... Да ви шашна всички с “образования”...
По-леко с определенията.. Самата Ганка каза, че има 3 висши!

# 1 666
Това някоя тъпа мама го измисли! Тя показва 3 дипломи!!! Според Вас всяка диплома означава висше? Да си вадя аз дипломите от математическите турнири... Да ви шашна всички с “образования”...
С ирония го казах .. No MouthNeutral Face А , и тя беше казвала, че има 3 висши .. някъде в началото май беше.

# 1 667
С ирония го казах .. No MouthNeutral Face А , и тя беше казвала, че има 3 висши .. някъде в началото май беше.
Тя Гана е най-тъпата мама... Преди Николета Лозанова и Ирина Тенчева е...

# 1 668
  • Варна
Джу(ка) каза на няколко пъти "Ааъъъ биииг брадър знае кооолко вааажна за меееен е косаааата".(таааака едноо протяжно )
А доколкото видях тя няма коса. Ако на човек му е важна косата ще я обгрижва,  пази и поддържа, а не да я изруси в патешко жълто, подстриже войнишки и да прикачи нещо като степсана прежда

# 1 669
Но не уточни какви точно виши Joy Двете ги виждам, като предни горни. За третото ще гадаем.

# 1 670
Джу(ка) каза на няколко пъти "Ааъъъ биииг брадър знае кооолко вааажна за меееен е косаааата".(таааака едноо протяжно )
А доколкото видях тя няма коса. Ако на човек му е важна косата ще я обгрижва,  пази и поддържа, а не да я изруси в патешко жълто, подстриже войнишки и да прикачи нещо като степсана прежда
А, ако някой я пипне, когато е без екстеншъни, ще каже: -  "Не мии бъркааай в главатааа" Joy

# 1 671
На Джулка косата и дизастър, особено тези късите фитили, които са настригани като на коза, бррр. А цветът...

Не ме интересОва кой ще влиза, ами май вече всички да вземат да излизат.

# 1 672
Ае , хора , Мегза си има тема в БГмама Flushed
Не че са ласкави отзивите , но си има.
Да не излезе сега , че и правя реклама и аз .Laughing
Чудя се коя ли ще е гост звездата. При това ниво на участници , залагам на някое залязло светило.
Само Сачка може да свети с неотразена светлина .

# 1 673
  • София
Прегледайте кадрите на Нова. Я Любо, я Рафи и така нататък.

# 1 674
  • Бургас
На кого му беше мъчно за Александра?

# 1 675
Най-накрая водещата да са й оправили косицата и да ми хареса.

# 1 676
  • Испания
Алекс Сърчаджиева за всички, на които им беше мъчно.

Най-накрая водещата да са й оправили косицата и да ми хареса.

Прилича на перуГа на недоразумението.

# 1 677
Великият шеф казва рокфорТ!! Миличкият...

# 1 678
  • София
Ае , хора , Мегза си има тема в БГмама Flushed
Не че са ласкави отзивите , но си има.

Къде е тази тема?

# 1 679
Падрееее...Сашка я нямало на масата Hushed

Общи условия

Активация на акаунт