Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 189
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 130
# 2 131
  • София
И на мен Сашка ми хареса как пя. Храновата ич.

# 2 132
  • Испания
Сутиенът не е могъл да обеме Алфредо, та са го вързали с вратовръзка.

Готвачът е с черни слипове под роклАта.

Трио "Траверс":

Черната перла:

Черно и бяло:

Сачке, Саче, как можа така да седнеш?

# 2 133
На Роналдото чак зърна на сутиена са му турнали. Wear Bikini

# 2 134
Сашка без деколтета и с прибран сутиен има приличен бюст.А шефчето с този тоалет прилича на някоя лелка в столовата.Роналдото е много грозен като жена Joy

# 2 135
  • София
Не очаквах толкова много хора да пеят фалшиво. Това се казва слон да ти е стъппил на ушите.

# 2 136
  • Испания
Сашето отслабва под зоркото око на ББ:

# 2 137
Сашка без деколтета и с прибран сутиен има приличен бюст.А шефчето с този тоалет прилича на някоя лелка в столовата.Роналдото е много грозен като жена Joy
Щото като мъж е първи хубавец Joy

# 2 138
Joy Joy Готвачът цепи мрака на снимката с черните гащи, жълтата рокля и джапанките. Идеален е за аватар. Joy

# 2 139
  • густо майна Филибето
Господарите (на ефира) честитиха току що рождения ден на Тупарев. Имитатор. Обаче само Лепа Брена поканил.Sunglasses

# 2 140
  • Някъде в Матрицата
Голямо отслабване, голямо нещо. ББ може да е метнал Саче Васе на върбата, но нас няма как да ни метне. 😂😂😂 Е, Сачето намали филийките от 3 на 2 и си изпълняваше мисията, като ходеше по стъпките на медената питка, което е някакво движение 😜, но 3 килограма по-малко... Ако въпреки нашите подозрения, свалените килограми са факт, моля ББ да публикува в детайли хранителният и двигателен режим на Сачето. Гарантирам, че ще стане бестселър, а ще има и тема в форума.😂😂😂😂

# 2 141
Оо уникална снимка на шевчето наистина. Какво сладко пуФкаво лелче е! LaughingKissing Face

# 2 142
  • Атина
Шефът ви остави безмълвни, признайте си..Аз друго се чудя, сега, като гледам записа- Енджи защо не бе сред тях при посрещането?

# 2 143
Шефът ви остави безмълвни, признайте си..Аз друго се чудя, сега, като гледам записа- Енджи защо не бе сред тях при посрещането?

И аз забелязах че липсва.. сигурно е била в тоалетната:joy:Joy

# 2 144
Паднах да се хиля този епизод.
Мъжете бяха пълен смях, шефчето като лелче, Петканов с огромни бомби, Роналдото със зърна на сутиена, голям майтап.
Хареса ми сравнението на Алфонсо с Тина Търнър. Grinning

Предния епизод пък ме разплака Джулито. Аз на писмо бих устоила, но на кучето никога. 7 дни ми е рекорда да не го виждам, липсваше ми до болка.

Общи условия

Активация на акаунт