Vip Brother 2017 - тема 8 (23.10-29.10)

• 149 191
  • 2 388
  •   1
Отговори
# 2 160
Маргарита има Глас, Лепотицата има глас само за кръчмите, а ние българите сме чуждопоклонници!
Репертоара на Марги е в пъти по - стилен, интелигентен и смислен!
Лепотицата грейна на небосвода с дългите си, красиви крака!

# 2 161
  • Пловдив
Маргарита Хранова е страхотна певица и има прекрасен глас. Музиката на Лепа Брена не ми харесва и не съм запозната с творчеството и. Същото се отнася и с музиката на Сашка.
Но изпълнението на Сашка се доближаваше много повече до изпълнението на Лепа и затова според мен наградата трябваше да бъде за Сашка.

# 2 162
  • София
В интерес на истината, повече слушах, отколкото гледах, затова може да се каже, че съм била част от "сляп" експеримент. Първо чувах пеенето и преценявах дали ми харесва или не и после поглеждах кой пее. На този принцип се оказа, че Сашка ми звучеше по-добре. Кърчарска музика или не, идеята е за двойници, включително трябваше да научат песента. Затова преценявах според песента и пеенето, а не дали е чалга или не. И опера да беше, пак критерият щеше да е един и същ.

# 2 163
  • Sofia

...и бели зъби

# 2 164

...и бели зъби
Да, бях дете, когато я пускаха по сватби, кръщенки, новобрански и т. н. от касетофони те!
Мъжете точеха зАби по нея! Grinning

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 11:31 от koki1

# 2 165
Добро утро. Продължаваме да чакаме включване от Тете.
Дека са ни тетето? Joy

# 2 166
 Брена има бели зъби ,но и стояха естествено.Нищо общо със зъбите на Сашето и онова недоразумение Мегз

# 2 167
  • Sofia
Да,хубаво са и ги направили

# 2 168
Как разбрахте кой колко добре пее, от всеки даваха по 30 секунди?

Твоят въпрос ми звучи все едно Васил Найденов и Милко Калайджиев да пеят нещо 30 секунди и накрая да кажеш как е станало ясно кой е по-добър за толкова кратко време.
Не 30, а 3 секунди са достатъчни в някои случаи. Хранова има гигантски глас на световно ниво. Сравненията със Саше Васе и кръчмарката Лепа са безумни, коньо.

Глупости! Това че някой 'има глас'  и способности, не значи, че винаги на всяка песен ще се справи добре. Явно оценявате на база лични предпочитания и мнение, което  сте съставили предварително.

# 2 169
Добрутро....таман мушнах един свински врат със зелева салата за добрутро, като Сашето  Laughing в устата де, не във фурната  hahaha

Захванах да гледам снощния епизод и се хиля с глас на сценката с лучената супа на закуска. Ама Сашето как седна точно до Марга да си похапва Mr. Green Кефи ме Сачето как със смях поема ударите и критиките, без те да й повлияят на апетитО  Joy Joy

Много грозно това заничане в чуждата купанка и броене на хапките. Stop Оставете душата на Сачето да се радва бре  Naughty

Марга колко кила е, и тя е с наднормено тегло, пък се наредила първа акъл да дава  Rolling Eyes
То нейното е все едно дебел диетолог да те съветва...айде Нема нужда  Stop

# 2 170
  • в резерват
Аз очаквах Марга да направи фасон на мисията.
Обаче пя жената. И с Мичето пя. И със Сашка си пие ликьорчето. Съжителства си без всякакви надувки с чалгаджии и рапари.

Мен ме потресе богът от скандау.  Може ли  това фалшименто да спечели първа награда от бг радио?  Лелеее, че то Ганчето пее в пъти по-добре от Тотю на живо.

# 2 171
  • Варна
Аз се забавлявах с вчерашния епизод Joy Joy Joy Все повече се убеждавам, че Сашка не е от този свят....извънземна е Rolling Eyes   

# 2 172
  • София
Баси, забравих, че единият от мъжете е певец! Пее като футболист.

# 2 173
Баси, забравих, че единият от мъжете е певец! Пее като футболист.

Не се казва "баси", а "коньо" ...  bowuu hahaha

Отивам да доглеждам. Мернях само розовото сетре на Сачето от концерта, ми тя кат пИпируда бе, кат разтвори ръце и аха аха ще литне ...  hahaha

# 2 174
  • София
от мъжете готвачът пя най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт