DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 7

• 69 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
От рускините:

Ферит - у тебя на губах кукуруза
Назлы - ты зачем на мои губы смотришь?
Назлы - эх, ну раз ты купил и принес цветы, я приму твои извинения.
Ферит - я не извинился
Назлы - а это разве не букет для извинения.
Ферит - нет. эти цветы не имеют никакого смысла. Просто цветы.
Назлы - я не хочу больше от тебя ничего скрывать, хочу быть честной перед тобой, Асуман вкурсе нашего фиктивного брака.
Хакан - Асуман достаточно предоставить документ на завтрашнем суде.

# 616
Руският превод на фрагмана:
Скрит текст:
Ферит - я не извинился
Назлы - я не хочу больше от тебя ничего скрывать, хочу быть честной перед тобой, Асуман вкурсе нашего фиктивного брака.
Мише, повтарям се, извинявам се, но не мога да го изтрия .

# 617

Eй, тия фенове са страшни.
Вижте каква аналогия между сцени в "Пълнолуние" и "Ашка.
То е ясно е, че никой не е открил топлата вода...

https://vk.com/dolunayozgegurel?
z=video439583152_456239064%2F892ecb069057f794e2%2Fpl_post_-146912950_164532

# 618
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Фрагът отново ни хвърли в размисли и страсти....Иска ми се да вярвам, че този път Асуман ще е скритата неприятна изненада за Хакан и Демет....Не мога да разбера каква ще е "печалбата" на Асуман, ако мине на страната на Демет....Дениз със сигурност няма да я заобича...

# 619
Оххх бе  Crazy Crazy нашите са отново прекрасни  Party Party
Асумаанн  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire пак заради нея няма да се вземе попечителството  ooooh! ooooh! сигурна съм че ще приеме да е от страна на Хаканови  ooooh! ooooh! сега с какво ще се оправдае ?! Преди бяха парите, ами сега  newsm78 да покаже колко е "пораснала ли"  ooooh!
Не ни показаха нищо за Дениз, но според мен в последния момент ще кривне и ще се размине само с ожулвания  Whistling
Самби с две приказки, Назлъ каза на Ферит че иска да е вече честна с него и му каза че Асуман знае за брака им, а Хакан каза на Асу, утре на делото да е на тяхна страна ooooh!
Иглика, благодаря за пояснението Hug

# 620
  • София
Здравейте момичета
Фрагът отново ни хвърли в размисли и страсти....Иска ми се да вярвам, че този път Асуман ще е скритата неприятна изненада за Хакан и Демет....Не мога да разбера каква ще е "печалбата" на Асуман, ако мине на страната на Демет....Дениз със сигурност няма да я заобича...
И аз на това се надявам.

Руският превод на фрагмана:
Скрит текст:
Ферит - я не извинился
Мише, повтарям се, извинявам се, но не мога да го изтрия .

Peace Колкото повече, толкова по-добре.

# 621
  • По света и в нас.
Сега гледах пак фрагмента,ама Феритчо как преглъща срещу Назлъ в киносалона Joy Joy Joy Joy

# 622
  • под най-голямото листо на тиквата
Добро утрооо!
Много хубав фраг и тази седмица 😍 и откровена Назлъ 😊 само, че според мен пак няма да спечелят делото за Булут 🙁 то това е една от основните интриги в сериала, не че немогат да измислят друга /зависи кога са решили да приключат сериала/. А нашите гълъбчета докато си играят на влюбено семейство така ще затънат, че сами няма да се познаят 💞💕💖 сигурно като във всяко уважаващо себе си турско дизи ще ги разделят един, два пъти, но след признанието на Тазлъ може би няма да е сега 😀
Хубав и усмихнат ден !

# 623
Добро утро!
Не ми стана ясно на мен, за какъв документ говори Хакан на Асуман. Едва ли става дума за брачно свидетелство, то си е съвсем легитимно. А за наличието на някакъв писмен договор между Ферит и Аслъ ... нямам спомен да се е подписвал такъв...  newsm78 newsm78 Мисля, че тук фрагът нещо ни пуска по пързалката.  Laughing А тънката усмивчица на Асуман в края му - миии струва ми се, че Хакан ще бъде изигран тоя път.

# 624
  • при най-добрият мъж...
Добро утро,момичета!
Поднасям ви кафенце с много любов и изчезвам да работя!

За Асуман няма какво да кажа.Аз бих я отсвирила съвсем след всичко,което направи.И за прошката има разумни граници!

# 625
Добро утро! Hug Hug Hug

Индира  Hug,благодаря за кафенцето! Hug

Благодаря за фрагмана и преведените реплики! bouquet bouquet

Очаква ни интересен епизод! newsm10

Ето го с наредени субки! Peace

фраг 1-18 . русс. субтитры.
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239957%2F0b … l_wall_-146912950

Приятен ден на всички! bouquet

# 626
  • Бургас
Здравейте, момичета!
Искам да попитам дали се виждат моите постове? Да не би да съм блокирала нещо и само аз да си ги виждам?

Усмихнат ден!

# 627
  • Враца
Добро утро и от мен  Hug
Индира  bouquet bouquet за кафето
Отново ни хвърлиха в размисли и страсти, но след 2-рия фраг и озета ще ни се внесе някаква яснота, .. или може би не ..  Mr. Green Mr. Green
За мен нищо от това няма значение, само че любовта на нашите цъфти ли цъфти, а и те с нея  Crazy Crazy пу пу прекрасни са  Crazy Crazy Mr. Green
Желая ни прекрасен вторник  Hug Hug
Вижте какво ви носяя  Party Party Party Party Party Party
Семейство Аслан!!!  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves newsm76 newsm76

# 628
Добро утро!
Индира, kahve teşekkürler için (как е турският ми? Grinning )
Щом Назлъ и Ферит ходят на кино, на Дениз му се е разминало потрошаването, ако не и камионът като цяло. От една страна съм разочарована, но от друга се радвам, че Назлъ няма да потъне в себеобвинения. Ама ФерНаз пак ги виждам инатливи и горделиви, явно и целуфан в леглото не е имало. Cry Айде,айде, докога ще ви чакам? Корени пуснах тука...

# 629
Имаме си нова снимка от 18еп.-Иглика Hug...Булутчо как хубаво се е наместил м/у Хазлъ и Ферит  Laughing

Здравейте, момичета!
Искам да попитам дали се виждат моите постове? Да не би да съм блокирала нещо и само аз да си ги виждам?

Усмихнат ден!
Тони Hug,поста ти го виждам! Peace

Самби Hug

Ферит е щастлив като вижда до себе си Булут и Назлъ! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт