Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 963
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 785
Сори, Мими, днес съм като цапната с мпкър парцал и съм пропуснала. Важното е да се чувстваш добре с подредбата си.

Аз днес си изсипах чантата на касата в магазина, че си търсих портфейла и ме хвана срам от боклуците, които носех вътре. Отделно, че беше хаус и половина.

# 1 786
Сори, Мими, днес съм като цапната с мпкър парцал и съм пропуснала. Важното е да се чувстваш добре с подредбата си.

Аз днес си изсипах чантата на касата в магазина, че си търсих портфейла и ме хвана срам от боклуците, които носех вътре. Отделно, че беше хаус и половина.
Поне веднъж седмично обикновено в почивните дни изсипвам всичко от чаната, днес описах константните нещаи разчиствам ненужните боклуци......иначе за една седмица се насъбират касови бележки, рецепти, обелки от дъвки, някоя нова покупка като конци за зъби, бележки от банкомата, гаранции от пазарувано през седмицата, кабел за телефон  hahaha......днес в чантата се мъдреше и новия пуловер! От понеделник прехвърлям джунджураците в една изкуствена чанта на Масимо Зарди, тя обаче е по малка от любимите ми....да видим как ще я събера! newsm78

# 1 787
Днес се сетих за разговора за мъжките дрехи - и по-точно за това как някои питаха защо някои жени (сред които и аз) биха предпочели мъжка дреха пред женска. Преди малко си купих домашен комплект (нещо между анцуг и пижама) за вкъщи. Избрах женски модел, но честно казано почти съжалявам. Женските и мъжките модели бяха едни до други и при мъжките имаше по-голямо разнообразие (вероятно защото мъжете не носят такива неща и няма кой да ги купи) и много по-приятни цветове - освен обичайните скучни разцветки имаше черно с лилаво, много приятно тъмно синьо и нелошо тъмно зелено. Докато при женските преобладаваха прасешко розово, отровно зелено (ако сте виждали ярко зелена дървесна жаба - такъв нюанс) и много ярко оранжево...Едва намерих по-нормален цвят и пак не съм сигурна дали не съжалявам, че не взех тъмносиньо или черно-лилаво...

# 1 788
Редица дрехи не могат да се определят точно като мъжки или женски. В този случай аз си избирам просто това, което ми харесва като материя, модел, десен и кройка и толкоз. Не се ограничавам до разни натрпапени ми от някой дург избори. Бях си взела една пижама, например, обявена за мъжка, точно заради десена. И нищо мъжко или женско няма в нея - памучна, пъстра, с долнище на ластик и свободно горнище. Хич и не съжалявам.

# 1 789
Аз до сега мъжка дреха не съм взимала, защото не съм се сетила да погледна дали има номерация за мен, като се знам какъв съм дребосък...! hahaha Но по скоро не бих взела.....в магазините в които си купувам дрехи са все дамска мода! Simple Smile

# 1 790
Преди години си купувах мъжки дънки, защото ми стояха много по-добре от дамските.
Нямам ясно изразена талия и това, което ми ставаше в талията, в краката вечно ми беше широко, от дамските модели.
Купувала съм си и мъжки блузи, да си ги нося вкъщи, защото много са ми харесвали.
Имах едни любими с няколко копченца на деколтето, много ми бяха удобни за пижами.

# 1 791
Ще плувам в най-малкия номер мъжка класическа пижама със сигурност, но ако е тийнейджърска за момче ще ми стане, от този тип:

http://www2.hm.com/en_gb/productpage.0604068001.html

http://www2.hm.com/en_gb/productpage.0485692005.html

http://www2.hm.com/en_gb/productpage.0485691001.html

http://www2.hm.com/en_gb/productpage.0485689001.html

# 1 792
Преди години си купувах мъжки дънки, защото ми стояха много по-добре от дамските.
Нямам ясно изразена талия и това, което ми ставаше в талията, в краката вечно ми беше широко, от дамските модели.
На мен пък точно за това не ми се купуват мъжки дрехи, имам ясно изразена тънка талия и заоблени краченца, дори се налага поли да стеснявам в талията....затова си купувам от българските модни къщи, някак съобразени са като че ли с моята фигура....и Дафне и Данини и Сузи стил ми стават без скъсяване, стесняване и каквито и да било корекции, все едно са ушити за моята фигура! hahaha hahaha hahaha
Е както уточнихме не са от световните модни класации, ама какво да се прави, ще го хпреживея! Simple Smile

# 1 793
Някои български производители имат хубави неща, но не знам как става с връщането и пощенските разходи, ако не ми станат.

# 1 794
  • MI
На дамските модели пижами обикновено слагат я дантела, я панделка, малко по-симпатични са. И панталоните често не ги правят толкова широки. Но е въпрос на вкус.

Не съм забелязала българските марки да правят много неща са жени с голяма разлика талия/ханш, освен ако не са еластични. Винаги съм имала проблем да си намеря панталон при тях поради тази причина, с други марки някои модели знам че мога и без да меря да купя - значи надали съм чак толкова нестандартна.

# 1 795
Момчешките дънки си пасват идеално на всякаква фигура, пък и колана отдавна е измислен. Естествено не всеки се носи неглиже, та е нормално и да не поглежда подобни модели. Мен това ме привлича в тях (освен цената), че са удобни, леко широки и торбести. Да не се бърка с потурести!

Пижами обичам дебели (зимата), та любимата ми и най-дебела респективно е една супер инфантилна, която никога не бих си купила (подарък е). Обаче толкова си я обичам, че като е изпрана все ми е студено.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 18:25 от Анонимен

# 1 796
  • MI
Момчешките дънки си пасват идеално на всякаква фигура, пък и колана отдавна е измислен.
За съжаление не мисля че съществува модел на дреха, каквато и да е тя, който да отива на всички. За дънки пък съвсем. Коланът е измислен, но силно набрани в талията под колана панталони е много грозна гледка. Да не говорим, че мъжките модели не предвиждат наличието на малко повече обем отзад, а ако обемът не е и долу, а горе, вече е трагичен всеки опит да влезеш в подобни дънки. Неслучайно измислиха бойфренд дънките, те стават на повече жени от мъжките дънки, но на такава фигура изглеждаш просто дебела ако облечеш нещо подобно, та ако ще и кожа и кости да си. Expressionless Да кажем че е като рокля модел 50те години (силно вталена и с оставено повечко място за бюст) на жена с по-момчешка фигура.

# 1 797

Не съм забелязала българските марки да правят много неща са жени с голяма разлика талия/ханш, освен ако не са еластични. Винаги съм имала проблем да си намеря панталон при тях поради тази причина, с други марки някои модели знам че мога и без да меря да купя - значи надали съм чак толкова нестандартна.
Аз нямам голяма разлика талия ханш, имам просто женски тип фигура, с изразена талия  и моделите ми стават идеално! Почти никога не ми поправят рокли, само на росита се налага да стеснявам поли в талията!
Всъщност сега се сещам като тийн си бях купила бермузи мейсис, но дали бяха мъжки ил не не помня но шивачката бая зор видя да ги постесни в талията, щото и с колан седяха грозно.....върти ми се че май бяха мъжки! На ще излъжа това беше прди сто години! hahaha

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 19:06 от mimi.7299

# 1 798
  • MI
Ами поне за мен именно по-голямата разлика талия-ханш е характерна за по-женския тип фигура, нали 90:60:90 беше. При 30 см определено е трудно с панталоните на доста марки, освен ако не си помагаш с колан. Аз искам да са ми добре и без.

# 1 799
Ами поне за мен именно по-голямата разлика талия-ханш е характерна за по-женския тип фигура, нали 90:60:90 беше. При 30 см определено е трудно с панталоните на доста марки, освен ако не си помагаш с колан. Аз искам да са ми добре и без.
Да, с панталоните май е по трудно.....като са ми тамън в краката в талията да широчки! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт