Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 922
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 905
И офисна! Умирам си за тази българска категоризация. Както и за "Офисът ми е ...".

Някой спонена пловдивската жега. Извинете, но жега без море е като суши с чубрица.

# 1 906
  • София
Ама това с офисните панталони си е чисто мое описание, чудех се как да обясня модела Joy

# 1 907
Точно като в първия линк си ги представих офисните къси панталони, макар в офис да не съм работила. Грозни са. Панталонките от втория линк са съвсем приемливи за свободното време.

# 1 908
  • Пловдив
Според мен не са много подходящи за офис. Нищо, че аз ги нося.

# 1 909
  • Стара Загора
ИзвинетИ момичета, ама не можах да не пиша, притесних се, помислих че е било за кратко тази мода, само за лятото. Ама не, видях и ботуши такъв едишън, за жалост не можах да ги намеря в нета, потресаващи са, даже по- потресаващи от чехлите.
А ето за кой летен хит говоря...
Може да си паснат с шапката, която показах по- напред в темата иначе.

# 1 910
Joy Козината наистина е на мода тази година - то не бяха елеци, шапки, обувки... Любопитна съм - и в чужбина ли се носи масово, или само тук?

# 1 911
Не, не се носят, камо ли масово.

# 1 912
  • Стара Загора
НАМЕРИХ! Знаех си, че не ми се привижда.

# 1 913
На мен чехлите с пухчета  ми харесват. Даже мисля да си купя за следващата година, но ще избера вариант с еко кожа. Много ги оплюват, но аз ги намирам за секси. Е на работа не мога да ходя с такива.

# 1 914
И на мен са ми симпатични и мисля да си взема за из къщи, но ботушите са ми откровена грозотия.
Като стана дума за ботуши този "тренд" ми е ужасяващ
Скрит текст:
Днес видях едно нежно създание с тънки крачета, нахлузило тези топузи и не й правеха услуга.

# 1 915
  • София
О, имаше намалени чехли с пухче още преди месец.
Много зависи от дантелата и бродерията.
Аз си търся бродирани дънки.

# 1 916
  • На планетата земя
Хич не обичам дрехи с косъм,най-много да има на качулката,някак асоциацията ми е с убито одрано животно.Освен това създават и обем палтата специално,ама гледам масово се носят  тук във Варна,че даже и за мода минават.Спомням си преди години по едно време много ги отричаха защитниците на животни и бяха на мода еко палтата,но явно беше за кратко.

# 1 917
Аз предполагам, че повечето козина е изкуствена(сигурно в някои магазини има и естествен косъм, но това се отнася за по-реномираните) ...Особено що се отнася до елеците, които стигат почти до коляното и са често в екзотични цветове (като ярко розово) - ако това беше от естествен косъм, нямаше да струва стотина лева (видях колко струват в по-обикновените магазини, защото една позната ги разглеждаше веднъж, докато бяхме заедно; не бих ги носила). 

# 1 918
  • На планетата земя
Изкуствените приличат на губер,аз въобще не говоря за тях.Пък и тези елеци ми изглеждат доста не функционални,както и палтата с ръкав до лакътя.Нали все пак е зима и трябва да топлят.Веднага си представям как ще ми е студено на ръцете,или пък трябва да обличам кожено яке отдолу,100 ката дрехи един върху друг. Confused

# 1 919
  • София
Има и хубави и не толкова скъпи елечета изкуствен косъм. Обаче и аз не мога да си представя с какво ще ги обличам.

Общи условия

Активация на акаунт