Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 889
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 965
Меки и удобни са дънките с паднало дъно, но пък силуета....
Ей тва е проблема Алисче! Joy Joy

# 1 966
Днес съм в едни свободни дънки и мъжът ми не пропусна да поцъка с език и накрая да ми заяви, че „от кръста нагоре жена, от кръста надолу мъж” Triumph !

# 1 967
Не мисля че Мими има за какво да се притеснява от фигурата си.

Е тя нали я показа във връзка с прасците си?
Да ти кажа те под дънчици по не си личат отколкото с полички...... hahaha Не е това причината, просто не ги харесвам.....!

# 1 968
  • Стара Загора

Не знам какво се случва с прасците й, не следя толкова бурно темата. Видях я на една- две снимки, мисля че има съвсем нормално телосложение, което позволява носенето на повечето видове дрехи без никакъв проблем.
За протокола певицата Ева също не харесва дънки, защото смята, че са само за мъже.

# 1 969
Levi’s, имат допълнително омекотени дънки, които са много приятни за носене.

# 1 970
  • MI
Не всички дънки са твърди, има и много удобни, стига да си намериш модела и марката. Някои са по-удобни от доста панталони. То всъщност анцузите са най-меки и удобни, ама все пак...

Тази Ева пък коя е?

# 1 971
От Фамилия Тоника?

# 1 972

Да ти кажа те под дънчици по не си личат отколкото с полички...... hahaha Не е това причината, просто не ги харесвам.....!
Ако нещо ти седи безупречно, няма как да не ти хареса.
Аз съм предимно с дънки и панталони, защото се харесвам в тях, следователно и харесвам дънки и панталони. Wink

# 1 973
  • Стара Загора
Хаха, не, по- съвременна певица е, определено. Ами Ева си се пише, виждала съм й клиповете из нета, бях попаднала на един скоро в който говори за това, за това ми изникна в главата сега. Много лъчезарно момиче.
Иначе аз съм си в отбор дънки Grinning

# 1 974
  • here and now
Levi’s, имат допълнително омекотени дънки, които са много приятни за носене.
Благодаря, ще разгледам. Ако имаш нещо конкретно под ръка за пример....

# 1 975
Какво значи за пример? Влизаш в сайта и разглеждаш.
Имам тези и са омекотени, с нормална талия са и имат еластан, така че нямаме никакво неудобство. Имам същите но в слим вариант и са също толкова удобни.
http://www.levi.com/GB/en_GB/womens-jeans/p/218340025

# 1 976
Имам само едни леко неудобни дънки, които са от твърд дебел памук, нямат грам еластан и са 34 номер, т.е. залепнали са ми. Но пък стоят страхотно. 

# 1 977
  • Mediterraneo
Чета и се чудя кои точно от наличните ми дънки са твърди, неудобни и с дебели ръбове. Ами нямам такива. А имам сигурно 10 чифта дънки, всякакви модели.

# 1 978
Дънките са като всяка друга дреха- има удобни има и неудобни. Ужасно мразя дънки, които като седна и да ми се свличат на кръста, или пък като вървя и да ми се свличат на задника. Всички сме виждали такива случаи и не са особено приятна гледка.

# 1 979
  • here and now
Какво значи за пример? Влизаш в сайта и разглеждаш.
Имам тези и са омекотени, с нормална талия са и имат еластан, така че нямаме никакво неудобство. Имам същите но в слим вариант и са също толкова удобни.
http://www.levi.com/GB/en_GB/womens-jeans/p/218340025
Благодаря!
Имах предвид дали омекотените са някаква конкретна серия. И аз като Мими не обичам да ми е твърдо, а на някои модели с ниска талия, закопчаването е точно на мястото, където ми е секциото и ми е изключително некомфортно.
Преди време носих Mаdoc, не знам дали още ги има, но оцелелите ми такива, са точно с ниска талия, а с времето така и не свикнах да нося нещо, което ми "убива" там. Levi`s не съм носила никога. Преди години ми се виждаха твърди и неудобни и избощо не съм се замисляла за тях.

Общи условия

Активация на акаунт