Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 994
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 665
  • София
Моята коса е перфектна - нито е много права, нито е много начупена, обаче всеки иска това, което си няма, та и аз така. Обичам да нося шапки, обаче се дразня, че косата се омазнява бързо.

# 1 666
Моята с каквото и да я измия, ефект тип зелка......или както казва един приятел като от църковното настоятелство, на Керастаз само имам увството, че шампоана придава някаква плътност на къдриците и стоят не много разпиляни! Ето от този съм най доволна....не го дават за къдрава коса, но е най добре за моята коса, пробвала съм и другите!
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique-za-zheni/shampo … in-densite-250-ml

# 1 667
Там е работата, че аз преси, маши, сешоари и помади различни от балсам за коса не понасям. Харесвам естествена, развята от вятъра коса, ама трудно ми се получава вече.

Мен пък шапката за коса ме спасява, сплесква ми обема и горе-долу му придава желания от мен вид Simple Smile!

# 1 668
Моята коса е супер суха и мога да не я мия с дни. Абе не ме кефи, искам друга, ама няма Simple Smile.

Все пак съм съгласна, че с четина катомоята, за около 5 минути може да се постигне нещо, докато с права или леко фрийзи коса са нужни повече усилия.

# 1 669
Моята коса е супер суха и мога да не я мия с дни. Абе не ме кефи, искам друга, ама няма Simple Smile.

Все пак съм съгласна, че с четина катомоята, за около 5 минути може да се постигне нещо, докато с права или леко фрийзи коса са нужни повече усилия.
А да това е вярно, ставам разрошвам с пръсти и тръгвам, вчера имаше дъжд при нас, косата се понакъдри доста от влагата и ме питаха, ама ти допълнително ли се навива, като поизсъхна си стана пак каквато си е! Joy

# 1 670
  • MI
Зависи колко точно е права косата, моята винаги е права, става на кичури, не знам как да го обясня точно, но никога не се начупва, при  никакви атмосферни влияния. Мисля, че Лейди Стардъст това има предвид като казва, че преди й е била по-права. Моята е и суха и много като количество на всичко отгоре, та обем някакъв има ако е чиста, но просто не стои на никаква прическа. На мен не ми и омазнява почти нищо косата, дори масла слагам в краищата и пак е ок, особено зимата. Но кристали, които да ми я правят да изглежда все едно има нещо върху нея още не съм виждала.  Проблем е зимата защото още повече се изсушава, и скалпа и самата коса и става ужас, та трябва да я държа повече вързана.

Даун, ти и много хубави небрежни кокове например можеш да правиш ако ти е дълга косата. И затова завиждам. Sad

Ето, шапки и всякакви шалове обичам много. А забелязвам че това са неща, които много жени мразят.

# 1 671
# 1 672
Ами жива ти е косата просто, Нелия, дори и една плитка да сплетеш и веднага започва да излиза и да се разваля. За мен такава коса се поддържа изключително лесно, измиваш я и я сресваш. Прически се правят рядко и не е болка, че се развалят бързо.

# 1 673
Сложих един в кошничката да ми напомня за себе си, пък ще го мисля. Точно уплътняване на косъма искам.
Шалове обичам, но и към тях почнах да ставам много капризна. На мен врата ми е обрасъл и много се оплита там косата от някои шалове. ЕГН-то ми е големия проблем, но там съм безсилна.

# 1 674
Нелия, стрижа я, защото плувам и ако е по-дълга си е проблем. Преди ми беше три пъти по-гъста и до средата на гърба, но много тежеше.

# 1 675
  • София /Абсурдистан
Сваля ли си шапката и в главата ставам като Пришълецът. Та затова избягвам шапки, само в голям студ.

# 1 676
  • MI
Да, права си, леди Стардъст, но омръзва бързо.  Даун, за тежестта те разбирам напълно, имам същия проблем, но аз с къса коса изглеждам ужасно. Затова на пластове, така тежи значително по-малко. Sad

Сетих се за нещо, което гледам, че излиза на мода и не ми харесва въобще -  палта от екокожа тип овца или тип китеник, нещо такова:
Скрит текст:

# 1 677
Нелия, тези са гадни, но подобни бих носила.

# 1 678
  • София
Ужасни са! Може би за тинейджърки стават.

# 1 679
  • София
Ужасни са! Може би за тинейджърки стават.

Точно тези даже и на тийнейджърки не стават.

Общи условия

Активация на акаунт