Щом някой си харесва даден тип дреха - да си я носи. Останалите, дето не им допада, не я носят и толкоз.
Сега поне има безкрайно разнообразие от какви ли не парцалки.
.
И в България има предостатъчно ако се загледаш. Широк ханш не значи задължително развисян, дори да не си професионален спортист. Ако не се помръдваш от колата и стола не става, но ако се движиш достатъчно лесно се получава при нужните гени. А тях доста жени по нашите ширини ги имат. И все пак тук говорим за обем, който е много различен при двата пола в голямата част от случаите. Рядко е мъж да има 30 см разлика талия - ханш, независимо задните му части увиснали или издадени са. Съответно техните панталони не ги правят да побират такъв обем, струва ми се логично. Пробвала съм от любопитство мъжки панталони, включително на ММ та знам за какво говоря. Стават ми тези слим на мм, въпреки че има слаби крака и задни части, а моите не са, перфектни са ми като ширина на краката, закопчавам ги спокойно, само дето не се побира отзад точно всичко вътре добре както при подходящи слим дамски дънки. Съответно и стои сто пъти по-зле от с моите си дънки. И няма как плитки дънки да са ти тесни и широки на кръста, те просто не стигат до кръста.
Препоръчани теми