Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 911
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 920
Има добро качество еко козини, но са скъпи. Виждала съм най-вече млади момичета да носят тук елеци, а качулки с пух и "мъже" носят. Имам дебело яке с пухена яка, не е истинска, на мен ми харесват. Много харесвам кожени (пухени) палта, но ако намеря заместител предпочитам еко кожа. Имам подобен елек от кифленските, нося го основно когато не ми се налага да се мотая много на студа, въпреки че като ми е топло на гърба и кръста не усещам такъв студ на ръцете. Но и тук зимата е мека.
чехлите с пух тук бяха масови лятото, на мен не ми харесват.

Относно екологията и кожите скоро по британската телевизия имаше скандал с няколко онлайн търговци, които са посочили в описанието изк. кожа, а се е оказало при проверка, че стоките им са с естествена козина. Заклеймиха ги и предполагам въпросните търговци са си изпатили, имаше много негативни мнения в мрежата.

# 1 921
Joy Козината наистина е на мода тази година - то не бяха елеци, шапки, обувки... Любопитна съм - и в чужбина ли се носи масово, или само тук?
Нито се носят, нито по магазините се предлагат. Аз пък се чудех в Бг от къде дойде тази мода? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 922
Joy Козината наистина е на мода тази година - то не бяха елеци, шапки, обувки... Любопитна съм - и в чужбина ли се носи масово, или само тук?
Нито се носят, нито по магазините се предлагат. Аз пък се чудех в Бг от къде дойде тази мода? Stuck Out Tongue Winking Eye
От Китай! Повечето са внос от там, поне по магазините които огледах тези "чудеса"

# 1 923
Скрит текст:
Има добро качество еко козини, но са скъпи. Виждала съм най-вече млади момичета да носят тук елеци, а качулки с пух и "мъже" носят. Имам дебело яке с пухена яка, не е истинска, на мен ми харесват. Много харесвам кожени (пухени) палта, но ако намеря заместител предпочитам еко кожа. Имам подобен елек от кифленските, нося го основно когато не ми се налага да се мотая много на студа, въпреки че като ми е топло на гърба и кръста не усещам такъв студ на ръцете. Но и тук зимата е мека.
чехлите с пух тук бяха масови лятото, на мен не ми харесват.

Относно екологията и кожите скоро по британската телевизия имаше скандал с няколко онлайн търговци, които са посочили в описанието изк. кожа, а се е оказало при проверка, че стоките им са с естествена козина. Заклеймиха ги и предполагам въпросните търговци са си изпатили, имаше много негативни мнения в мрежата.
Странно, че истинската козина е излязла по-евтина от екото; интересно от какво ли е...Май е по-добре да не знам...

Наистина ми е чудно с елеците - предни години съм виждала, но рядко, а сега са хит. Може и да са от Алиекспрес, кой знае Joy Joy Напоследък много стоки, които се предлагат в този сайт, се появяват по българските магазини като нещо рядко, екзотично и с доста завишена цена.

# 1 924
  • На планетата земя
Във Варна хубаво еко палто така и не можах да си харесам,всичко ,което мерих ми приличаше на губер и си личи,че качеството е ниско.Купих си от агнешка кожа кожухче до колената ама поне няма косъм отвън.Зиморничава съм много и под 5 градуса нищо друго не може да ме стопли.Много харесвам чантите с косъм.Simple Smile

# 1 925

Странно, че истинската козина е излязла по-евтина от екото; интересно от какво ли е...Май е по-добре да не знам...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4399594/Retailers-invest … ake-fur-cats.html

В България всичко е от алито и от други китайски производители (и не само в България). В алибаба са производители и предлагат договаряне на количества с отстъпка. Цели фабрики има за производството на тези палта и елеци от козина, включително шалове, шапки, пончота и т.н.

Скрит текст:
Много носех кожени палта до скоро и ги харесвам, но компанията, за която работя е много еко във всяко едно отношение, като се започне от рециклиране до емисии и следене на въздуха около имотите и не мога да се разхождам с дрехи от животинска козина, поне докато съм на работа.

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 12:03 от Stardust@

# 1 926
Ми да, те още от кога си има палта от котки, зайци и ракуни......като ти го направят в Алито, боя тва онова и прас 200 кинта цена за елече от естествена или изкуствена.....кой каквато предпочита кожа!
Лично аз съм виждала модели в Алито по нашите магазини...няма да казвам кои!

# 1 927
Аз пък преди дни си поръчах от там едно колие, което ми излезе под 10 лв, а съм го виждала в наш магазин за 40. И не е за първи път.

Да, допуснах, че става дума за котки Cry Предполагам, че са по-лесни за набавяне от зайците, които все пак не се скитат по улиците...

# 1 928
С елеци съм виждала чат пат по улиците, но не мисля, че е масово, а с рошави обувки досега не съм забелязала.
Не ме изненадва, че истинска кожа може да излезе по-евтина от изкуственяк- като гледам някой брандове какви цени слагат на изкуственяци и боклуци

# 1 929
Те все пак не се носят като връхна дреха, а на закрито (май вместо сако?). Аз съм виждала доста (включително и познати, които се снимат във фб с тези елеци - явно много си ги харесват). А шапките с пухести помпони се срещат често още от миналата година. А качулките с много буен пух са масови - струва ми се, че почти всички якета по магазините са с такива.

# 1 930

“Модата” в България е доста субективно нещо и няма нищо общо с модата в другите страни. И мен винаги ме е озадачавало от къде се пръкват разни “модни” трендове, но като гледам какво творят българските дизайнери и какви китайски дрехи се продават по магазините и ми става ясно. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 931
Май не само в България модата е странна. Не съм гледала много турски сериали, но в тези, които гледах "модните" тоалети са като карнавални костюми. Миналата година изгледах един, който беше за две конкуриращи се топ дизайнерки - почти всичките им тоалети бяха точно от карнавалния тип. Карат ме да се запитам дали се ползва реквизит за сериалите, или наистина в Турция елитът носи тези грозни и крещящи рокли..

# 1 932
  • MI
Как да не се нпсят, в Милано на няколко пъти съм виждала ужасните космати чехли. Модни са, но за по-ексцентрични хора, не са масови. Виж ботушите са новост за мен. Grinning

Скандалът с китайските кожи го помня, кучешки бяха кожите. Иначе има много истински изглеждащи еко кожи, но са скъпи.

А за мъжки якета кожа на качулките е изключително модерно в момента, тази зима всички марки за по-класическо мъжко облекло ги пуснаха масово.

# 1 933
  • Пловдив
Между другото има здрава логика в козината по края на качулката. Ескимосите го слагат. Наистина затопля вдишвания въздух при много голям студ.

# 1 934
В стил Блу питам: Къде е Турция в модата?!

Не "нося" маникюр с декорация на всеки нокът. Обичам семпъл маникюр, във форма "бадем", нито квадратен, нито руски "остър" в един цвят, без много бляскави частици,  но в поп-фолк стил допускам 1 токът в същата гама, но с акцент.

Според моя вкус "мъжки" якета с качулка с козина е много гей, освен за дете.

Общи условия

Активация на акаунт