Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 900
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 935
И аз не нося маникюр с декорация на всеки нокът, много ми е....как да кажа неизискано малко кичариика.....рунтав елек абсурд да облека, бил той изкуствен или естествен, но щерка ми има два, много си ги обича! Simple Smile

# 1 936
Рунтавите елеци при подрастващите ги приемам. Тази нова мода ми е много странна

# 1 937
Никой не носи такива изгъзици, това по скоро е направено колкото за снимки, а не да се прокарва като модна тенденция.

# 1 938
 Еха! Космати нокти не бях виждала! Flushed
Преди време видях някаква статия, че било модерно да си затъкваш изкуствени мигли в носа, но си помислих, че е майтап. Когато видя тълпи тинейджърки с косми, излизащи от носовете им, да се разхождат по улиците, тогава ще повярвам Wink
Скрит текст:

# 1 939
В стил Блу питам: Къде е Турция в модата?!
Така ли бих попитала?
Иначе аз бях в България бременна или тъкмо родила, когато даваха турския "Перла", та съм гледала едно десетина серии поне. Някакви модни империи имаше във филма, главната героиня и тя създаваше едни красоти...

На мен определено ми харесва в различните страни и светове модата да е различна. Прилично се облича българката и то на много по-високи за стандарта ѝ цени. И може би трябва повече рокли на носи.

Дъщеря ми има прекрасна плетена шапка с космат помпон.

# 1 940
Обаче българките традиционно са с панталони - още от времето на Ордата Simple Smile

# 1 941
  • На планетата земя
Обаче българките традиционно са с панталони - още от времето на Ордата Simple Smile

А защо трябва да са с поли посред зима,панталоните са практични.То пък в чужбина масово са обути в дънки,хората си гледат удобството.

# 1 942
Така е - просто отбелязвам, че за нас това си е обичайно. Даже по улиците не виждам често жени с поли.

# 1 943
Така е - просто отбелязвам, че за нас това си е обичайно. Даже по улиците не виждам често жени с поли.
Аз пък винаги ходя с поли и рокли.....пантаон обличам супер рядко, дънки никога! Трябва да ме видиш тогава....мен по улицата! Joy

# 1 944
Такива като теб са рядкост. Мнозинството е точно в дънки и панталони.

# 1 945
Такива като теб са рядкост. Мнозинството е точно в дънки и панталони.
Вярно е, дънки и панталони са по удобни......за шофиране, за градски транспорт....ама аз нали живея на 5 минути от работа ......!

# 1 946
Ако ще да живееш в офиса си, твоето е изключение ( изключвам бабите) и повечето жени са в дънки и панталони!

# 1 947
Последните години нося предимно рокли (без зимата). Малко съм сетила се Мара, защото като цяло имам хубави крака (умря циганката) и едно 10 години не съм ги експлоатирала достатъчно. А роклята е красива и женствена дреха, ама в мойта младост не беше много популярна. Баба ми шиеше и съм имала като тинейджърка 3-4 нейно производство, но после дълги години го карах на дънки и разни гащЯ. И сега ме е яд, защото вече не върви да нося къси неща, а много ми се ще. Не, че не съм обличала преди де, ама повече трябваше, повече...

# 1 948
Кика, ти за Англия ли говориш? Защото на мен ми се стори, че там мнозинството са облечени като клошари, без това да е метафора.Joy

Много често нося поли и рокли, през лятото изцяло рокли.

Сетих се за нещо, с което никога няма да изляза облечена - клин.

# 1 949
Ако ще да живееш в офиса си, твоето е изключение ( изключвам бабите) и повечето жени са в дънки и панталони!
Изключение е, не отричам, ама още съм далеч от бабешката възраст......просто в работа ми се налага да ходя по официално.....имаме дрес код! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт