Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 882
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Бургас
Обожавам дънки, няма да казвам колко броя имам. Не се сещам за по-удобна дреха. Падам си по панталони също. Имам 6 рокли и 5 поли, особено зимата абсурд да ги сложа.

# 1 981
  • София

Имах предвид дали омекотените са някаква конкретна серия. И аз като Мими не обичам да ми е твърдо, а на някои модели с ниска талия, закопчаването е точно на мястото, където ми е секциото и ми е изключително некомфортно.

Това е основната причина напоследък да предпочитам дънки  с направо висока талия.

# 1 982
И аз обичам дънки, но установих, че са ми останали само слим и сега съм си харесала едни скъсани и развлечени.
Дебна да ги намалят, защото, мразя да давам 150 кинта за дънки.

Имаше една тема в КМ  за кежуал стил и една съфорумка много ме кефеше, но не си спомням името и. Показвала е страхотни неща. Имаше дълга коса и носеше много кожени якета.

Чекче, да ти пратя ли Ъггс? Ти на вятър си свикнала, ама пак ви мисля с тази промяна. Аз нали на под 30 не функционирам.

# 1 983
  • Стара Загора
Levi`s според мен не е особено добра марка, тука са с много надути цени и изглежда така. В САЩ са доста евтини, и се носят предимно от по- възрастни хора. Младите там носят доста Calvin Klein, цените на дънките са им много достъпни, ММ си взе два чифта за по 60$, просто не са мръднали.

# 1 984
И аз обичам дънки и са ми удобни. Удобни дрехи нося не защото не си харесвам тялото, а защото обичам да се чувствам добре. Що се отнася до визуалния аспект - на мен ми харесва как изглеждат хипарските дрехи и разните му там туники и леко арабски модели - имам такива за по-топлите месеци (като казвам арабски, имам предвид широки и дълги, от ефирни материи и с етно елементи, а не противните палатки, дето си ги слагат на главите и категорично не шалварестите панталони).
Дънките със смъкнато дъно няма как да са ми удобни, защото ще се чувствам все едно съм се наакала.

# 1 985
  • MI
Ливайс имат добро качество, а лично мен основно това ме интересува, както и добре ли ми стоят. Това че в САЩ ги носят хора в по-зряла възраст всъщност значи само че не са модна марка, което мен не ме вълнува особено. КК и в Европа не са на Бог знае какви цени, особено на намеления, аутлети и т.н., няма голяма разлика с Ливайс. Въпрос на вкус е, ако питаш ММ други освен Томи Хилфигер (или както се чете името, с немски корени ли е?) не важат, а честно казано аз не виждам особена разлика нито с Ливайс, нито с КК. Горе-фолу един клас са всичките, моделите са различни, а и една марка в някакъв момент става куул, после потъва в забвение и после наобратно.

# 1 986
  • Стара Загора
Томи Хилфигер също се водят добри, но е още една марка с безумно надути цени тук. Макар че аз изобщо не ги харесвам, просто най- болезнените кецове, които съм имала са на тях, веднага правя асоциация с болка. Grinning Като цяло яката се опитват да наложат среден, че понякога и нисък клас марки като нещо невероятно, на ненормални цени.

# 1 987
  • MI
Стига човек да отиде до някой аутлет цените въобще не са толкова надути, дънките им са по около 40 евро, колкото и на КК, на Ливайс мъжките ако помня добре са 35-40, дамските с около 5 надолу. Колкото са без намаление що-годе свестните от по-нисък клас, а много от тях никога не ги намаляват. Не помня дори откога не съм купувала на нормална цена дънки.

# 1 988
Томи Хилфигер също се водят добри, но е още една марка с безумно надути цени тук. Макар че аз изобщо не ги харесвам, просто най- болезнените кецове, които съм имала са на тях, веднага правя асоциация с болка. Grinning Като цяло яката се опитват да наложат среден, че понякога и нисък клас марки като нещо невероятно, на ненормални цени.
Говорим за дънки, не за обувки. Не бих си купила обувки от производител, който не е специалист в тази сфера.

# 1 989
Levi`s според мен не е особено добра марка, тука са с много надути цени и изглежда така. В САЩ са доста евтини, и се носят предимно от по- възрастни хора. Младите там носят доста Calvin Klein, цените на дънките са им много достъпни, ММ си взе два чифта за по 60$, просто не са мръднали.

Не знам колко са евтини Levi`s, но в момента гледам модели по 90 евро в американския сайт.

# 1 990
Сега са модерни черни дънки с избелял ефект . За момчетата са и скъсани , тесни по крака като кюнци .
Няма да казвам какъв коментар направи мм когато си ги купи детето .
Не само за момчетата са скъсани и дамски модели има бол такива.......няма да казвам как ми се доплака като видях моятащерка в тях!

# 1 991
Защо ? Готини са . На мен ми харесва как стоят по фигурата .
Не харесвам онези със паднало дъно до колената ..много са грозни и обезобразяващи тялото
като някое късокрако джудже изглеждат в тях 

# 1 992
Хайде сега и вие като баба ми. Мен ме кефят скъсаните дънки и малко ме е яд, че не мога да ги нося!

# 1 993
  • MI
Не знам колко са евтини Levi`s, но в момента гледам модели по 90 евро в американския сайт.
Не се бях сетила да вляза да видя, наистина по-класическите като гледам под 70 няма в момента, а са намаления уж. Нормално е, защото се ходи в техни аутлети и при намаления и цените са различни, но реално и аз не ги купувам никога на тази цена, въпреки че съм в Европа.

Черни дънки много отдавна не съм виждала, това е нещо ново или локална мода.  Скъсани и аз не обичам, губи ми се смисъла им просто. А и все ми е студено, представям си как доброволно оставям да ми измръзнат колената. Grinning

# 1 994
Аз харесвам избелели (включително и черни, които изглеждат избелели) и протрити, може би леко поожулени, но това, което е на мода сега, са панталони с над 10 сантиметрови дупки. Изобщо не ми допадат))

Общи условия

Активация на акаунт