Дрехи, които мразя (и не нося)

• 152 880
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 995
Тази мода е от няколко години и въпреки, че съм виждала деца с такива дънки и през зимата, масово се носят, когато е топло. Не мисля, че тренда е локален, защото подобно дънки се продаваха в повечето вериги за дрехи.

# 1 996

Черни дънки много отдавна не съм виждала, това е нещо ново или локална мода.  Скъсани и аз не обичам, губи ми се смисъла им просто. А и все ми е студено, представям си как доброволно оставям да ми измръзнат колената. Grinning

Тази зима навсякъде беше пълно с черни дънки.
На дъщеря ми купих от детската Зара скъсани дънки, които всъщност нямат дупки .

# 1 997
Много обичам дънки, но нося все по-рядко, свободното време ми е малко. Искаше ми се поне в петък да можем да носим "смарт" дънки на работа, но не може ... Но ги харесвам, комбинацията бял или черен ти-шърт с дънки колкото и да е клише ми е един от любимите.
На Левис така и не си харесах модел, може би не съм мерила достатъчно. Преди много носех Мис 60, Кила и Дизел, Форнарина; Форнарина и Кила затвориха в Лондон, Мис 60 вече купувам на дъщеря ми. Последните дънки, които купих бяха абсолютно изчистени на Гес (не харесвам марката по принцип). Имам 2 чифта прави D&G, купувани преди години, сега не ми харесват как стоят. Риплей ми стоят добре също.
Гес имат страхотни дънки за момичета, точно скъсани, с камъчета, протрити ...
Като облека аз скъсани дънки имам чувството, че изглеждам като лелка, която се опитва да изглежда като "не - лелка".

Черни дънки много носят тук. Всякакви.

Поли и рокли много нося, откакто работя. Имам рокли, които са много по-удобни от дънките.

# 1 998
Форнарина са страхотни като качество. Левис също, но моделите наистина са скучновати.

# 1 999
Харесвах и някои от обувките на Форнарина, жалко че затвориха магазина. Англичанките са пълни и не носят толкова дънки, да не говорим, че си харесват техните марки (топшоп,оейзис и.т.) и не дават пари за скъпи дрехи. Форнарина имаха и много хубави блузки и рокли, якета, бяха ми една от любимите марки.
Кила ми бяха абсолютен фаворит, защото имаха малки номера с къса дължина, също хубаво качество и бяха по £50 нова колекция. Мис 60 имат само 2 магазина останали, а онлайн не винаги имат семпли модели.

Преди време бяха нашумели много дънките на В. Бекъм. Доста скъпи, а нищо особено.
Дизел са много добро качество, Джи Стар също.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 11:04 от Stardust@

# 2 000
Аз харесвам избелели (включително и черни, които изглеждат избелели) и протрити, може би леко поожулени, но това, което е на мода сега, са панталони с над 10 сантиметрови дупки. Изобщо не ми допадат))
Е точно това не ми допада.......тези огромни дупки.....винаги съм мразела мода тип"клошар" Sad

# 2 001
  • На планетата земя
Е,аз съм виждала дънки и без предница Laughing,така че дупките все пак са по-малкия ''дефект''.При това на дами на видима възраст около 45-50 год.

# 2 002
Не нося къси панталонки с подплатата на джобовете, които излизат отпред. Ужасен кич!
За онези, където дупето е отвън вече други потребители писаха назад в темата.

Къси панталони само като съм на почивка нося така или иначе и то не много къси.

# 2 003
Късите панталонки с излезли джобове бяха модерни преди 4-5 години май. Дъщеря ми носеше такива като беше на 11.

# 2 004
  • here and now
Томи Хилфигер имат много удобни панталони, ако издебна добре намалени обезателно ще се възползвам. Ъгс ги смятах за безумно скъпи и грозни обуща, но една приятелка ми каза, че няма толкова топли обувки и се престраших. Прекарвам понякога по 12-14 часа на студен под и краката ми са все топли, не запарват, не изпотяват,  наистина няма такива обувки.
Скъсани дънки и тези с джобовете не ми пречат, но така и не можах да възприема тези с талия до под гърдите а задника отвън.
А падналото дъно, стига да не е до коленете е удобно.

# 2 005
Хич няма хубави намаления в Томи Х. Дебна ги и аз, но нъцки.
Ъгс са безумно грозни наистина, едно от най-големите недоразумения в модната индустрия, но пак се носят, дори и тук на 20 градуса. Ако съм на студено цял ден и искам краката ми да са топли, а обувките не го правят от самосебе си, ще си купя такива чорапи. Даже снощи купих на всички в къщи, че да не се гътнем от настинка при смяна на климата. Sweat Smile

https://www.heatholders.com/

Скрит текст:
Ъмм, по някаква причина в официалния сайт цените са към два пъти по-високи, отколкото в малтийските магазини, което се случва често и с други стоки. Ще ми липсват тези хора и математиката им. Satisfied

# 2 006
  • Deutschland/HE

В Германия в аутлетите се случват и хубави намаления, за малки номера  особено Simple Smile (есента си купих 3чифта по 25евро - бяха останали само единични бройки, на късмет е)

# 2 007
Аз говоря за намаления по магазините, аутлети не ми се обикалят, а и не обичам да купувам стари модели само защото са на известни марки, освен ако не става дума за кожено яке или чанта например.

# 2 008
Ъгс са безумно грозни наистина, едно от най-големите недоразумения в модната индустрия, но пак се носят, дори и тук на 20 градуса. Ако съм на студено цял ден и искам краката ми да са топли, а обувките не го правят от самосебе си, ще си купя такива чорапи. Даже снощи купих на всички в къщи, че да не се гътнем от настинка при смяна на климата. Sweat Smile

https://www.heatholders.com/

Скрит текст:
Ъмм, по някаква причина в официалния сайт цените са към два пъти по-високи, отколкото в малтийските магазини, което се случва често и с други стоки. Ще ми липсват тези хора и математиката им. Satisfied

Нали ти казах, че ще ти пратя Simple Smile

# 2 009
  • MI
Признавам си, че тази година не съм гледала да купувам дънки, само мъжките гледах по принуда. Та не знам дали по магазините има черни, но по улиците определено няма такъв тренд, явно не им е харесал особено в Милано. Виж скъсани и нагънати колкото искаш. Още се чудя как не се разболяват при 0 градуса или дори при 10 с гол глезен, но явно аз остарявам или не съм у ред. ExpressionlessАз всъщност за дънки харесвам точно скучни, да няма нищо странно и да ми стоят добре. Ако искам нещо по-така, купувам рокля или пола. Въпрос на вкус.

За Томи Хилфигер само в аутлетите са нормални цените. Не знам стари модели ли са, вярно ММ взема все едни и същи винаги, но абсолютно същите съм ги виждала на тройна цена в нормалния им магазин в Милано. Ако се търси тренди модел вече е друго, но класическите са същите. Те затова извън намаленията и в аутлета са с 20-30% само намалени...

Общи условия

Активация на акаунт