Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

не си хабете нервте с Кандиларов

  • 840
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 3 570
Исках да си направя тест за хранителна непосносимост. От тези, които ги рекламират в грабо. След 30 мин постоянно звънене на всичките телефони в София на Кандиларов най-накрая ми вдигна една жена, която ама никак не искаше да отговаря на въпроси като: на гладно ли се правят изследванията, след колко време са готови резултатите. Не стига че ми се накара, че съм я прекъснала да си "боде с иглата", ами ми и затвори. А това е изследване за 190 лева.

Просто най-горещо препоръчвам да не се ходи при такива хора, които не само, че няма да те обслужат, ами и ще гледат да ти вдигнат кръвното, за да им стане по-добър на тях деня.

Също така - ако някой си е правил тестове за хранителна непоносимост някъде и са доволни - да сподели. Кандиларов според мен и пари да ми дават пак няма да стъпя при тях. Крайно време е липсата на отношение към клиента да спре да се търпи.

# 1
  • Мнения: 4 907
   Навсякъде има такива хора, които се отнасят грубо с клиенти или пациенти. Никой не иска да им бъде прекъсвана работата или почивката им. Като някой се отнесе грубо към мене, въобще не стъпвам на това място.

# 2
  • Мнения: 42 533
И моите впечатления са лоши. Нямах проблем с резултатите, но повече няма да стъпя при тях. Ръката си я слагаш на един стар стол, неудобно и за пациенти, и за вземащия кръв. Лаборантката беше много зле, едва се движеше, мотаеше се все едно не знае кое къде ѝ е, бави ме 30 мин, нямаше жив човек, не знам какво прави като се съберат 2-3-ма. Вкара иглата на сляпо и после започна да ръга във всички посоки, вадейки и мушкайки отново. На близо 40 г. съм, кръводарител, взимали са ми и сума ти пъти кръв за изследвания, такова чудо не бях виждала.
Вместо да ми каже в колко часа да й се обадя, на всяка втора дума ми обясняваше кога й е почивката и да не съм я притеснявала (понеже много работеше, та се беше уморила).
И резултатите излязоха много бавно, за няколко дни. Обясни ми, че е така, защото изчакват да се съберат и тогава ги пращат, явно нямат пациенти и така пестят разходите. А че правих голям пакет хормони и се изръсих със сума ти пари си беше мой проблем, хората си гледат печалбата.
За Варна става дума. Бяхме на почивка, когато ми се наложи изследване.

# 3
  • София
  • Мнения: 6 720
Правих това изследване в Рамус, цената беше 190 лв., ако не ме лъже паметта. Информацията ми е от декември 2016г.

Общи условия

Активация на акаунт