Пейпал - помощ - 13-та тема

• 69 078
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте,

Поръчах си едни обувки в понеделник, като чак вчера парите бяха отблокирани от моята банка и пуснати. Продавача каза, че стоката е изчерпана и ми пуснаха обратно сумата. От вчера ранен следобяд ги виждам в пейпал. Понеже искам да прекратя отношения с тази банка, искам да си получа паричките и тогава да закрия сметки, карти.
Искам да ви попитам колко време отнема прехвърлянето на refund обратно към моята карта ?
Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 106
  • Sofia
3-5 работни дни. Peace

# 107
  • Варна

Много ти благодаря Flowers Blossom

# 108
  • Куциндрел
Здравейте, явно много съм продавала и пейпал искат да ми лимитират акаунта. Пратих им нужните документи, всички чекбоксове са ми в зелено, но нямам отговор от тях, а ми пишат, че остават два дена до лимитацията, ако не им дам документи. Пак нарискам резолв, пак е в зелено, но нищо. Писах им два пъти, уж щяха да вземат отношение и нищо. Днес пак им писах.
Сега, ако ми лимитират акаунта, мога ли да си направя друг със същата кредитна карта или с друга такава и може ли да сменя стария с новия акаунт в ибей?
Мерси.

# 109
Здравейте! Опитвам се да се регистрирам, но стигам до попълването на мобилен телефон и когато го изпиша ми показва това - Моля проверете телефонния си номер и стои в червено все едно е грешен. Някаква идея защо е така, пиша го правилно? Ако изпиша девет цифри, а не десет го приема. Може би 0-та не трябва да се въвежда?

# 110
  • Куциндрел
Без нула, примерно така
+35988ххххххх
Нулата преи 88 не се пише

# 111
  • София
Опита ли с 359 и номерът без нулата?

# 112
Благодаря! Без 0-та става

# 113
  • SF
То и без това, ако е с нула, трябва да са две нулите. Плюсът замества двете нули.

# 114
  • Марс
Здравейте, на банка ДСК съм, преди се справих с верификацията като четох доста тук, сега смених картата опитах да верифицирам и като руса вкарах три грешни кода. Естествено ми изписа че ми блокират картата за няколко дни...сега какво да правя, да чакам или?

# 115
  • Варна
Здравейте.
Имам въпрос:
Имам не пристигнала пратка,от пред месец,платена с Пей Пал.С продавача не мога да се свържа,не отгговаря на мейли...вече 4/5...потърсих ги чрез ПП и още не са ми отговорили...Получих писмо от ПП,че случаят ще се затвори до 4 дни.
Не виждам и не знам как да ескалирам...,за да оставя ПП да реши...
за да си получа парите???
Може ли някой да ми помогне ...
не мога да се ориентирам в сайта...
СЕГА ПРОЧЕТОХ,че трябва да се появи бутон Clime...,но не виждам такъв

# 116
  • SF
Мога ли да верифицирам виртуална Мастеркард на ДСК?

# 117
Здравейте! Към коя банка ще ме насочите за карта за регистрация в Пейпал? При разглеждане на офертите на банките на какво да обърна внимание? Акаунтът ще го използвам за получаване и разплащане в долари. Благодаря предварително и се извинявам ако въпросът се повтаря!

# 118
  • София
Цитат
За да регистрирате кредитна/дебитна карта в Пейпал, трябва да има задължително пари в нея, около 5 лева са достатъчни. В момента на добавянето на картата ще ви блокират 1 долар, който няма да изтеглят въобще. Това се прави, за да се провери, че такава карта наистина съществува. При верифицирането, ще ви изтеглят 1.50 евро, които ще ви върнат в баланса, след като въведете правилния код за верификация. Този код се получава от разпечатката на трансакциите ви, които дава банката ви. Може да го видите и в електронното банкиране, когато трансакцията бъде осчетоводена след 3-4 работни дни.
Да разбирам, че днес няма как да си активирам акаунт в Paypal?
Какви са таксите при плащане? До тук виждам 1-2Е Whistling

# 119
  • София
Информацията в първия пост не е актуална. Peace

Ето как се оправя настройката за превалутирането:

Влизаш в PayPal –> натискаш колелцето (горе, вдясно на екрана, до "Log Out") –> "Payments" –> "Manage pre-approved payments" –> "Set Available Funding Sources" –> "Conversion Options" –> слагаш отметката на "Bill me in the currency listed on the seller's invoice." и натискаш "Submit".
В случая ще плащам в евро.

На тези полета какво пишете - на адрес най-вече, като е с превозвач? newsm78
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт