Пейпал - помощ - 13-та тема

• 69 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
Пробва ли да им звъннеш по телефона?

# 301
Пробва ли да им звъннеш по телефона?
Не?защото е щатски телефон(на сайта,не на пейпал).А от сайта казват,че докато стоката не се върне при тях,не могат да върнат рефунд.А аз виждам по обикновения проследяващ номер(ако е реално проследяване),че стоката се е чекирала преди месец в бг.Явно някой крадливец от бг си я е харесал,съответно никога няма да се върне при iherb.Не за първи път ми изчезват стоки с бг пощи.Затова предпочитам да пускам до превозвач.А към пейпал вече ще имам 3 наум.

# 302
Освен да пуснеш оспорване на транзакцията към твоята банка, не виждам какво друго може да се направи, щом не ти съдействат от ПейПал..
  Ще пробвам,благодаря;това е идея.

# 303
  • Куциндрел
Стоката е пристигнала. Пейпал какво трябва да направят? Виждат, че е в БГ, т.е от изпращача е коректен.
Да не е стоката в пощенски митници?

# 304
  • Sofia
freestyler2, аз имах предвид да се свържеш с PayPal и да ти асистират по телефона. Peace

Пратките от iHerb не идваха ли с DHL дотук?

# 305
  • Куциндрел
Една позната всеки път търчи към пощенски митници, за да си вземе пратка от iHerb.

# 306
  • на Мелмак
От повече от 10г ползвам пей пал, за първи път ми се случва да си ъпдейтна картата и да не мога да си преведа пари 🤔. Добавих Банкова сметка, но там таксата беше по-висока? Ще им пиша, да видя какво ще ми кажат 😎.

# 307
  • Куциндрел
На познат се беше случило това и тогава той се разрови в хелпа и видя, че има значение вида на картата. Отиде и си изкара каквато трябва и успя да си прехвърли пари.

# 308
  • на Мелмак
Виза ми е, също като предходната.
Ще видя и аз.

# 309
От повече от 10г ползвам пей пал, за първи път ми се случва да си ъпдейтна картата и да не мога да си преведа пари 🤔. Добавих Банкова сметка, но там таксата беше по-висока? Ще им пиша, да видя какво ще ми кажат 😎.

При теглене към банкова сметка няма такса в ПейПал, само твоята банка евентуално може да има такса за входящ валутен превод, но повечето май вече махнаха таксите за входящи преводи до 100 или 500 евро..

# 310
  • на Мелмак
Благодаря!

# 311
Здравейте! Имам намерение да се регистрирам във фрийланс сайт.
Бих искала да получавам пари чрез pay pal. Въпросите ми са следните:
Когато някой ми превежда пари за свършена работа има ли такси?
Когато някой ми преведе пари на пей пал акаунта, мога да ги изтегля и скъпо ли ще ми струва това?
По-изгодно ли ми е, вместо да тегля парите от пейпал сметката към банковата, да пазарувам чрез пейпал?

# 312
1 - зависи от фрийланс сайта. Аз работя за един такъв и като ми плащат, таксата е за тяхна сметка, аз си получавам цялата заработена сума. Но някои сайтове не покриват таксата и тя е за твоя сметка
2 - може да ги изтеглиш - директно към банкова сметка е без такса в ПейПал, към карта - 2 евро. Отделно твоята банка може да те таксува за входящ превод
3 - по-изгодно е май само ако пазариш в същата валута, иначе ако превалутираш от долари в евро, май е все тая дали ще ги изтеглиш или ще пазариш онлайн..

# 313
1 - зависи от фрийланс сайта. Аз работя за един такъв и като ми плащат, таксата е за тяхна сметка, аз си получавам цялата заработена сума. Но някои сайтове не покриват таксата и тя е за твоя сметка
2 - може да ги изтеглиш - директно към банкова сметка е без такса в ПейПал, към карта - 2 евро. Отделно твоята банка може да те таксува за входящ превод
3 - по-изгодно е май само ако пазариш в същата валута, иначе ако превалутираш от долари в евро, май е все тая дали ще ги изтеглиш или ще пазариш онлайн..

В кой фрийланс работиш, ако не е тайна?
Колко може да бъде таксата?

# 314
Hybrid е сайта.
Иначе таксата не знам точно колко е, но при последното ми плащане от друг сайт, на 17 евро ПейПал си прибра 1 евро такса, т.е. около 6%

Общи условия

Активация на акаунт