Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 895
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
Те моите прогнози почти не се сбъдват, но как да устоя. За мен беше изненада Яни да е фермер, затова й ми е трудно да прогнозирам кои ще са ратаите. Че двубоят ще е женски, е ясно. Затова си мисля Яни да направи фермери Гечо и Елена, а Еленка да си избере която си ще. Няма да ми е мъчно за никоя.

# 106
"Фермерите" този сезон с нищо не впечатляват, поне мен лично.  Никой не ми е фаворит за финала, даже ги степенувам по това, кой най-малко искам да спечели и  така стигам до най-малко дразнещия ме субект: Яни. Има достайнствата на старите хора от село - простодушен е, открит, работлив, без излишни пози...Сега ще видим и как ще се прояви като фермер. Подозирам, че и той може да отпадне от личната ми класация Laughing
И при мен е така. Миналата година много симпатизирах на Стоян, Галя и Мара. Тази година имам само антифаворити. Не искам да печелят Гечо, Станислав, Генчев и Алек. За съжаление май това са главните фаворити и най-харесваните като чета тук. Който и друг да спечели няма да ме е яд, но тези са нетърпими.

# 107
Те моите прогнози почти не се сбъдват, но как да устоя. За мен беше изненада Яни да е фермер, затова й ми е трудно да прогнозирам кои ще са ратаите. Че двубоят ще е женски, е ясно. Затова си мисля Яни да направи фермери Гечо и Елена, а Еленка да си избере която си ще. Няма да ми е мъчно за никоя.

Яни ще е много глупав ако направи женски дуел. От стратегическа гледна точка е правилно да пращаш хора от твоя пол на дуел. Така си увеличаваш шанса за финал.

# 108
Привет!
Следя ви с интерес.
Някой забеляза ли,че май косата на Валерия беше боядисана?

# 109
  • София
Привет!
Следя ви с интерес.
Някой забеляза ли,че май косата на Валерия беше боядисана?

То е ясно, че се боядисват, скубят косми и пр. Иначе представяте ли си каква картинка ще са ?

# 110
  • гр.София
Аз пък разсъждавам така- разчиствам си пътя до финала и оставам там с две жени. За мен трябва да гласуват отпадналите и публиката като гласът на публиката е най- важен. Е, няма как да гласуват за мен, ако не съм им доставил удоволствието да разчистя кокошарника.
И преди сме си говорили, че тези формати не се печелят от жени- не знам дали е нарочен кастинг, дали преднамерено не се показват определени сцени, ама я си представете Яни, Валерия и Марина на финал. За Яни или за Марина ще гласувате?
Е, ако сте между 13 и 17 години може и за Валерия, че ви е по- атрактивна:)

# 111
Люба, аз също не вярвам, че е театър любовта и драмата в Алекс, в очите му има истинска болка. Често се питам дали човек може да се влюби толкова дълбоко за кратко време, но това, че на мен не ми се е случвало не значи, че е невъзможно. Да, силни думи използва, но пък е младостта е буйна, невъздържана, нетърпелива, напористта и може и така да обичат младите. Grinning
За Валерия усещането ми е, че наистина сложи точката на Пешо. Не е глупаво момичето, младо е и неопитно в любовта, но пък осъзнава, че се е изложила, усеща гордостта си наранена, унизена, според мен е категорична.

Не съм защитник на Станислав, харесвам го, не е моя фаворит, но някак не усещам да е коравосърдечен мъж. Ние чухме от Божидара, че Станислав казал....
Може казаното да е извадено от контекста или преекспонирано, от личната болка на Божидара.

# 112
Аз пък разсъждавам така- разчиствам си пътя до финала и оставам там с две жени. За мен трябва да гласуват отпадналите и публиката като гласът на публиката е най- важен. Е, няма как да гласуват за мен, ако не съм им доставил удоволствието да разчистя кокошарника.
И преди сме си говорили, че тези формати не се печелят от жени- не знам дали е нарочен кастинг, дали преднамерено не се показват определени сцени, ама я си представете Яни, Валерия и Марина на финал. За Яни или за Марина ще гласувате?
Проблемът е, че зрителите гласуват на база това което им се показва което може да не отговаря на действителността вътре във фермата. Както казах на миналата страница ние гледаме 6 часа монтиран материал на седмица при положение, че те са там 24/7. Много е лесно да се манипулират зрителите и да им се вмени определени чувства. Точно това прави и този женски глас който уж ни разказва какво се случва вътре.

# 113
Резултати от Анкетата:
Кой ще бъде според Вас фермер на седмицата?
Гласували: 46
Алек - 0 (0%)
Божидара - 0 (0%)
Валерия - 0 (0%)
Виолета - 0 (0%)
Гечо - 0 (0%)
Дарина - 0 (0%)
Елена - 3 (6%)
Иван Гинчев - 2 (4%)
Ивона - 2 (4%)
Калоян - 11 (23%)
Марина - 0 (0%)
Станислав - 0 (0%)
Фанческа - 7 (15%)
Яни - 21 (45%)

Познахме за Яни! Ура!  Mr. Green
Кои ще са ратаи - идея нямам, ама никаква. На Станко му е ред, на Алек - също. Айде да го отделят от Вал вече, тя осъзна, че е отделен играч, ни моа повярвам.  Shocked   Mr. Green И за жена идея нямам. А да прави женски дуел е тъпо, спор няма. Ще го видим.
За Гечо и Станко ми е трудно да говоря, не мога. Аз нямам такъв тип хора в обкръжението си, това са много ограничени хора. И тук няма нищо общо какъв си, откъде си, какво си учил, с какво се занимаваш...

Калоян ми е любимец! Много сладък, много артистичен!  Heart Eyes Смях се с глас на стиховете.  Simple Smile

# 114
Проблемът е, че зрителите гласуват на база това което им се показва което може да не отговаря на действителността вътре във фермата. Както казах на миналата страница ние гледаме 6 часа монтиран материал на седмица при положение, че те са там 24/7. Много е лесно да се манипулират зрителите и да им се вмени определени чувства. Точно това прави и този женски глас който уж ни разказва какво се случва вътре.

Именно затова хубавото във формата на Фермата е, че зрителския вот е само един компонент от победата на финала, а не определя всичко, защото бг зрителя е изключително лесно да бъде манипулиран, съдейки по коментарите на много от хората. Пълно е с глупави и немислещи хора, които обичат да бъдат насочвани как да мислят. За съжаление нацията намалявайки вместо да стане по-осъзната, тя затъпява все по-повече и отказва да мисли самостоятелно.  

# 115
  • Вестерос
От Яни, Марина и Валерия- Марина
Иначе Калоян , ако е финалист. На трето място Яни.

Според мен ще са ратаи от мъжете Алек , от жените Елена

# 116
Люба, аз също не вярвам, че е театър любовта и драмата в Алекс, в очите му има истинска болка. Често се питам дали човек може да се влюби толкова дълбоко за кратко време, но това, че на мен не ми се е случвало не значи, че е невъзможно. Да, силни думи използва, но пък е младостта е буйна, невъздържана, нетърпелива, напористта и може и така да обичат младите. Grinning
За Валерия усещането ми е, че наистина сложи точката на Пешо. Не е глупаво момичето, младо е и неопитно в любовта, но пък осъзнава, че се е изложила, усеща гордостта си наранена, унизена, според мен е категорична.

Не съм защитник на Станислав, харесвам го, не е моя фаворит, но някак не усещам да е коравосърдечен мъж. Ние чухме от Божидара, че Станислав казал....
Може казаното да е извадено от контекста или преекспонирано, от личната болка на Божидара.

Каквото и да се случва във фермата все жените ли ще са виновни? Хайде стига с тези оправдания.

# 117
не мисля ,че Виолета ще падне толкова, да влезе в леглото на Яни, нещо пак е подвеждащо, предполагам друго ще излезе

# 118
Цитат
Каквато и кукувица да е Божидара, с какво е заслужила такова грозно отношение.

Гледала съм Божидара в Биг Брадър и помня колко неприятна, конфликтна, егоцентрична и груба беше. От чувство за справедливост изпитвам нужда да си го напомня, защото виждам как монтираните кадри, които ни излъчват в епизодите на Фермата я пазят толкова старателно от собствената й същност, че чак се чудя как са позволили на Спунджиев да изкаже мнението си за нея в интервю!?
Ето интервюто му в скрития текст:

В него намеква и за изкуствената влюбеност на Алек, който и по мое мнение опитва да драпа до финал на гърба на Валерия!

# 119
Сега в интервюто го разбрах, иначе като го слушам...сякаш ми изключваше мозъка, може би заради начина по който говори, дразнещо ми е, и защо обра той лаврите за беседите , когато бяха идея на Франческа, той само ги изказа на глас, а за Божи съм съгласна, че е направила нова религия и погледа и леко сбъркан

Общи условия

Активация на акаунт