Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Че да умира, никой не го спира. Предполагам може да го направи и от другия бряг.  Laughing
Ми кои ще пере тогава.
Освен да пазарят Станко, така и така и направи блузка, да вземе и да пере за два дена...е може и за повече ако Алек умре от любов , мъка и копнеж в ратайската къща.

# 601
  • София
Ако чак толкова заумира Алек от желание да я пере, девойката може да му провожда дрехи по фермера сутрин, като ходи да дои с ратаите.  Laughing

# 602
  • София
Хахаха 😂 Ох какви ги измисляш!

# 603
  • София
Ми нали за всеки проблем може да се намери решение. Blush При желание винаги могат да измислят нещо, за да продължи да процъфтява любовта.  Laughing

# 604
тази година да имам правилата - ратаите по-рано се скъсваха от бачкане и бяха с ясни правила. Сега фермера трябва да става първи и да работи заедно с тях.. е..ти фермерството....

# 605
Па да, тая година ратайството си е жив курорт, малко почивка от другите говеда. Тя и ратайската колиба стана по-луксозна от юртите. Гечо и възглавници за пейките направи, ракийка и салатка на тиферич, леглата са по-меки, бе, изобщо - лукс.

# 606
пък и пийенье си имат, какво им трябва повече  Laughing
Дарина освен да излезе скрита лимонка, наистина. Когато говори за дуела, спомена, че опита като гимнастичка ще и помогне. Ама пък е толоква бавна, та чак се чудя как ще се разбърза.
За никого не съм, но и аз искам Станко и Виолета ратаи  Mr. Green нали търсят сеира, хайде да ни го осигурят.

# 607

Значи ако Станко и Виолета станат ратаи, вместо да имаме един умрЕл от любов ще имаме двама изтрепАли се.

# 608
  • София

Значи ако Станко и Виолета станат ратаи, вместо да имаме един умрЕл от любов ще имаме двама изтрепАли се.

Ще е голяма забава, а пък може и да вземат да се залюбят то както се е видяло ратайството сближава.  Wink

# 609
  • София
Дарина освен да излезе скрита лимонка, наистина. Когато говори за дуела, спомена, че опита като гимнастичка ще и помогне.
Балерина е била.  Peace  Балетът е много сурово изкуство и възпитава на издръжливост, ама Дарина кога е танцувала за последно и дали й е останало нещо от това в крайна сметка... Защото и аз съм била балерина, но беше преди 20 години и от онова време ми е останала само издръжливостта към болка, нищо друго.

# 610
Дарина освен да излезе скрита лимонка, наистина. Когато говори за дуела, спомена, че опита като гимнастичка ще и помогне.
Балерина е била.  Peace  

да, вярно. ама то нали само гимнастичката ни показват, та сгреших спорта.  Laughing

# 611
  • София
На дуелите Виолета и Валерия винаги са яко наглАсени 😄

Иначе добре че опосумите ни разясниха защо и кога подкрепят някого повече, дрън дрън ярина.

# 612
  • Буркина Фасо
"... и накрая ще покажат времето на първия  и на зрителите за да няма лъжа и измама".
а на вторият няма да покажат времето на участника на зрителите. за да има лъжа и измама Simple Smile
логика де  hahaha

# 613
Ще викам за Дарина тази вечер. Може да е досадна и обяснителна, но поне в нея няма злоба. Малко бавничко, ама добре започна мама Дари.

# 614
Ха, Дарина не е ковала пирони във Фермата, но е първата жена, която виждам да кове що-годе правилно - и теслата държи правилно, и замахва добре. Ха!??! Аз уж на майтап писах днес да не излезе скрита лимонка... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт