Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 943
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Интересно. Тая Божидара ще се окаже доста силна.

# 211
  • София
rotfImbo rotfImbo rotfImao шЪ умрЪ от смях с Гечо.. видЕх много хора и аз тръгнАх след тЕх, пък то било гей парад hahaha

Ох, това съм го пропуснала.  hahaha Joy

# 212
  • София
"Флиртът" Яни-Виолета по ме кефи от Валерия и Алек, Андрей ми чете мислите. 😄

# 213
Не беше правилно Яни да избира Гечо за ратай.Сега имаше идеалният момент, в който да се опита да махне Станислав или Алек като прати някой от тях двамата на дуел.Сега ще направи женски дуел и какво печели от това ?
Точно така
Tired Съгласна, разочарова ме Яни с този избор на ратаи. Ако изборът е негов, де.

Скрит текст:
Божидара е на дуел. избира Франческа и я бие.

Очаквах го.
Скрит текст:
Нали някой сподели преди време, че е видял Франческа в мол.

# 214
"Флиртът" Яни-Виолета по ме кефи от Валерия и Алек, Андрей ми чете мислите. 😄
И мене. 😍 Това "Ох, на дяда(я)" някакъв местен лаф от Козлец ли е? Много готин. 😂 От старозагорци съм чувала "дя'а" (примерно - дя'а Пеня), явно в хасковско е различен говорът.

Човек трябва да внимава какво говори, казана дума - хвърлен камък. Обещала Божидара на Яни да е в неговата агитка, пък не си спазила думата. Защо да не използва това Яни като причина за избора си? Кое е нечестно? Че се разбира с другите момичета ли?
Разбрахте ли сега що мъжете (Гинчев и Станко) не обичат Ивона, а? Смятат я за Ленче номер 2, то те и не знаят за Ленчето, само Алек се досеща.😀
Яни е наистина много неуверен в себе си човек, чак ми дожалява.
 Станко дали е чел любимия ми Зигмунд Фройд, а? (Станко разсъждаваше, че Яни би търпял да го командва жена, а аз смятам, че цялата неувереност на Яни може да се дължи на властната му майка. Но и баща потисник може да направи същото.)
Но пък страхотно си изкараха тази вечер ратаите, сприятелиха се, лошо ли им е - ракийка, салатка, огън, идилия. 😍
За лютеницата направо ги съжалих - това за мене е една страшна хамалогия, която никога не бих си причинила. Ама аз съм мързелива и предпочитам да замразя туй-онуй, но главно разчитам на сезонните зеленчуци и плодове.

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 23:52 от Ензим

# 215
"Ох, на дядааа" ми стана любим израз. Grinning

Елена все повече взе да ми харесва. Когато говореше, че хората вече започват да показват истинските си лица, каза нещо от сорта, че нея могат само да я заобичат оттук нататък. Mr. Green

# 216
И аз нещо такова чух от Елена и ми хареса. Simple Smile

# 217
На мен Елена винаги ми е харесвала въпреки, че я изкарвате едва ли не Хитлер в тази тема (както и всички други жени впрочем).

# 218
  • Sofia
Интересно. Тая Божидара ще се окаже доста силна.
Слагането на информация в споилер се обезсмисля,ако след това съдържанието и се обсъжда без споилер  Peace

# 219
Аз пък одобрявам избора на Яни, и женски дуел да има, разбира се! Да има малко справедливост, да му се не види!Значи мъжете да вършат цялата работа, даже и чушките да обелят, и стратегически да се номинират за дуелисти, а жените само да сплетничат и интриганстват, и тихо и кротко да се промъкват към финала! Ми не съм съгласна така!
Снощи май съм позаспала и след беленето на чушките ми се губи, имаше ли нещо интересно newsm78

# 220
  • Вестерос
Аз Ивона не съм я виждала да прави интриги, явно я бъркат с Елена Grinning

# 221
На мен Елена винаги ми е харесвала въпреки, че я изкарвате едва ли не Хитлер в тази тема (както и всички други жени впрочем).

И аз я харесвам!
Скрит текст:
Но защо Божидара е избрала Франческа? newsm78 Мислех, че ще е Ивона. Франческа ми е симпатична и сладка, непринудена. Дано не е вярно. #Cussing out

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 09:28 от Arwen88

# 222
  • София
Слагайте тези неща в спойлери де, не всички искат да знаят какво е станало на дуела.

# 223
Слагайте тези неща в спойлери де, не всички искат да знаят какво е станало на дуела.
Извинявам се,грешката е оправена!  Laughing

# 224
Не ни допада ръководството на Яни - "момичета получих градивна критика" и интригата тръгнала, защо трябва да топва някой, за Виолета нямам думи, защо му се навира на този тъпчо, любоФта ще я спаси ли , и да попитам защо трябваше да пишат ,когато сглобяваха стана, тази задача я пропуснах

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 09:40 от sunrise_67

Общи условия

Активация на акаунт