Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
И до желание е, не че казвам нещо ново де. Но на някои хора животът ми минава под мотото: "не мога", а всъщност е "не искам" Wink Пък върхът на наглостта във Фермата е станалата вече крилата фраза: "мога, но не искам"... и така до финал Smiling Imp

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 16:30 от pip4i

# 556
  • Разпиляна във въображението
Май ще съм за Дарина. В ъгълчето й ще има малко хора, та да не е самичка.

# 557
Защо Яни да не може пак да е ратай? Как Иван Г. и Божидара бяха по 2 пъти ратаи. Според мен няма такова условие...

То щото Елена много ходи в обора. Добре, че беше ратай, че да види къде се намира той. И какво прави тогава - наставляваше В.Николов. Много с блуждаещ поглед я дават напоследък.

Калоян добре прави , че си чете Алманаха, а и киселото им мляко той прави. Явно иска да си намира работа и да не се занимава с останалите - ама добре и прави де.

# 558
Кой е казал, че не може Яни пак да е ратай? Че аз и по-назад писах, че според мене ще е той другата седмица.
Елена и Франческа как са се сближили с животните, ако не ходят в обора?

# 559
  • София
Те ходят да гледат животните в очите, не да им чистят, например. 😄

# 560
Кой е казал, че не може Яни пак да е ратай? Че аз и по-назад писах, че според мене ще е той другата седмица.
Елена и Франческа как са се сближили с животните, ако не ходят в обора?
Телепатично бе Ензимче, на духовно ниво е било сближаването.

# 561
  • Другата България
Май ще съм за Дарина. В ъгълчето й ще има малко хора, та да не е самичка.
Аз не знам за кой съм. Май и аз така, Божито ще победи според мен и ще се стяга за фермерство.
Интересно ми е ако това наистина стане дали ще запази доброто си отношение към Гечо или пак ще стане като преди. Тя ми е просто непредсказуема.

# 562

И за мен е непредсказуема, особено в мнението си Гечо. Надявам се, ако е фермер да го кара по-рационално този път и не толкова духовно.
И все пак, не ви ли е любопитно да видите Дарина-фермер? Това ще е незабравима катастрофа/комедия/лекция и аз не знам.

# 563
  • out of space
Не, не ми е любопитно изобщо да гледам Дарина. Следя предаването, защото научавам доста интересни способи, а ако ми беше за сеира- щях да гледам Брадъра.

Франческа и Иван са ми най-безполезни. Едната некадърна, другия скапан гадняр.

# 564
Хора, не искам да ви разочаровам, но само аз ли виждам резултата в 17тата секунда на тийзъра?!

Скрит текст:
6 на 0 за Дарина  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 565
  • София
Скрит текст:
Леле как го видя, специално спрях и пак не видях 😄 Интересно, интересно ще бъде явно.

# 566
Скрит текст:
Леле как го видя, специално спрях и пак не видях 😄 Интересно, интересно ще бъде явно.

Скрит текст:
Всъщност е точно така, защото е 6 на 0, когато играят на 4тата игра, а на следващия кадър резултата е 1 на 0 след първата игра, което означава, че нашата Дарина е взела 3те игри...  ooooh! ooooh! ooooh!

# 567
  • Вестерос
хахахах

# 568
  • София
Много ще се изкефя ако е така. Не, че харесвм Дарина, но това божественото отдавна не се търпи.  Sick

# 569
Е аз пък Дарина отдавна не търпя. Като една богиня, ще защитя Божи, като единствената, която ще вземе пари, но остана в играта. И наистина ме изуми със силата на духа си. Малко са и объркани религия, дановизъм, окултизъм, астрология и всичко, но тя винаги е в сянката на "неземно красивата" си сестра. И като кажат дизайнерката ми става смешно, щото не съм чула за нито едно нейно ревю. Та на фона на цялата й обърквация внася колорит, хумористичен. Предпочитам го пред крясъците на вечно неразбрана та Дарина.

Общи условия

Активация на акаунт