Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
И аз забелезАх, че вчера сякаш беше на дневна светлина дуелът. А за хронометъра съмняваш ли съ? 😂
Бе, да ходи Станко ратай, малко да разнообрази, стига е ковал дървении. С някоя от любимките му ще е забавно, не ще и дума. Пък и Дарик ще прави женски дуел, та няма от какво да се пУаши Станко, сети уи се.
Започна на дневна светлина и завърши по тъмно

# 706
Ама много сте мнителни Grinning

Аз мисля, че Божидара искаше да остане и затова избра Дарина като уж по-слаб играч, иначе спокойно можеше да вземе Вили или Ивона и ако паднеше никой нямаше да я заподозре в предварителни уговорки.
Иначе браво, че удържа на думата си и спази уговорката си с Дарина да я направи фермер, надявам се пластовете да се раздвижат малко и последните да станат първи.Simple Smile
Историята на Алек и Валерия ме накара да пропускам епизоди, вие ги коментирахте няма да повтарям. Алек имаше потенциал за добър играч, справя се с работата, като фермер се представи добре, в отношенията си с хората  ми харесва, но това, което имат с Валерия, каквото и да е то, така го свлича надолу в моите очи, но предполагам, че ако не беше тя, щеше да е някоя друга, явно амплоато на футболист не прощава.
И Валерия с нейното "Путресена съм"😂 всичко я потриса нея, не знам как е оцеляла досега.

# 707
  • somewhere near the sea
Не са показали нито Елена, нито Ивона да плетат интриги. Само неориентираното Валерче ни навират всяка вечер.
Според мен Божидара се предаде, защото ѝ беше писнало вече.

# 708
Не са показали нито Елена, нито Ивона да плетат интриги. Само неориентираното Валерче ни навират всяка вечер.
Не, Елена че прави интриги-прави, но това е част от нейната стратегия, която до сега и и се получава до някъде, защото все още не е ходила на дуел.И според мен си играе играта много добре.Ако беше и малко по-добър характер, можеше и да има шанс за победата.

# 709
  • София
Е как да не са показали Елена да плете интриги, като непрекъснато това дават?  Confused

# 710
За Ивона ми е чудно кога най-сетне ще разберем защо я недолюбват всички.  Thinking Говореха Гинчев и Божидара, че плетяла елементарни, по техни думи, интрижки, но.... ние си оставаме в неведение.
Не обясняват гадовете Защо. hahaha Joy

# 711
Не, Елена че прави интриги-прави, но това е част от нейната стратегия, която до сега и и се получава до някъде, защото все още не е ходила на дуел.И според мен си играе играта много добре.Ако беше и малко по-добър характер, можеше и да има шанс за победата.
Съгласна съм.Нека си има стратегия , но ако беше по добра, ако пък и поработваше малко наистина можеше да има шанс.
Сега дори и да стигне до финал, дори и да спечели там игрите пак няма да победи , защото не виждам кой от фермерите/ освен Франческа и Анита/ ще гласува за нея, а пък за зрителския вот да не говорим.
Та се съмнявам че стратегията и е правилна.По скоро ..я закопава

# 712
  • София
На мнение съм, че Елена и сама да е на финал, зрителите пак няма да гласуват за нея. Няма как да победи просто. И е страшно тъпо от нейна страна да не предвиди нагласата на публиката, след като е такава голяма схемаджийка.  Rolling Eyes

За Ивона ми е чудно кога най-сетне ще разберем защо я недолюбват всички.  Thinking Говореха Гинчев и Божидара, че плетяла елементарни, по техни думи, интрижки, но.... ние си оставаме в неведение.
Не обясняват гадовете Защо. hahaha Joy
Аз вече се примирих, че това няма да го разберем явно.  Laughing

# 713
  • Разпиляна във въображението
Във фейса някой беше писал, че Елена има изградена стратегия от някой участник в първия сезон на Фермата.

# 714
  • София
Да, Мара. 😄

# 715
Ама много сте мнителни Grinning
Аз мисля, че Божидара искаше да остане и затова избра Дарина като уж по-слаб играч, иначе спокойно можеше да вземе Вили или Ивона и ако паднеше никой нямаше да я заподозре в предварителни уговорки.
Признавам си, аз съм една от "мнителните'.  Rage
И ако Божи избереше Ивона или Вили, няма как да е сигурна, че планът и да разбие "шуробаджанашката"  групичка ще се осъществи. Май и двете са в нея. А Дарина - не.
Ако Дарина посочи за ратай Ивона, ще имаме 'отмъщение сервирано студено". Харесва ми Yum
Избора на Дарина е многоцелеви - дава и шанс да си оправи имиджа, дава си шанс да разбърка картите на прощаване.

# 716
Това си мислех и аз вчера - Божито е герой, пожертва себе си в борбата против шуробаджанащината. tooth
Но така наистина има по-големи шансове да успее в тази благородна мисия.  Joy  hahaha
Искам Ивона да ходи ратай и дуелист, белким покажат повече от взаимоотношенията ѝ с другите. Пък и да видим дали ще е толкова силна, ако другата реди точките на игрите. Twisted Evil

# 717
  • София
Като казахте "шуробаджанащина" се сетих, че Божидара не успя нито веднъж да я каже правилно пустата дума.  Laughing

# 718
Да, наистЕна!  hahaha
Друго се сетих - мЕсо скоро няма да ядат у фермата, горкинките. Cry Яни, хитрецът, не закла ни едно животно, да не ядосва жалостивите. Сега пак нито едно животно не е застрашено, щото Дарето е против. И после, ако е някой мъж фермер на седмицата, ще има "Ох, на дядааа" (я прасе, я ЯгнЕ.. Cry  ) Mr. Green  Twisted Evil
Та, пушилня/сушилня имат, но мат'рЯл за опушване - не. Рибата не кълве при такива спадове на нивото на водата, а то и тая риба - предимно бабушки, е пълна с кости, не става за  нищо. Бе, нема, на пости ще са. Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 14:46 от Ензим Бéндер

# 719
Ензим,  сценарият НИ е по-хубав от сценарият ИМ .Mask
Ще видим чааак във вторник , довечера ще гледаме опити за налагане на ред. Имам смътен спомен , че в началните епизоди Дарина се опита да им предложи правила за съвместния живот , но беше мощно заглушена , включително от Каролев.
Като споменах Владо К, се сетих, че попаднах на негов разговор в сутрешен блок в който хвалеше Станко. Във фермата задружно стигнали до извода, че не трябва да се чака на държавата...Станко бил предприемчив млад мъж, който с баща си....
Жалко,че нямаше телефон на зрителя, да попитам одобрява ли и това, че дейността на Станковата фамилия е изцяло извън законите?  Нито са регистрирани като фирма, нито плащат данъци , сложили си в двора гатер и режат и бичат незаконно добит дървен материал , та се наложило полиция да ги загражда и арестува ( по в-к 24 часа).
Типичен млад меринджей, гази през просото , където попадне все намира пролуки ( полицай- кафене- дрога) да си печели чисто, а после що бягали хора като Гинчев. Ами заради такива 'предприемачи" като работливия Станко.
С нетърпение чакам да чуя правилника на Дарина и кой пръв ще свие устни .Yum

Общи условия

Активация на акаунт