Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 496
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз мисля, че ако Алек не спечели имунитет той ще е ратай.

# 691
Иска ми се Ивона да спечели имунитет. Simple Smile

И на мен, но! не знам защо толкова я ненавиждат... А си спомням как Божидара си говореше с нея за регресия, а сега изведнъж .....
А снощи по време на игрите Ивона шепнеше  нещо на Божи, а последната кимаше. Нали не я понасяше?!?

# 692
Че Ивона и първи дуелист да е, ако дръпне за втори примерно Франческа, може да я победи като нищо. Но, нищо се не знае, никого не подценявам, как вчера Дарик ни изненада, а. Simple Smile

# 693
Снощи ММ го нямаше в нас и не е гледал епизода и сутринта дават промото по тв и му викам Дарина победи снощи и той отвори ей такива очи Flushed ама как така Joy
На битката с въжетата, Божидара възкликна "Е@гати и злобата". Към Дарина ли беше насочено?

И аз не разбрах на кого го каза. Дали пък момчетата нещо не са подвиквали?
Аз мисля, че ако Алек не спечели имунитет той ще е ратай.
И аз така си мисля. Дарина не би пратила някой мъж от нейната агитка, а в тази на Божидара бяха Алек и Гечо, но Гечо е последния човек, който Дарина би пратила ратай!
Задава се интересна седмица!

# 694
Ми крайно време е Алек да е ратай.
Ай стига толкУ любоФ.
Може и Станко да е .И той не е бил.
Пък и Станко ратай с Ивона или Вила ще е хммм забавно..ми така де да останат насаме да се изяснят.

# 695
  • Разпиляна във въображението
Пък и Станко ратай с Ивона или Вила ще е хммм забавно..ми така де да останат насаме да се изяснят.

И като вземат да се преоткрият  Grinning

# 696

И като вземат да се преоткрият  Grinning
Да се откриват, преоткриват , избиват..каквото искат да правят само да не пламне и там нЕкаква любов и да не реши и Станко да мре от любоФ , че ми писнА.
Ми то така мъжете ще измрат от любов и на финала ще остана само кифлите и ...Гечо , освен ако и той не се тръшне пи Дарина.

# 697
  • София
Дарина мисля, че има симпатии към Станислав, не мисля, че ще е той.

Ох, тая Божидара, дават я в момента, не слушам особено, но в началото каза, че преди да влезе в студиото и било текнало кръв от носа, защото ВЧЕРА НА ДУЕЛА БИЛО МНОГО СТУДЕНО... Ние защото не знаем, че не е било вчера.  smile3521

Била сигурна, че след нейното участие книгите на Дънов щели да се купуват повече.  Mr. Green

# 698

Ох, тая Божидара, дават я в момента, не слушам особено, но в началото каза, че преди да влезе в студиото и било текнало кръв от носа, защото ВЧЕРА НА ДУЕЛА БИЛО МНОГО СТУДЕНО... Ние защото не знаем, че не е било вчера.  smile3521

Joy Joy Joy
А снощи ММ забеляза, че беше и през деня, като че до сега ( или не сме забелязали) дуелите бяха по тъмно, вечерта.
Има ли пак такива, дето са гледали с хронометър в ръка?

# 699
И аз забелезАх, че вчера сякаш беше на дневна светлина дуелът. А за хронометъра съмняваш ли съ? 😂
Бе, да ходи Станко ратай, малко да разнообрази, стига е ковал дървении. С някоя от любимките му ще е забавно, не ще и дума. Пък и Дарик ще прави женски дуел, та няма от какво да се пУаши Станко, сети уи се.

# 700
Изгледах промото и съм изненадана, че продукцията разкрива новия фермер . Къде е съспенса ?  Това ме навежда на мисли за сценарий и в битката, макар, че Дарина ми изглеждаше по- ячка от божествената и с право я отнесе. Може наистина да е свършил договора на Пришелеца. Разделяйки се с Иван си обещаха да се виждат !!! значи ли това, че ще ни я натресат в някой следващ формат?
Не се вълнувам много кой ще е ратай, защото все повече се убеждавам, че гледам продукция. Но нека е Ивона, защо толкова я пазят ? Губят ни времето с любовни истории, не показват реално кой работи и кой не, по думите на останалите трябва да се досещаме....Щом мъжете обвиняват Ивона в схемаджийство и манипулации защо не го дават? Вярвам им , защото мацката е склонна към хитрини, не съм забравила , че се разсърди заради загубените луканки при една историческа игра. За малко да вкара и Владо Н.  в симулативен мач . Някои я оправдавате , аз не. Битката си е битка, но извън битките има право да прави съюзи . Думите и към Божи, че щяла да седи 3 месеца как да ги тълкувам ? Договорено с продукцията и затова не я дават подробно , високо самочувствие на база една победа и познаване на играта?
Май вълненията ще са около ратаите , фермера ще се опита да наложи правила , но дали ще успее. Добре, че на нейна страна са най-работливите от мъжете, че жените може да я саботират.  
Дали ще забрани на Алек да посещава преди сън Бентлито? Още ли го прави ?

# 701
Аз досега не съм видяла емоция у Елена....излъгах рева за Жорко и Емко.
Но по време на дуели, при разговори няма емоция, абсолютно безразличие към хората.
Не разбирам защо всяко действие на Елена се гледа под лупа и се определя за грешно и неправилно.Все ще намерите някакъв косур у нея.Каква емоция да има за Божидара ? Да почне да реве ли ?Още през седмицата каза че не я интересува кой ще спечели. Явно много хора са манипулирани от продукцията и от гласа зад кадър, който непрекъснато ни втълпява колко е лоша Елена и как въртяла само схеми...Айде покажете че сте малко по-разумни личности и че имате собствено мнение. Не съм за Елена, но постоянните обиди по нейн адрес започват да ми писват.Има къде къде по-заслужаващи критики хора.Тя явно противно на другите участници осмисля играта си като индивидуална и не вижда смисъл да подскача и да повтаря „Давай,давай” по време на другите дуели.

# 702
Имунитетът не беше ли за втори дуелист, а не за ратаи newsm78

# 703
  • София
Обратното. Simple Smile

# 704
Съгласна съм с написаното от Gerrard. Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт