Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Аз досега не съм видяла емоция у Елена....излъгах рева за Жорко и Емко.
Но по време на дуели, при разговори няма емоция, абсолютно безразличие към хората.

# 676
А Марина и сълзички пусна за Божи, ама аз си знаех, че те си ходят сериозно. Mr. Green
Кой каза, че тези, в чиято агитка е Вили, падат? Прав беше, поредният - днес!  hahaha Лош късмет им носи, ей.  hahaha Joy

# 677
  • Варна
Поизтървах ви доста дискусията, моля за извинение ако се обаждам ни в клин, ни в ръкав.

В анкетата гласувах за Калоян. Най-симпатичен ми е някак си. Чакай да го сметна сега... май би било хипотетично възможно да ми е син, зависи към кой етнос ще се пиша. Олицетворява това, което искам да виждам във всеки един младеж. Лъчезарност, добра физика, добро здраве, пъргав ум, грамотност, въздържание, добронамереност, сантименталност, признателност, трудолюбивост, чувство за хумор... еййййй умря му май циганката, която го хвалеше, та аз почнах. Grinning Ама не е ли наистина най-чаровният участник, а!? Някой с нещо да е разочаровал или издразнил?

За дуела нищо не мога да коментирам пламенно, понеже ми беше все тая кой ще победи. Добре се представиха и двете дами. Дори в битката с цепенето на дърва, нищо че изглеждаха като аха-аха почти като анимационни герои. Ядосах им се и на двете на Алманаха и на въпроса "Като не щеш мира, на ти секира", но да сме реалисти все пак. В определени моменти умът, спомените, знанията наистина или те напускат, или те подвеждат. Простено им е. Важното и позитивното за мен беше, че някак си джентълменската се сбориха. Наистина с уважение една към друга, ако не друго поне репликите и заканите им не бяха злобарски.

# 678
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Божидaрa си тръгнa и вече нямa дa мирише нa рози. Нямa дa зaбрaвя кaк, когaто усети негaтивнa енергия, вaдеше шишето с розовaтa водa и се пръскaше Joy

# 679
  • Разпиляна във въображението
Хах, изненадаааа! Дарина победи! Добре се сбориха. Понаучила е нещичко Дарина, но и я упътваха много добре. Браво на момчетата!

От промото: тази Дарина ще ги побърка. Побърка!

# 680
  • София
За 1 път май обявяват в промото кой ще е фермер. Ще бъде интересно.  Laughing

И след 00.00 всички по юртите? Ясно?  Naughty

# 681
На битката с въжетата, Божидара възкликна "Е@гати и злобата". Към Дарина ли беше насочено?

# 682
Божидaрa си тръгнa и вече нямa дa мирише нa рози. Нямa дa зaбрaвя кaк, когaто усети негaтивнa енергия, вaдеше шишето с розовaтa водa и се пръскaше Joy
Този аромат би ме вкусил

Къде има промо??

# 683
Ее, хубаво, Божи си е удържало на думата и е направило Дарето фермер. Mr. Green
Тоталитарен режим се задава, хаха. hahaha И после - ратайка Дари. Mr. Green

Промото - http://fermata.btv.bg/video/videos/zadava-li-se-totalitaren-rezhim.html

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 09:07 от Ензим Бéндер

# 684
Ее, хубаво, Божи си е удържало на думата и е направило Дарето фермер. Mr. Green
Тоталитарен режим се задава, хаха. hahaha И после - ратайка Дари. Mr. Green

Промото - http://fermata.btv.bg/video/videos/zadava-li-se-totalitaren-rezhim.html
Ааа време е за малко дисциплина.
Мъжете обаче май са съгласни с някои неща докато Ивончето свива уста.
Сега да видим дали Дарето ще направи Ивона ратай.

# 685
    Това беше уговорката, нещо като условие да я избере за шеф - да направи Дари ратаи тези, които още не са билЕ. Simple Smile Ще видим, интересно ми е кой ли мъж ще бъде ратай, за жената е почти сигурно.

# 686
    • Разпиляна във въображението
    Иска ми се Ивона да спечели имунитет. Simple Smile

# 687
    • София
    Като гледам играта за имунитет каква е не го виждам Ивончето 😄 Сигурно пак Валерия ще е.

# 688

И на мен, но! не знам защо толкова я ненавиждат... А си спомням как Божидара си говореше с нея за регресия, а сега изведнъж даде поръчение на диктатор Дарина да я изпрати на дуел. Вместо да ни показват бозата Алек- бентли, можеше по- съществени неща да подберат.

# 689
    Е и тя е бая въезана в ръцете ама знае ли човек.Тогава сигурно Вила ще е ратай или Елена.

Общи условия

Активация на акаунт