Фермата 3 - 2017 г. - Тема 7

• 59 538
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Сега, не искам много да разтягам локуми, но на първата игра - за мен почти беше невъзможно Дарина да е победител, защото до първата стълба са били равни, а на последното 100% Божидара беше по бърза. Не че има значение, но все пак да отбележа.

На 3тата игра - айде моля ви се, в къщата на дуелистите ако някой е забелязал как ряза Дарина и да сравни как ряза на дуела - осезаема разлика, много брутално са й подсказали какво и защо да направи...  ooooh! ooooh!

# 661
Честита победа на Дара! Ай да я видим сега.

# 662
Ее, не се тюхкай токова, Шокомен, Божито сигурно е решило да си ходи, затова така стана. Mr. Green

# 663
Ее, не се тюхкай токова, Шокомен, Божито сигурно е решило да си ходи, затова така стана. Mr. Green
Да не кажа, че и личеше, по думите и жестовете.

# 664
  • Вестерос
И така да е на другите жени им се дръпна фъша Grinning

# 665
  • София
Според мен Божидара не беше решила да си ходи, тя наистина не можеше да цепи дърва, видяхме го и предните пъти. Малко театрално го направи накрая, за да не "пада по гръб", все едно не е била тя по-слабата, а така е решила. То се очакваше и двете да са слаби, но Дарина изненада, явно се стяга като има нужда. Но не мисля, че срещу някой друг има голям шанс.

# 666
Глупости пишете. Баш си я победи. Божидара гледаше супер злобно по време на последната игра когато Дарина отговаряше правилно.

# 667
Не, както предположих по-рано днес - Дарина всъщност се е преструвала на бавна и смотана през цялото време.  tooth
Не, бе, просто правилно държеше и триона, и теслата, и по-бързо се разплете на магарето. А и на Алманаха си победи, какво толкова. На играта с подковите бях сигурна, че ще падне Дарето. Божи е по-яка, въпреки че на някои им изглежда обратно, Дарина е кльощава, Божи е мускулеста, пак слаба, но по-яка. А и 15 г. разлика не са никак малко, ей.
  Учуди ме Дари, направо ме разби, вярвам, че е била по-бърза, то си личеше този път. Simple Smile

Последна редакция: нд, 29 окт 2017, 22:33 от Ензим Бéндер

# 668
Победата на Дарина е доказателство, че не трябва сляпо да вярвате на глупостите които дават в дейли епизодите. Само по тях съдихте, че Дарина едва ли не за нищо не става и ,че всеки ще я бие пет на нула. Аз какво ви казах, че всичко е манипулация и ,че изобщо не ни показват реално кой какво прави и кой какво може.

# 669
Победата на Дарина е доказателство, че не трябва сляпо да вярвате на глупостите които дават в дейли епизодите. Само по тях съдихте, че Дарина едва ли не за нищо не става и ,че всеки ще я бие пет на нула. Аз какво ви казах, че всичко е манипулация и ,че изобщо не ни показват реално кой какво прави и кой какво може.

В този случай не си права - виж, че самите участници я обиждаха за това че е бавна!  Peace Peace

# 670
Не отричам това, което казваш, Пандаани, но самата Дарина каза, че не може ни да кове пирони, ни да цепи дърва, ни да реже с трион. Но може да се е поупражнявала, де да я знам. Факт е, че и двете с Божидара не можаха и по едно дърво да разцепят в една битка за имунитет. Може пък на Дарина наистина агитката да ѝ помогна, а?!
 Все едно, аз нямам нищо против Дарето да стане шеф тази седмица, надявам се поне. Simple Smile
 А дали четиримата от агитката са я подкрепили с надеждата да ги избере Дарето за баш фермер, ако падне, а??! 😂
Или просто им е по-поносима наистЕна, както казва Божи 😂 ?!

# 671
  • София
Не гледах, но превъртях на бързо в сайта. Много съм изненадана, много...

# 672
Респект за Дарина, изобщо не очаквах да се справи добре, а тя се справи по-добре! Много е полезно в твоята агитка да са Яни и Калоян, Гинчев и Станислав също добре я насочваха. Те самите бяха изненадани калко бързо схваща и съвсем непресторено се радваха за нея.
Дано е спечелила уважение от всички играчи.
Очаквам да спази думата си и да прати Ивона ратай и първи дуелист.
При положение, че имаше най-работещите фермери на своя страна, очаквам да се справи и с фермерството, дяно я подкрепят и да няма големи сътресения, въпреки че ако жените решат да я бойкотират може и да не успее.

# 673
И аз съм от изненаданите, естествено. Не можах да схвана тази метаморфоза - Дарина от слабачка в игрите за имунитет, изведнъж стана черната нинджа на триона и теслата. Не, че ми пречи нещо, бях за нея в този дуел. И пак някакво подозрение за времената се появи. Crazy Стори ми се, че времето на Дарина в първата игра беше 11:16, когато показаха хронометъра, а после обявиха друго - 11:40 и нещо. И двете времена са в полза на Дарина, но се зачудих за тази разлика.  newsm78

# 674
Избодоха ми очите двете скумрии Елена и Франческа. Седнали настрани от другите да обсъждат сигурно. През цялото време когато ги даваха гледах Елена- е не мръдна изобщо и никаква реакция или емоция нямаше от нейна страна.

Общи условия

Активация на акаунт