Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да премахна пластмасова джувка от пижамата си?
Как да се подготвя за кърмене, ако имам вдлъбнато, плоско или изпъкнало зърно и проблеми със зърната?
Как да се подготвя за кърмене, ако имам коластра?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да премахна пластмасова джувка от пижамата си?
-
Как да се подготвя за кърмене, ако имам вдлъбнато, плоско или изпъкнало зърно и проблеми със зърната?
Ако имате вдлъбнато зърно и планирате да кърмите, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате подложки за зърна от силикон. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и масажирането с олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате плоски или вдлъбнато зърно и планирате да кърмите, важно е да започнете подготовката предварително. Консултирайте се с акушерка, която може да ви покаже как правилно да използвате силиконови зърна и помпи за кърма. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате плоски зърна и планирате да кърмите, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате подложки за зърна или помпи за гърди. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и масажирането с олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате изпъкнали зърна и искате да се подготвите за кърмене, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате подложки за зърна от силикон. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и масажирането с олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате проблеми със зърната и искате да кърмите, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате силиконови зърна. Освен това масажирането на гърдите с крем за зърна и масажирането с олио против стрии може да бъде полезно. Ако имате подритвания на зърната и искате да се подготвите за кърмене, добра идея е да се консултирате с акушерка. Те могат да ви покажат как правилно да използвате силиконови зърна и също така могат да предложат масаж на гърдите с крем за зърна или олио против стрии, което може да бъде полезно.
-
Как да се подготвя за кърмене, ако имам коластра?
-
Как да се подготвя за кърмене, ако имам стрии по гърдите?
-
Как да се подготвя за кърмене, ако имам зърна с песъчинки?
Ама ме мързи и хич не ми се ходи...като знам какво ме чака.Вероятно другата седмица ще е. Ще ги питам дали да си взема свещичка, не да ми правят клизма.Надявам се да се съгласят, макар че ще съм без избор на екип.