Erkan P. Ayça V. Özcan D. Hatice Ş.~Истанбулска Невеста и Извън Протокола~179

• 59 508
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте на всички! Пожелавам ви хубава неделя и приятна почивка! Да се заредим за новата седмица само с положителни емоции.
Деси
аз чета от книгата по която е уж сценария.На руски е, предупреждавам те.
https://vk.com/topic-64090011_35417690

Много ми харесва тази снимка.

ИвеHug!
Благодаря за линка! Руският език не ми е проблем, рускините отдавна не са превеждали и бях забравила къде бяха тези преведени откъси. Явно ще продължават скоро, някой вече имал тази книга...

# 646

Тези две снимки много ме озадачиха. Къде снимат това в болницата ли е?И щом бащата на Ипек е там, значи с Ипек нещата не са добре.

# 647
Здравейте  Hug
Влизам, защото вече някои момичета ме издирват, а от тях научих, че други питат за мен.
За добро или зло съм жива, исках малко да си почина от атаките които в последната седмица се водят срещу мен. Нека никой да не се сърди, но така го усещам.
Получавала съм много удари под кръста. В такива моменти на човек е нужно време да се съвземе и да продължи напред.
За съжаление, колкото и да е неприятно, колкото и да не ни харесват някои герои от сериалите,  имат прототипи в реала. Ето станахме свидетели, че не само някои герои от Невестата играят задкулисни игри и правят задкулисни заговори. Ако не сте били жертви на такива игри и заговори, сега сте свидетели, че хора скрити зад никовете вършат същото, както някои герои от сериалите - никовете са измислени, но хората зад тях са реални.
Бризчето е пропуснала да посочи адресата на отговора поставен в спойлера. Не й се сърдя. Искала е да спести  на анонимната за мен дама разсекретяването. И както казваше една съфорумка, може би не е искала да натопорчва темата. Така да бъде. Аз съм последния човек, който може да дава съвети как да се построяват постовете и какво да се пише.
Но за мен е сигурно едно. Тази анонимна дама е сред нас - т.е. пише в тази тема. Разбирам, че копира мои, а може би и ваши постове и ги публикува като свои във фейсбук - дори не съм знаела, че Невестата има българска страница във фейса. Не мога да направя нищо....за да не ми се наложи да доказвам, че нямам сестра.
Относно темата - някои знаят, други, които не знаят може да научат като влязат в архива в първата тема и в много следващи и ще видят кой е създател на темата. Поради ангажименти на създателката бях упълномощена от нея да продължа да пускам темата. Ако някой си мисли, че умирам да правя това - много се лъже. Пускането на тема е много труд и задължение. Уведомих Кралева със съобщение на скайпа, но тя още не е отговорила, да пуска сама темата или да упълномощи някой друг да го прави, за да не бода очите на някои анонимни дами.
Относно Извън протокола - вчера научих от Сиси, че Еркан си е счупил крака и временно спират снимките до неговото възстановяване. Пожелавам му скорошно оздравяване и завръщане на снимачната площадка. Та относно Протокола не е необходимо да изказвам мнение, защото сериала е спрян, а ако не беше спрян щях да се съобразя с мнението на мнозинството в темата.
Не съм гледала излъчването на последния епизод на Невестата. Нито съм търсила руски превод, който сигурно е излязъл. Ще го гледам с български превод и тогава ако има какво да кажа, ще го напиша.
Желая на всички хубав остатък от деня и приятна вечер  Hug

# 648
Брей тези рускини сън не ги лови - книги в превод, епизода преведен почти за ден.

# 649
                        Здравейте  сладури, вечерно.

Желая ви приятна вечер и   много здраве и обич.

Пак изгледах 7-ма серия на турски и преводите - моите и на Бризчето.

Какво ме вълнува ???

Орхан, когато седеше заедно с другия "чистач"  на пейката  на  крайбрежната улица  го попита  пази ли неговата документация  и   компроматите срещу Ерем, за да ги използва и да го  вкара в  затвора ???  Тогава оня "чистача" му каза, че много ги пази и на никого няма да ги даде, освен ако Орхан не му каже нещо  друго.   Значи, Али  Кемал  за да се добере до убийствата  на Екрем     и за убийството на баща му трябва да намери  този "чистач" и да  му поиска   чантата на  Орхан, защото последният беше убит от  Аднан и той  вече е  мъртъв.

За  това  жилище, в което   Аднан  уби  баща си.

Ще отида в шеста серия и да си припомня, когато  Орхан се срещна с майка  Мелек  на  пейката, той я молеше  да го  срещне със  сина му, т.е. с Аднан.  Даже си спомням, той  й каза : "Свържи ме с  сина ми и аз  ще ти дам  всичките  компромати и ти  ще разобличиш  Екрем  Таноз".  Тогава тя  извади от  чантата си едно тефтерче, написа на него един  адрес и  го даде на  Орхан.  Когато Орхан  започна да търси  този адрес държеше  листчето  на  майка  Мелек и търсеше  номера на къщата.  Сега, когато пиша  си  спомням, че имаше още една  друга  среща  на  майка Мелек и Орхан в  едно  широко помещение, трябва да е в  пета или шеста серия - ще го потърся и намеря и  е възможно  майка  Мелек  тогава да му е дала адреса  на  тази  тайна  квартира на ДС - разузнаването.
Но, за тази  къща,  Али  Кемал  знаеше от  доста отдавна, че  майка Мелек  му е казала,  че това е тайна  квартира на Държавна сигурност, на разузнаването, и че Али  Кемал  може  винаги  да я използва  за  конспиративната  си  работа, и била  удобна,  защото  можело да си излезе  от  друг  изход  при  провал... и за това Али  Кемал се насочи  към  нея,  припомни си  думите  на майка  Мелек и  вече беше убеден, че Орхан е вътре и  Аднан също е вътре,  тъй  като  колата му  беше отпред.

За  Есра и  Едже.  И  там  ще се разплита някаква интрига.  Първо  за родителите им - има тайна, поради която  Есра  умишлено не  желае  за  запознае  Али  Кемал  с  родителите си.
Тепърва де го  разчепкат.

Едже има някакви тайни от  Суат и от  Есра.  Някъде  съм  чела  при  рускините, че  Едже е била  влюбена  в  Али  Кемал и   го  ревнувала  от   сестра  си. Но до тук не сме  го усетили.

Интересно ще бъде  развитието  на  персонажа Суат.  Феридун  го  натопи  в  черната  престъпност  на  полицията и ще  бъде  лошо за него,  защото Суат е  праволинеен и  няма да се  примири с  престъпна  дейност.  Предполагам, ще убие Феридун и ще  си тегли  и на себе си куршума.
Но това е в  проект.  Кой  знае  какво ще измислят.

Какви са тези  турски сериали - и друг  път  съм  писала -  никъде няма нито едно  нормално  семейство,  ама никъде. И последно - Твоят, мой  живот  нямаше абсолютно нито едно  семейство  нормално.   Ето и тук -  същата  работа. Зейнеп няма семейство, Али Кемал - също, майка Мелек - също,
И Орхан, и  Сабри и всички - да не ги изреждам.
              Много написах.  Простете ми.  Всичко хубаво.

Сладури, я вижте  има ли някъде  хабер и  Турция, че утре вечер  няма да има  сериал "Извън  протокола"??

# 650
  • Стара Загора
Привет waveyмомичета Hug

Ани Hugами как няма да те издирваме...,тревожим се за теб Naughty
Липсваш ни в темата Heart Eyes Grinning
Серията на "ИН"беше интересна и има какво да се обсъжда Peace

Злати Hugмерси за новите снимки и новините bouquet

Ивман HugДеси Hugи аз се поспрях да чета преводите на книгата,защото от 13.08.няма по-нататъшен превод...
Сега прочетох,че преводача се е отказал и търсят нов... Thinking

Цитат
Дорогие подписчики! Мы заметили, что многие хотят перевод книги. Но т.к наш переводчик нас бросил и просто игнорирует, мы не можем переводить. Поэтому нам нужны переводчики! Отзовитесь в комментариях, кто владеет турецким и готов помочь с переводом !

Ивман Hug
Цитат
Тези две снимки много ме озадачиха. Къде снимат това в болницата ли е?И щом бащата на Ипек е там, значи с Ипек нещата не са добре.
Напълно нормално е,когато Ипек  падна,да се обадят и на баща и;-няма значение,че е сърдит на Къймет...Все пак той е родител Naughty
Цитат
.В книгата се описва, че момичето от психиатрията разказва за семейството си.За мен това е дъщерята на Ипек.
Много отдавна си го мисля същото,но не посмях да го напиша smile3520

Сиси Hugще се поогледам,дали някъде са писали ще има ли серия на "ИП"утре вечер Peace

Момичета waveyднес в пресата за Ози Weary
Цитат

📍Сегодня в прессе об Озджане Денизе📍

Проводились тесты актера. Обнаружено воспаление нервных окончаний, ведущих к мозгу. Из-за частых головокружений Озджана Дениза скорая помощь и доктор ждут его на съемках. Съемка прерывается, когда он чувствует себя плохо. Его врач сказал: "Один месяц отдыха является обязательным". Озджан Дениз работает в день 10 часов

Дано се оправя бързо нашия патрон и да няма усложнения PraynigНадявам се,че все пак му провеждат някакво лечение Praynig
Да оздравявя скоро PeaceТепърва му предстои сватба,а и нали ще става и татко Grinning Peace

Последна редакция: нд, 05 ное 2017, 18:21 от bojana maneva

# 651
Ани липсваш! Чудесно е , че се върна!:blush:
Боби това означава че Ози все още е със  здравословни проблеми.Много лошо....Тъкмо неговият герой взе да влиза малко от малко в час със злобитата и да разчиства терена. А и сега когато Ипек падна той нали беше заминал за някъде.Да не стане така, че няколко серии да гледаме само Есмератора , противната Каймет и страдащото семейство Боран.......

# 652
Ани Hug,добре появила се! Hug Hug Кралицата Hug  предполагам е заета и няма как да пуска нови теми!Така,че си продължавай! Peace Който не иска да не пише! Peace

Цитат
    Сладури, я вижте  има ли някъде  хабер и  Турция, че утре вечер  няма да има  сериал "Извън  протокола"??
Сиси Hug,какъв хабер очакваш за Протокола!Ами не са пуснали фрагман,нови снимки и озет!Така,че си е ясно и без хабер! Peace И да е готов епизода ,може да го преработят за да има връзка със следващия който ще снимат с Еркан! Peace

Деси HugИвман Hug

Боби Hug,сега прочетох написаното за Ози!Остана и той да се разболее за дълго и да спрат и Невестата! ooooh!

# 653
Злати
Цитат
сега прочетох написаното за Ози!Остана и той да се разболее за дълго и да спрат и Невестата!
недей така с лошо. Единият със счупен крак, другият с някакви нервни окончания ..........
Ще трябва да си гледаме само актрисите, без мъже..........

# 654
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Не знам кой ни урочаса спокойната темичка....но това което чета напоследък по страниците и ме натъжава.... Cry
Ани съжалявам, ако си се почувствала огорчена....знаеш, че аз винаги съм оценявала това, което правиш да се чувстваме комфортно в темата...
Гледах серията на Невестата  на руски, но ще се въздържа от коментари....
не видях това да е слагано ....

Съжалявам, че спират снимането на Протоколът, но какво да се прави лошото става за секунди...дано Еркан се възстанови бързо....
"Когато имаш Любов в сърцето си, всяко цвете е ароматно, всеки ден е пълен с живот, и всеки момент е зареден с възможности...!" - Хемал Радиа

хубава вечер на всички в темата...

# 655
# 656
  • Стара Загора
ДОБРО УТРО food010момичета Hug Hug Hug
Днес ви пожелаваме да отворите широко очи и да се оглеждате за добрите неща в живота, защото е прекрасен и пълен с чудеса!
Да сте благодарни за всичко, което чувате, докосвате, виждате и ви прави щастливи, и да помните, че всичко е и добро, и лошо, но важно е да погледнете от
по-добрата страна и да вярвате!
Бъдете усмихнати, успешни, удивителни, искащи, даващи и прекрасни днес - в Понеделник!
Вълшебен ден и прекрасна нова седмица

# 657
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,благодаря за ранното кафенце! bouquet

Проверих програмата на Фокс тв.,не е включен ИП!По-късно пак ще проверя,да не съм сгрешила нещо! Thinking

Не съм гледала ИН!Чакам бг. превода!Снощи бях с Пълнолуние!Гости Hug,започнах ЧП! Wink

#new Аслы для InStyle

Цитат
Запрет от Озджана!☝🏾

Актёрам фильма "По ту сторону" Озджану Денизу, Аслы Энвер и Мерьем Узерли во время репортажа был задан вопрос "Что, если бы ваша половинка начала работать со своей бывшей любовью?".
Звезды ответили следующим образом:

✔Мерьем Узерли: "Я бы спросила "Между вами до сих пор что-то есть?", если бы получила отрицательный ответ, была бы вынуждена поверить".

✔Аслы Энвер: "Не знаю, я совсем не думала об этом. Однако, ни за что бы не хотела такую бывшую возлюбленную, как в фильме".

✔Озджан Дениз: "Разве такое возможно? Не сможет работать!".
https://vk.com/istanbullgelin

Приятен ден и успешна нова седмица! bouquet

# 658
Ох тези анализи на турски не ги разбирам. Моля ви някой да преведе.
Чакам с нетърпение петък!!!!
Явно затова измислиха това с командировката на Фа, за да си почине малко Йозджан Дениз.

# 659
  • Плевен / София

Не съм гледала ИН!Чакам бг. превода!Снощи бях с Пълнолуние!Гости Hug,започнах ЧП! Wink

#new Аслы для InStyle

Здравейте момичета
Боби,благодаря за кафето и пожеланието....
Злати не знам дали е вярно, но видях нещо за финал в 7 епизод...на ЧП Thinking
Скрит текст:
В Сърцебиене бившата жена на Али Асаф не е ли актрисата, която играе в Сега и завинаги, Елмаз братовчедката на Нур...
CieraLeon...да за нуждите на реала ще трябва Фарук да "замине" командировка в Белгия... да видим какви ще ги свършат змиите в конака...

Общи условия

Активация на акаунт