Момче или момиче е Априлското ни мъниче

• 79 523
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Добре, ще искам бромокриптин.Че не дават да кърмя.

# 661
Добре, ще искам бромокриптин.Че не дават да кърмя.
Гери аз съм пила бромокриптин на мен ми подейства много лошо има много странични ефекти поискай нещо по изчистено.

# 662
Какво трябва да имам в приготвена чанта за болницата, ако нещо трйгне ненадейно?

# 663
Какво трябва да имам в приготвена чанта за болницата, ако нещо трйгне ненадейно?
Вземи си списък от твоя АГ, за всяка болница искат различни неща Rolling Eyes

# 664
https://www.biohellenika.bg/bg/Spisyk-s-neobhodimite-prinadlegno … CfLxoC1MIQAvD_BwE

# 665
Зависи къде ще раждаш в часна или държавна болница.
Аз ще раждам в държавна болница,  искат ми за бебето един пакет памперс, мокри кърпи и кухненска хартия. Моята чанта също съм стегнала 2 бр нощници,  чехли, 2-3 пакета превръзки за родилки,  мокри кърпички, тоалетни принадлежности, бельо, чорапи (малко съм зиморничева), сешоар. Също така мисля да взема шапчица и ръкавички ,за залъгалката и шишето все още мисля дали има нужда. Дрехи за бебо ми казаха че ги обличали с техни също така ги къпели с тяхна козметика. Ако поискат нещо допълнително ММ ще им донесе.
Комплета за изписване и моите дрехи ще ги подготвя,  но ще ги оставя вкъщи когато ми кажат че ще ме изписват ММ ще ги донесе. Ако ММ не може да намери нещо което искам ще се свържа с него чрез видео чат и ще търсиме заедно 😊

Последна редакция: нд, 04 мар 2018, 06:52 от kikair

# 666
...Ако ММ не може да намери нещо което искам ще се свържа с него чрез видео чат и ще търсиме заедно 😊
Познато, не знам как сме се справяли преди... 😀

# 667
Аз малко неща трябва да нося - джапанки, мои някакви неща, ако искам, те иначе имат душ гел, шампион, четка и паста и т.н., ако искам мои ще си занеса и май превръзки казаха само, а и гащи.

Аз ще нося козметиката си, четка за зъби, четка за ресане, ластици, лещи, очила и разтвор, мицерална вода имам в малко шише, зарядно, пауърбанк и телефон, съвсем наивно и ел. книгата, така като талисман да орисам спящо бебе Joy, чорапи, сешоар и преса, за да се вкарам във вид за изписване, имали, ама на мен ми трябва по-мощен. И дрехите за изписване ще са готови, да ми ги донесе мъжът ми.

Аз сега се замислих - с лещи мога ли да раждам?

# 668
Според мен не е желателно. Напъните оказват един вид натиск върху очите и е възможно заради по - малкото количество кислород (да, има лещи с висока пропускливост, но все пак, не е като да диша свободно окото) да ти се зачервят или да ти се получат спукани капиляри в очите.
Аз например имам много чувствителни очи. С лещи не мога да работя на компютър дълго време, стават ми червени като светофар. Ползвам само когато съм навън или съм на компютъра за малко време. Следователно на работа съм с очила, много неприятно...
Затова ще действам с очила по време на раждането.

# 669
Момичета, как сте с кг ?
Аз съм 36 гс и вече съм +13 кг , чета по форумите, че последният месеца някои жени качват по 4-5 кг, други даже свалят. Аз имам огромен апетит напоследък, и то все за боклюци- пастички, шоколадче .. . а вече си ми тежи и то много. Аз съм дребосък - висока съм 162 , та не ми се мисли , ако трупна още кг 😢

# 670
Според мен не е желателно. Напъните оказват един вид натиск върху очите и е възможно заради по - малкото количество кислород (да, има лещи с висока пропускливост, но все пак, не е като да диша свободно окото) да ти се зачервят или да ти се получат спукани капиляри в очите.
Аз например имам много чувствителни очи. С лещи не мога да работя на компютър дълго време, стават ми червени като светофар. Ползвам само когато съм навън или съм на компютъра за малко време. Следователно на работа съм с очила, много неприятно...
Затова ще действам с очила по време на раждането.
Ясно, аз иначе нося лещи предимно, по много часове, а цял ден съм на компютър, но си намерих моите, защото с други ми съхнеха очите, дразнеха, тези не ги усещам изобщо. Но айде от мен да мине ще родя с очила не толкова красива Joy Иначе няма да си видя бебето аххахаххаа.

Абе аз миналата седмица бях +9 кг. - 34 г.с. Сега трябва да се измеря, ама сигурно съм поне +10... Досега апетитът ми си беше нормален, както преди, но от 2-3 седмици се увеличи и то точно за сладко, да откачиш направо. Къде се сдържам, къде не...

# 671
  • Монтана
И аз имам апетит за шоколад и кисело мляко предимно. В 34г.с. съм +7кг и съм доволна от себе си.  😁  Бебето вече е 2,540кг. ноо имо още време до финала. 🙂

# 672
  • Варна
Здравейте, аз да се оплача,че от вчера нещо не ми е добре, почувствах се изведнъж отпаднала, имах чувството,че ще умра. Даже като говоря и се уморявам, утре ще ходя да търся дежурна лаборатория, за да си пусна ПКК,че миналата седмица не успях. Сигурно хемоглобина ми е паднал много, уж пия Флорадикс, ама не редовно.
Относно списъка за болницата, аз имам този от болницата, в която съм избрала да раждам, но пак ще питам като отида на Ден на Отворените Врати.

# 673
Някой знае ли нещо повече за еднократната помощ при раждане?
Или да с епита в темата Майчинство

# 674
Има една помощ, която след като излезе акта за раждане се ходи при социалните да се подадат документи ...
http://pomosti.oneinform.com/semeini-pomosti/rajdane/

Общи условия

Активация на акаунт