Кюретаж и забременяване след това - тема 75

• 54 742
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Раде, направи това, което ще ти донесе по-голямо спокойствие. Звънни поне на гинеколога си, за да ти каже какво да пиеш, ако има нужда. Успех Heartbeat
Дияна, аз след толкова месеци отрицателни тестове съм решила изобщо да не обръщам внимание на симптоми. Единственото сигурно е тест след закъснение. Все пак, ти желая ти да си от изключенията с късни положителни тестове. Засичала ли си овулация или само предполагаш кога е била?

# 586
Кат, не съм засичала нищо, аз също не исках да следя симптоми или каквото и да е, но те бяха фрапиращи. А относно О предния месец бях на 9ти на преглед и док видя “хубав фоликул”. По календар О я засичам на 10ти, като и симптоми за О си имах тогава. Но да речем че е била по-късна. На 18ти последно бебеправене. Възможно ли е на 23ти отрицателен кръвен, а на 25ти отрицателен пиклив, а на 27ми зацапване(силно казано). Еднократно розовко по салфетка... не знам, обърквам се а не искам да виждам повече отрицателни тестове... или да идва или да знам какво се случва. Това ме побърква направо 🙈

# 587
Знам колко влудяващо може да бъде невидението. Защо не направиш утре уринарен тест, мисля, че ще покаже реално Hands Pray Misc Baby Bottle

# 588
И аз така мисля, но за последната седмица направих няколко и вече се изморих. Наистина. Ще изчакам още няколко дни и ще направя пак... пък каквото ше да става ..

# 589
Привет момичета и честита ви нова седмица! Утре ми е прегледа и от вчера съм кълбо от нерви и гледам никой да не ме доближава, че да не експлоадирам! Стискайте ми палци, моля! 🍀🌟😖❤👍😔

# 590
  • София
Мама на 3, стискам палци и с ръцете и с краката. Успокой се ако можеш, че точката усеща притеснението. Почти свърши тоя ден, още малко Simple Smile

Диана, изчакай още малко. Моят тест миналата година отчете чак след 6-7 дни закъснение Simple Smile

Аз пък утре съм на хистероскопия, оперативна, да видим има ли сраствания и да ги махаме. Ще ви помоля за стиснати палчета...

# 591
Дели и на теб много късмет утре! ❤🍀❤🍀❤🍀❤

# 592
  • София
Много силно стиснати от мен , Дели😘😘😘Късмет утре и дано няма нищо. Кой ще ти я прави?

# 593
Дели, успех, да мине бързо и леко и без никакви особености.

Дияна, според мен е доста обнадеждаващо това развитие, дано да доведе до добра новина в най-скоро време.

# 594
Мамче, Дели, много успех момичета! Стискам силно палци на всички!
Аз не искам да се надявам. Отписах месеца вече. Чакам си коледния подарък ❤🍀

# 595
  • София
Много силно стиснати от мен , Дели😘😘😘Късмет утре и дано няма нищо. Кой ще ти я прави?

д-р Калчев, аз при него ходя от февруари насам Simple Smile Аз пък стискам палци да махне нещото дето пречи. Мерси за палчетата Simple Smile

# 596
  • София

д-р Калчев, аз при него ходя от февруари насам Simple Smile Аз пък стискам палци да махне нещото дето пречи. Мерси за палчетата Simple Smile

Ооо, любимия ми док 💜💜💜 Значи си в сигурни ръце 😉И аз щях точно сега по това време да правя хистеро при него, но се отказах...Направих биопсия от ендометриума, но не при него.
Вчера даже беше пункцията на етърва ми при Калчев .

Последна редакция: пн, 27 ное 2017, 16:21 от Bambolinka11

# 597
  • Варна
Идвам да се пооплача !
След лекото зацапване и прегледа в петък, събота вечер отново имах силни болки и като поставях утрогестана вагинално и по пръстта ми имаше кръв  #Crazy Увеличих дозата, както беше заръчала лекарката.
Неделя чудесен ден изкарах цял ден в леглото, с болки в главата  Joy, чудесно си спах до тази сутрин в 7:40, когато реших да стана до WC,защото толкова ми се пишкаше, че усещах болки в ляво от стискане. Пуснах 2-3 капки и усетих такава болка в яйчниците  и около ануса Shocked , усетих, че ми причернява , замъкнах се до леглото, обляха ме вълни от болката и ММ веднага отвори вратата на терасата да влезе чист въздух и ми донесе вода. Пих 2 ношпата и така до 13:30 лежах с болки и ту спях, ту хапвах нещо , ходих 2 пъти до WC успешно без болка...
В 14 часа се замъкнахме до лекарката. Кървене нямам, всичко вътре е наред, сакчето расте и жълтото тяло вече се вижда ясно, огледа дъгласовото пространство за свободна течност , ноо няма нищо притеснително.
Тези болки ги усещах точно преди година след лапароскопията за премахването на киста. Бяха ужасяващи... тогава казаха, че са от срастванията вътре, а аз имах многоооо.
Според лекарката ми ще бъда така с болки до към 25гс, докато не се разкъсат тези сраствания. Матката ми растяла и така щяло да ме боли от време на време  Rolling Eyes
Естествено матката ми пак имаше контракции... вече съм 3 дена сутрин и вечер на 1 ношпа+ 2 папаверин мускулно , а по обяд ще ги приемам през устата същата доза. Според нея ношпато не ми действа. Както и утрогестана ше го поставям сутрин, обед вагинално и вечер през устата. Тя каза че вагинално само 30 % се усвоявал от организма, другите си изтичали.
Голямо лежане ме чака, дано като ми надупчат 3 дена дупето с папаверина , матката ми вземи да свикне с мисълта че вътре ще има някой в нея и спре да контрахира !

Проблемите на нас с двете чертички никак не свършват  Joy

Мама на 3 , успех утре ! Спокойствие !
DiyanaCh, много си ми съмнителна ти  Wink Дано коледното ти чудо подрани  Simple Smile
Радето, наистина една с една бременност няма еднаква !

# 598
Мис В, това звучи повече от ужасно. Дано да не трае още 20 седмици ...

# 599
Miss V, оправяй се бързо и да свиква вече тази матка, че ще си има гостенче за дълго време! 😍 Дияна и аз това си помислих...не се отказвай така лесно! Стискам палци следващия тест да е +!

Аз съм пълно куку днес и съм казала мм да не ми звъни, нито да пише, че хапя! 🐒 Да идва по-бързо утре, че ще откача! 😲 Гушки на всички! 😌🐾🍀❤🌟💟

Общи условия

Активация на акаунт