8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Амбър, благодаря!
Търпи се и не е много подуто.
Вероятно не е счупено. Иначе със сигурност ще болеше повече.
Юнак без рана няма, казал народът. Ще мине.

# 181
  • столицата
Леле, извинявайте, че не съм била точна- не моето дете е пострадало с ръката, а неин съученик. В час по физическо при игра на футбол е пострадал и сега редува ръцете при писане. Справял се.
И нашите днес се черпиха след училище.

# 182
  • Русе
 galimar Simple Smile Все е някое детенце и сме го омислили. За добро е.

# 183
  • столицата
Така е, Амбър. Важното е, че се е оказал боец и се справя. До седмица-две ще е и без шина. Малкият дявол е бил, че имаха съмнение за счупена китка, а това място е много проблемно, защото има много малки костици и при счупване често се налагат операции за наместване.
Ние тръгваме на лов за боти. Стискайте палци да намерим удачния компромис между моите изисквания за комфорт и практичност и тийнейджърските разбирания за външен вид Simple Smile Вчера в обедната почивка направих проучвателна обиколка, поснимах няколко подходящи според мен модела от естествена кожа, но снощи детето не хареса нито един от тях. Ако се сещате къде бих могла да намеря младежки боти в София, помагайте, моля. Препоръчаха ми магазини ССС в моловете. Имате ли впечатления за обувките им? Аз в молове влизам 2-3 пъти годишно. Потискат ме.

И да не забравя- честит празник! Дано около децата ни има съвременни будители, които да разпалват любопитството им, жаждата за знание и да провокират въпроси и намирането на отговори!

# 184
  • Русе
Честит празник!

Галимар, предната есен точно от този магазин купих на Алекс маратонки и боти. Влязох предубедена но излязоха читави чепиците. Не се вмирисаха краката му, не пропускаха и не се разпаднаха на първата седмица. Изкараха си целият сезон. Наборът си ги избира по красота но уцели  Peace

# 185
Честит празник!
Има все още много будители сред учителите на младежа!
Да са живи и здрави и все така всеотдайни!
Галимар, успешна покупка!

# 186
...Ние тръгваме на лов за боти. ...Препоръчаха ми магазини ССС в моловете. Имате ли впечатления за обувките им? ...
И аз препоръчвам. За малката (вече е 34-35 номер, та се броим в юношеската номерация Rolling Eyes) последните 2 години купувам всичко от там, естествената кожа (Lasocki)... 
Скрит текст:
Изпусна намалението на боти, беше до 29ти Sad Ако нещо изберете и няма нейния номер, могат да ви кажат в кой друг магазин го има. Можеш да покажеш предварително моделите на девойката http://ccc.eu/bg/kids/catalog/Lasocki%20Young
Успех!

# 187
  • гр. София
Мили мами, Добро утро и от мен  Heart Eyes
Благодаря на всички за милите думи и пожелания  Two Hearts

Днес, на 1-ви ноември отбелязва своя ден Рожден моята златна майчица - Елена!
Да ни е здрава, честита, все така всеотдайна и обичана!

Честит празник на народните будители!

# 188
  • София
Ние имаме голям проблем с намирането на обувки и маратонки заради номерацията. В бг магазини мъжката номерация е до 46 и много рядко се намират по-големи маратонки. Аз поръчвам само от баскетболни сайтове, даже вчера ми доставиха прекрасни маратонки 48 номер и днес младежът се накипри с тях. Сложно е с обувките и с дънките, и с анцуците.... Тая сутрин Наборът ми каза, че всички си навиват дънките за да са къси над кокълчето на глезена. Такава била сега тийн модата и това него го устройва, защото спокойно може да си носи късите дънки.

# 189
Мама Мими, да ти е здрава и щастлива майчицата!
Габи, ще спестим малко от купуването на нови дънки, след като такава е тийн-модата. Smiley

# 190
  • Русе
  Да ви поздравя момичета с празника. Мисля, че всяка от нас, може да се нарече Будител.
  И ние по принуда сме по модата явно с късите дънки . Няма като за него номер ,хем да стават на дължина, хем да не са му безумно широки. От Уайкики купените са му толкоз широки, че и с колан стоят странно.
Имам приятали, които трябваше да купуват на тийнеджъра си 52 номер обувки. Само от сайтове набавяха .

Сега търсим причини за гнева на Ахил. Имаме спор по тоз въпрос. Иска да мине метър, ама има въпроси, дет остават без отговори, а в понеделник има контролно.

Мама Мими, с баща Дева и майка адашка, сигурно си получила най-добрата подкрепа от семейството. Да са ти живи и здрави.

# 191
Който има контролно, да си се готви у нас.
Ако има нужда от насочване къде да търси информация, насреща сме.
Няма да седнем да учим заради него.

# 192
  • Русе
 Чиби, и аз не уча заради него. Само зададох няколко въпроса и се отприщиха едни размисли и се наложи да се почете нещо.Не от мен, а от него. Чак аз не съм очаквала.  И все пак съм Будител! Иначе всеки може да назубри нещо от учебника и да не остане никаква следа , пък за размисъл да не говорим. За мен не е важна оценката, която да рапортувам в някакъв форум. Искам да се уверя ,че вниква и участва във всичко.

# 193
Амбър, ясно. Peace
И за мен  са важни повече знанията, но да се оправя сам. Не е никак малък.
Нито аз ще  правя контролно, нито пък  ще ме изпитват.
Да ходи на консултации, ако има нужда. Сам призна, че тези по математика точно преди контролното върху комбинаториката много са му помогнали.
Ние само ръчкаме първо да се свърши задължителното, а после да се отдава на забавления.

# 194
  • София
Ха,ха, и моят тийн е по модата, с къси панталони. Причината обаче е, че го мързи да пазарува. Засега съм го оставила на мира.Чудя се кога ли ще се светне, че нещо не е наред newsm78 Отказвам да си късам нервите. Когато поиска нови дрехи, тогава! Сега смятам да купувам за себе си Wink Поне ми става хубаво и никой не ми дудне!

Вметвам, че модата не ми харесва. Знам я от миналата година още, защото големият ми син има отношение към модата и вече повече от година ходи с навити панталони.  Close

Общи условия

Активация на акаунт