8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 863
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
 Снощи писа ритуалното писмо до Дядо Коледа.  Голям лист- картон, на който сам напраи плик и адресира. "Пощальонът" днес  ми го прочете. Laughing  Ще споделя избрани моменти.
....
Мама е много изпълнителна и прави всичко брилянтно. Тя каза, че не съм слушал много, обаче заедно постигнахме целта си, да вляза в ГИМНАЗИЯТА. Затова заслужава джакузи или поне вана.
....
Дядо Коледа, няма да те моля за Световен мир или да премахнеш глада, защото не си Господ, а само Дядо Коледа.Искам първо Любов за всички близки.
...

И накрая се иска ,това дет се иска с всичките му характеристики и сайта, дан вземе да обърка нещо дядото.

# 196
  • гр. София
 ...
  Мама Мими, с баща Дева и майка адашка, сигурно си получила най-добрата подкрепа от семейството. Да са ти живи и здрави.
Амбърче, Чиби, да, така е... И двамата ми родители са родени на 1-во число от месеца и са ни опора, радетели са на ценности и добродетели, от които всеки член в семейството се учи и следва...
Много Ви благодаря за добрите думи  Hug Two Hearts

По въпроса за дължината на дънките и аз забелязвам такава тенденция - на осмокласничката в класа всички момчета са с по-къси панталони.  Thinking

# 197
...По въпроса за дължината на дънките и аз забелязвам такава тенденция - на осмокласничката в класа всички момчета са с по-къси панталони.  Thinking
Какво да правят горкичките, от лятото са порасли с 7-10-15см... разтеглили са се на височина, а са кльощи! Пък мамите нито сме обрали банка, нито имаме нерви през месец да изръшкваме магазините за панталони (Extra Slim Fit) та децата са го кръстили "мода" Wink добре, че това се движи с другата мода на кецове, че като ги свалят тях са съвсем като рибарчета Grinning

# 198
  • Русе
МамаМими, да ти е жива и здрава рожденничката  bouquet

АмбърJoy Страшно писмо  hahaha И моите днес пишат. Малкото бързо свърши тази работа, големият се мота още.

# 199
Честит празник!
Днес осмокласникът е на факелно шествие. И като чета как вашите носят дънки малко ви заявиждам, моят е все с анцузи, да обуе дънки е върховна саможертва Grinning  
---
Ние сме в търсене на мъжко яке след като стана ясно, че неговото няма да изкара тази зима. Изобщо разочарование от Адидас.

# 200
Писма на Дядо Коледа отдавна не пише.
Иначе обича да украсява елха и стаята си и , разбира се, да получава подаръци.
Още не казал какво желае.
Моят от няколко години се преоблича за физическото и ходи с дънки по улиците и на училище.
Много пъти съм споделяла, че падам от "убийствената комбинация " риза-долнище на анцуг.
След дългогодишно мърморене, успях да му втълпя поне малко стил на обличане.

# 201
  • Русе

Много пъти съм споделяла, че падам от "убийствената комбинация " риза-долнище на анцуг.

И Алекс така ходи. Тази година тръгна с панталон но вече му мина и пак си е с анцунг + риза + вратовръзка. Идилия  ooooh!

# 202
Сашо вече втора учебна година ходи с риза / вратовръзка, ако трябва/  и дънки.
Нещата по физическо носи в торбичка и в училище се преоблича за часа.

# 203
  • Русе
 Убийствена е коминацията с анцунг, но когато времето ти е кът ,може да се прилага и имиджът не е приоритет ,както беше при нас до  7 клас, когато трябваше да тича след училище всяка вечер на тренировки, си карахме така. Тази година не се налага да бърза толкова, вече е голям и може да изглежда елегантен, а и най-вече в английската не може да се излиза от дрес кода, който има изисквания за униформа и цвят на панталон. Така че за всичко си има време и място. Едни по-рано, едни по-късно, ще влязат в някакъв имидж формат. Един път го чаках пред училище за нещо и едвам го познах като излезе, въпреки че преди час го бях изпратила. Един такъв елегантен, по-голям изглеждаше. В началото бях резервирана към изискванията за униформа, но наистина изглеждат много спретнати и поне моето дете, никога никъде няма да облече в скоро реме риза и вратовръзка, извън училище, защото просто сме друг тип, но оцених, че има някакво определено излъчване с тях.

# 204
Всичко с   времето си.
Явно идва момент, в който и те искат да изглеждат по-спретнати , с по-издържан външен вид.
А изискването за ежедневно задължително носене на униформена риза и точно определен цвят панталон помага за осъзнаването.

# 205
  • София
Колко са различни всички набори-някои стават безумно суетни, други занемаряват външния си вид. Моя приятелка е в потрес, че синът и не иска да се къпе изобщо и ходи само с едни и същи дънки и суичър. Косата му е мазна, ноктите дълги, мирише на пот.... Не иска дезодоранти и не приема никакви съвети. В чудо се е видяла. Моят син е другата крайност- само си лъска обувките, подбира дрехите и бельото, гледа винаги да е късо подстриган, всяка вечер се размотава с клечки за уши и си чисти ушите, защото еди кой си имал мръсни уши. Освен това само се дезодорира-поне три пъти на ден и всичко това, защото момичетата си падат по чисти и спретнати мъже и са му казали, че мирише хубаво. Иска и дрехите му задължително да миришат на омекотител и ако са просто изпрани, не ги иска. На моменти ме подлудява с цялата тази суета, ама това е положението.

# 206
  • Чикаго / София
Честит празник и от мен днес!

Мама Мими честит рожден ден на майка ти! Да вие здрава и с късмет!

Амбер чудесно писмо е написал Светльо! Дано дядо Коледа се сети и за теб, толкова усилия положи тази година, напълно заслужаваш едно джакузи Simple Smile

# 207
Нашият задължително се пръска с дезодорант, парфюм преди да излезе за училище или мероприятие със съученици.
През тази ваканция непременно трябва да отидел на фризьор, защото косата му вече била дълга и безформена.
Чак за миризмата на дрехите няма претенции, стига да са изпрани.
А и двамата с мъжът ми не са за силно ароматни прахове и омекотили, защо то правят алергични реакции. Веднага започват да кихат и кашлят от тях.

# 208
  • столицата
Амбър, сладур е Светльо.
А за тези, които се оплакват за външния вид на пуберите и отказът от хигиена, след някой друг месец ще видите  качествена промяна и по три пъти къпане на ден Simple Smile

# 209
  • столицата
Ааа, и това с парфюмирането - като вляза в детската стая получавам замайване от парите /с ударение на първата сричка, уви/

Общи условия

Активация на акаунт