8 клас - в крак със новите порядки и все още със догадки( със щот е поезия)

• 85 322
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
gabelas17 Бързо оздравяване на девойката.
И мен май нещо такова ме мъчи, ама да видим докъде ще я докарам, ако не се съвзема до вторник ще тичам при лекарката, че усещам проблема в гърдите не в гърлото .
Чиби бързо да се възтановява и твоя младеж , разбира се, че здравето на децата ни е най -важното, и с тройка по ФИЗ. пак ще завърши , чудо голямо Peace

Я кажете искам да запиша моя Убавец  Heart Eyes, на нещо като кръжок по МАТ. , /той също иска де / да не си помислите, че съм злаааа  Mr. Green, та ровя из нета , ама само на школи за подгответа за изпити попадам.

Хекси радвам, се че сте добре, всичко останало ще се нареди, ще го измислите какво ще учи и какво ще запише. Важното е да сме живи и здрави, другото ще се подреди както трябва  Peace

# 616
  • Русе
Говорихме , че ако вземе химия, физика и география (примерно само казвам) , после не може да стане адвокат  или търсач на силни усещания (хаха). Та и при нас е голямо мислене.
   Хекси, какви силни усещания търси Вики. Защото географията е доста плодотворна . На приятели щерката, която е от 6 годишна във Франция завърши нещо с география там. Голямо обикаляне обикаля с яхти из разни острови, океански. Сега се е кротнала в Швейцария, но според мен заради гаджето си, което е тамошно.

# 617
Хекси, браво на Вики за АЕ.
Кимболина, и ние това му казваме- да се пази от травми по физическо, пък, ако ще и тройка да му остави. Хич не ни интересува.

# 618
  • столицата
Кимболина. познато дете май ходеше в БАН на курсове по МАТ.

# 619
  • София
Kimbolina,

https://www.rabotilnicazaznanie.com/kursove-i-shkoli/ Математика за 8. Клас при Емил Карлов

# 620
  • София
Kimbolina,

https://www.rabotilnicazaznanie.com/kursove-i-shkoli/ Математика за 8. Клас при Емил Карлов
Peace
Мъничкият беше на един мини-курс в Данис при Емил Карлов. Възхитен е.

# 621
  • с/у ОколоМръсТното
Датив и Акузатив трудно се учат само на теория. Трябва много практика. Уж си казвам ще мисля като говоря, но няма време за мислене. Имам няколко листа от курса като ходих ако ги открия и имам време ще пусна.

мерси за което  bouquet

Момичета, мерси за подкрепата!  Hug Борбата продължава...
Аз съм колеблива и трудносвикваща.

Успешна и хубава седмица!  Heart Eyes И никакви болести  Naughty

# 622
  • гр. София
Да се оплача - моята девойка е асматичен бронхит, висока температура и за десерт бактерия в урината. Почна антибиотик. Добре , че е дъщеричката на Мама Мими да ни каже домашните. Благодаря!
gabelas17, мислех си, че е само настинка... Sick Съчувствам ти  cry Дано да се подобрява бързо осмокласничката  Praynig Заради приема на антибиотик ти препоръчвам да й даваш и пробиотик.
Днес и наборката нещо не се чувствала много добре - току що ми се обади и няма да остава след часовете за клуба по ИЕ Sad Дано не е нещо сериозно...

Успешна седмица на всички  Heart Eyes

# 623
  • столицата
Да се държат дечицата! И никой да не се разболява!

# 624
  • гр. София
galimar, обещах да ти пиша върху какъв материал иска нашия учител по БЕЛ да се готвят учениците, които ще участват на олимпиадата по БЕЛ. Господинът им е казал, че ще има няколко теми по избор на учениците за аргументативен текст (интерпретативно съчинение или есе) по проблемите от литературните творби, които в момента изучават.  Thinking
На общинския и на областния кръг било разрешено ползването на конкретния литературен текст.

# 625
galimar, обещах да ти пиша върху какъв материал иска нашия учител по БЕЛ да се готвят учениците, които ще участват на олимпиадата по БЕЛ. Господинът им е казал, че ще има няколко теми по избор на учениците за аргументативен текст (интерпретативно съчинение или есе) по проблемите от литературните творби, които в момента изучават.  Thinking
На общинския и на областния кръг било разрешено ползването на конкретния литературен текст.
Регламент олимпиада БЕЛ https://www.mon.bg/?h=downloadFile&fileId=13348
Всички олимпиади регламентите са тук https://www.mon.bg/?go=page&pageId=16&subpageId=80

# 626
  • София
Да се оплача - моята девойка е асматичен бронхит, висока температура и за десерт бактерия в урината. Почна антибиотик. Добре , че е дъщеричката на Мама Мими да ни каже домашните. Благодаря!
gabelas17, мислех си, че е само настинка... Sick Съчувствам ти  cry Дано да се подобрява бързо осмокласничката  Praynig Заради приема на антибиотик ти препоръчвам да й даваш и пробиотик.
Днес и наборката нещо не се чувствала много добре - току що ми се обади и няма да остава след часовете за клуба по ИЕ Sad Дано не е нещо сериозно...

Какъв антибиотик изписаха на девойката? И моят момък се разболява...

# 627
  • софия

Какъв антибиотик изписаха на девойката? И моят момък се разболява...
ЗИНАТ е антибиотика , Прокомбо е пробиотика + вентолин, ксизал и бронхолитин за бронхита.

# 628
  • София
Kimbolina,

Благодаря сега ще го разгледам  Peace

galimar БАН ми е доста далече.

Бързо оздравяване на болните  Peace

И мен  миналата седмица се опита да ме тръшне , ама се разминах за сега май, мъж ми от днес се оплаква със суха кашлица и болки в гърдите утре е при  лекарката.

Аз давам ей това, https://www.aboca.com/bg/nashite-produkti/immunomix-plus-kapsuli

само , че по 1 таблетка, септември за около 20 дена и сега декември пак за 20 дена .

# 629
  • Чикаго / София

Момичета, мерси за подкрепата!  Hug Борбата продължава...
Аз съм колеблива и трудносвикваща.

Шани ти си от много скоро там, ще ти трябва повечко време да посвикнеш. На мен ми отне 2-3 години, а нямах 30г. още като дойдохме, децата бяха малки, бяхме още в началото на пътя, така да се каже. И пак ми трябваше доста време, за да свикна. Ако сега трябва да дойда тук, с пораснали деца, с устроен вече живот в Бг  не знам дали бих свикнала изобщо. То си е до вътрешна нагласа де. Пожелавам ви на вас да е леко адаптирането.

А другите от семейството как се адаптират? Харесва ли им?

Ние си бяхме дали с моя мъж 3 години. Ако за тези 3 години не се бяхме почувствали  добре, не си бяхме намерили хубави работи, да си подобрим стандарта на живот и пр, щяхме да се върнем в Бг, но то пък взе, че се получи.

Общи условия

Активация на акаунт