Ски сезон в Пампорово 2017/2018/2019

• 52 291
  • 427
  •   1
Отговори
# 210
  • варна
Здравейте,трябва ми съвет☺Плануваме кратка почивка в Пампорово с бебе на 6 мес.и батко на 6 год.,Искам да е близо до пистите,за да мога да излизам с децата ,баткото да се по търкаля в снега или да кара шейна,да не съм зависима от мъжа ми(който кара ски по цял ),бих искала да има и детски кът в хотела за да го разнообразявам .изчетах темата,прерових “букинг”и не мога да избера.

# 211
  • Варна
Здравейте,трябва ми съвет☺Плануваме кратка почивка в Пампорово с бебе на 6 мес.и батко на 6 год.,Искам да е близо до пистите,за да мога да излизам с децата ,баткото да се по търкаля в снега или да кара шейна,да не съм зависима от мъжа ми(който кара ски по цял ),бих искала да има и детски кът в хотела за да го разнообразявам .изчетах темата,прерових “букинг”и не мога да избера.

Според мен Камелия е добър избор, но нямам таз годишни впечатления. Покрива всички изисквания а и има детски кът и малка писта към хотела. Съвсем близко е до пистите.

# 212
  • Бургас
За Форест Нук: Били сме в хотела в сезон. Студен е. В стаята беше добре, но общите части бяха студени. Много е далеч от пистите и ходихме с кола. Приемлив, но не повторихме.

# 213
Вчера се върнахме от Пампорово х-л Елина .Уютен хотел,вкусна и разнообразна храна.Топъл басейн(33°) ,детски кът с вход откъм ресторанта,ски писта с влек и място за шейни на около 300 м.Препоръчвам

# 214
Здравейте, някой да е отсядъл в апартаменти на Манастира 2. Малко след дъжд качулка, понеже сме с резервация вече, имат добри отзиви, но и няколко, които ме смущават. Ще съм благодарна да споделите и вие вашето мнение !

# 215
Здравейте,
Направих запитване към хотел Камелия, но нямат места за нашите дати. Предлагат ми настаняване в къщата им за гости, която е на 350 м. от хотелската част. Някой бил ли е там да даде мнение? За семейство с две малки деца дали е подходящо студиото в къщата, което се води за 3-ма възрастни? Никъде не откривам снимки. Благодаря!

# 216
  • Русе, у дома
Ние, вчера напуснахме къщата им за гости - възхитена съм.
Топло, уютно, тихо, спокойно, локацията - ясно. Съвсем нова е, персоналното отношение на закуската, долу в механата. Ние бяхме в двуспален, с две големи деца. Съжалих, че сме само две нощувки, но пак ще се върнем...

# 217
Ооо супер и ние сме в такава конфигурация,а как излиза като цена.
Разбрахте ли? На лифта на Малина е паднало дърво в/у лифта хората и деца от ски училище то са висели 2-3 часа ,докато ги свалят,ужас.....

# 218
  • Варна
Ние, вчера напуснахме къщата им за гости - възхитена съм.
Топло, уютно, тихо, спокойно, локацията - ясно. Съвсем нова е, персоналното отношение на закуската, долу в механата. Ние бяхме в двуспален, с две големи деца. Съжалих, че сме само две нощувки, но пак ще се върнем...
По едно време и ние се чудехме за къщата.
Вечер в механата пускат ли външни хора или тя е само за наемателите?

# 219
  • Русе, у дома
Механата вечер работи само със заявка. Никой външен не влиза, бяхме две семейства, дадоха ни ключ и за външната врата.
Вечеря на блок маса срещу заплащане в хотел Камелия, но не сме пробвали...

# 220
Бихте ли споделил каква е цената на къщата на Камелия.Няколко пъти правя запитване за оферта, но все няма места за нашите дати и така и не знам колко е нощувката там.

# 221
Бихте ли споделил каква е цената на къщата на Камелия.Няколко пъти правя запитване за оферта, но все няма места за нашите дати и така и не знам колко е нощувката там.
Да и аз отправям тази молба,тези дни трябва да се ориентирам на къде ще забиваме ,а тези цени като някаква тайна ги пазят.Ми пиши двойна стая -тилкова ,тройна -тилкова ,а то супер сложно направено ....

# 222
Координатите им са публични. Толкова ли е трудно да поискате оферта?

# 223
  • Варна
За 5 нощувки от 07.01 ни бяха дали цена около 130лв на нощ за 2 възрастни и 1 дете на 10 години с включитена закуска и ползване на спа в хотела.
Мъжът ми контактува с тях и не помни точната цена.
Дано не заблуждавам с цената.
За тези дати къщата беше свободна и сигурно за това са му к казали  цената.

# 224
  • Русе, у дома
220 лева на вечер платих за апарт. с две спални и закуска. За цената винаги периода има значение, както и колко по-рано се прави резервацията. Аз букнах през букинг един ден преди да идем на Пампорово. Но наистина по телефона на рецепция в Камалия винаги са били много любезни и отзивчиви. Преди (2013-2014) си комуникирах с тях и през чата на gmail, но сега гледам, че не са активни в сезона.

Общи условия

Активация на акаунт