Коледни подаръци 2017/2018

• 120 926
  • 850
  •   1
Отговори
# 270
За Коледа ще ходим при свекървата. И съм в чуденка какво да да ѝ подарим. ММ не ме улеснява. Не си подала по бижута. Жената е на 60. Живее сама.

Идеи от подаръците  ни за моята майка и тази на приятеля ми:
-слоукукър
-хлебопекарна
-домашен екип(готин)
-пижама,халат( лАкшъри ,аз обожавам такива неща и въобще няма жена дето да върне нещо такова)
-ел.книга
-дрехи
-масажна възглавница
-нов телевизор(при необходимост)
-ваучер за СПА
-пари(около 100лв давам ,но по скоро за РД)
-покривка,свещи и др декорации,но като допълнителен бонус  Mr. Green
-уред за тренировки(ако ги влече)
-ваучер за масаж
Мале   Shockedсега като погледна списъка сме ебати готините роднини  Crazy
-

# 271
На мен започна да ми се избистря в главата какво може да вземем на малкия (1,5г) за Коледа. Едното е Лего Дупло. Явно има и за толкова малки, но не знам на кое точно да се спра. Някакви предложения?
А другото е...детска кухня! Удачно ли е за момче? Днес бяхме на гости на едно момиченце и на него му беше много интересно да се занимава. И вкъщи обича да си готви, да дрънчи с лъжици, черпаци, чаши и т.н. Готви и си храни играчките и нас, затова според мен ще се забавлява с нещо такова.
ММ ми е проблемен още. За него не мога да измисля, но има време.

Много подходящ подарък е кухнята щерката е на 1,5 г а я има от 2 месеца вече и всеки ден се заиграва там , а докато търсех вариянти ми излизаха и кухни за момчета.
Иначе заместител на кухнята за момче са работните масички с всичките им там инструменти.

# 272
  • Бургас
AnMary, в допълнение на идеите на No_frame bitch, бих добавила масажна седалка.

Миналата година взехме на майка и е много доволна. Слага си я на фотьойла като гледа филм или чете.

Беше от olx.bg, нещо подобно като черната Peace

# 273
Момичета, сестра ми е направила списък с препоръчителни подаръци за племенника ми. Аз "заплюх" леглото, но тя иска от онези огромни кубчета и то иска количество достатъчно, че да му направи къщичка. Тя твърди, че на илиенци има. Някой да има идеи къде да го намеря това чудо на някаква нормална цена???

# 274
mariq91 Моя син беше на 2 години, когато му подарихме кухня (точно защото много се заиграваше с кухнята на едно момиченце) Много беше доволен и си играеше с нея, дори и сега когато е почти на 3 години се забавлява с нея. Има и едни зеленчуци и плодове, които са с велкро по средата и се режат - такива също взехме за допълнение. Аз не мисля, че кухнята е само за момиченца (разбира се в подходящи за момче цветове). Все пак най-добрите готвачи и шефове са мъже Simple Smile  

# 275
Много ви благодаря за мненията. Остава само да видя и ММ какво ще каже по въпроса. И инструментите са вариант, защото използва на баща си да майстори разни неща.

# 276
Мами, тази седмица в Лидл има промоция на Lego - Duplo, както и други видове. Цените са 19,99 лв. и 29,99 лв. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 277
Някой търсеше играчката Мини Маус- разказвач на приказки има я в един от саитовете за споделено пазаруване и употребявана и нова.

# 278
  • Германия
В една група в фб почнахме коледна игра да подаряваме подаръци на коментиралия преди нас... Падна ми се момченце на 8, без дрехи и неща за училище. Ще дадете ли идея от какво се интерсуват деца на тази възраст. Чудех се за някой Легго, ама дали не е голям за тях 😯 или от тези малките дронове (те влизат в определения лимит от 20-30Евро) Идея си нямам, ще питам майката след като имам някакви идей, защото тя каза че на всичко се радва

# 279
В една група в фб почнахме коледна игра да подаряваме подаръци на коментиралия преди нас... Падна ми се момченце на 8, без дрехи и неща за училище. Ще дадете ли идея от какво се интерсуват деца на тази възраст. Чудех се за някой Легго, ама дали не е голям за тях 😯 или от тези малките дронове (те влизат в определения лимит от 20-30Евро) Идея си нямам, ще питам майката след като имам някакви идей, защото тя каза че на всичко се радва

Книга, енциклопедия, книга-игра.
Нещо за сглобяване - 3D пъзел, крепост и т.н.

# 280
  • На брега на реката
Или пък настолна семейна игра? Вкъщи вече трета година играем на Дженга и не ни омръзва. Също и една за баланс, монополи, игри за въображение. Идеални са за пренасочвани на вниманието от таблети и телефони Simple Smile

# 281
  • Nice
Малко късно ви видях и вече пуснах питане в другата коледна тема.
Но да побликувам питанката ми и тук, че май ще е по-на място.
Тази година ще подарявам подаръци изработени от мен поради липса на средства. Обаче не съм креативна и нямам никакви идеи. За изработването поне мога да се справя.
Близките ми не са претенциозни, радват се на всичко. Мъжете са малко по-трудни, за тях съвсем нямам идеи.

Ако знаете сайтове или имате идеи, моля споделете. Едно много некреативно момиче ще ви е много благодарно

# 282
  • Германия
Можеш от някъде да купиш евтини кутии за сладки и да ги напълниш с лично приготвени такива. Или пък напълниш подобни торбички с два-три вида сладки:
Можеш да направиш смеска за сладкиш в чаша/буркан. Получателят трябва само да добави мляко и да сложи в микровълновата:
Aко обичаш да правиш снимки, можеш да направиш календар с твои снимки. Не знам дали в България има такива, но тук за 3-4 евро се продават готови календари, на които само трябва да залепиш снимките.

# 283
  • Nice
Чудесно изглежда, сладки в буркан ! Много уютно и сладко.
Благодаря!

Не съм в България иначе, но не съм мяркала такива календари. Ще потърся.

# 284
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
картички - https://www.pinterest.com/explore/diy-christmas-cards/?lp=true
за жените - бисквити в буркан https://kulinarnimisli.wordpress.com/2011/12/22/%D0%BF%D1%80%D0% … 1%81%D0%BA%D0%B2/ Simple Smile

играчка в буркан Simple Smile в левчетата има малки елхички, продава се и изкуствен сняг, останалото е желание
https://www.pinterest.com/pin/351562314652607969/
https://www.pinterest.com/pin/27936460160408713/

за мъжете https://www.pinterest.com/pin/136585801170409251/ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт