Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 875
  • 461
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Ти пък какво си я заяла Дева. Беше го написала с ирония.

# 136
  • Наблизо
Не мисля,в други теми се е изказвала по същия начин.
Джей Ло не е слаба,а добре сложена.

# 137

Джей Ло не е слаба,а добре сложена.
Много далеч от слаба е, дори и преди да роди. Peace

# 138
  • Варна
На тази снимка не изглежда дебела.

# 139
Ще се съглася с твърдението на автора, изхождайки от своя личен опит. Не с жени  Laughing ,а с вариацията на собствените ми килограми. Уважавам и се възхищавам на жените, които въпреки наднорменото си тегло се чувстват добре в кожата си, но аз не съм от тях. Смятам, че мнозинството от жените се чувстват като мен, въпреки че, поне тук, не си признават. На мен не ми се отразява добре на самочувствието, ако кача 2-3...10 (историята помни и такъв случай) килограма. Не ми е приятно да съм с корем и да се тресат телеса при всеки тласък. АЗ не харесвам гледката, ММ не е подавал оплакване. Да, на гъвкавостта не се отразява особено, но ... всеки качен килограм си е тежест, който те изморява по-бързо, води до запъхтяване при физическо усилие, а сексът все пак не е интелектуална игра.

Тук съм съгласна, с едно уточнение, че това няма нищо общо с това дали си по-слаба, а с това да се харесваш.
Има хора които се харесват такива каквито са и им личи. Когато се харесваш сам на себе си и другите те харесват. Дали си слаб или не няма значение.

# 140
Ти пък какво си я заяла Дева. Беше го написала с ирония.

Точно. Wink
Освен кг има значение и ръста. Ако си висока, много ясно, че 50 кг може да са малко.
Или пък на ръст под 150 да са много.

Ама Бюти ме яде по много теми и заради това фиксирах това число. Laughing

# 141
  • sf
Аз лично се чувствам добре в кожата си, въпреки че имам доста кила над нормата. Но имам извивки, които ме карат да се чувствам секси. Мъжко внимание не ми липсва и не чувствам нужда да се форсирам и да отслабвам.

# 142
И аз съм за стегнато,но женствено тяло.Чест спорт с хубаво и комплексно хранене са ключът за мен.И разбира се хубав секс,без нужда от симулиране Smile
Ето един светъл пример,че дори и на 48 може жената да изглежда красива и женствена,въпреки че е дебела на около 65 килограма.

Хахах ама то ти това ако имаш за "дебело"...
Супер си е мацката, но нали си наясно колко помощ от съвременната пластична и дерматологична медицина получава точно такава персона.
А това "че дори и на 48" звучи като "зела дала"  Joy Ми то почти всяка втора 48 годишна жена, която познавам е красива и женствена и знаеща какво може, иска и кога да пъшка  Laughing

# 143
  • Paris, France
Всичко е в чара и излъчването, а не в килата 😂

Не за всички е така.
Мен никога не ме е привличал сексуално дебел мъж, както и негър.

А, много често, откровени " грозници" са силно привлекателни- за Жан- Пол Белмондо се сещам....

От дебели, но даже закръглени мъже ме е гнус. Харесвам мускулести и атлетични мъже. Обожавам негри, но само ако са атлетични  hahaha. Баща ми и Белмондо бяха като близнаци на младини. Връстници са. Белмондо не ми е грозен, може би, защото прилича на баща ми. На мене ми е противен Леонардо ди Каприо. На прасенце ми прилича.

Според мене килограмите (почти) не са важни. Важни са сантиметрите и пропорциите. Една 45кг жена може да е торба от мазна кожа и кости, а 65кг да е с добре оформена, тясна талийка, мускулесто дупе и стегната. Разплуто дебелите хора са ми грозни, особено ако имат тънки като чавки крака и тела като бурета, с маки мазнини около талията.

# 144
  • Варна
А аз отдавна преминах през пубертета и разбрах, че килограмите и външния вид не са най-важното нещо на този свят. Има къде по-значими качества в един мъж или жена, които си струва човек да забележи.

# 145
Ех Глухарче, порастнала си и си разбрала, че когато обичаш, не обичаш с очите си. Че когато те обичат не те харесват заради килограмите ти ...  Heart Eyes

Попитали мъдрец коя е най-красивата жена.
Отговорът бил - тази, която обичаш истински!

# 146
  • BG
А аз отдавна преминах през пубертета и разбрах, че килограмите и външния вид не са най-важното нещо на този свят. Има къде по-значими качества в един мъж или жена, които си струва човек да забележи.
Именно!  Peace Познавам физически привлекателни хора, но кел файда като душата им е като изгнила ябълка Sick та ако ще и най-страстните да са. М/у другото след 30+ характерът започва да дава отпечатък  на лицето и на погледа.

# 147
  • Варна
Ех Глухарче, порастнала си и си разбрала, че когато обичаш, не обичаш с очите си. Че когато те обичат не те харесват заради килограмите ти ...  Heart Eyes

Попитали мъдрец коя е най-красивата жена.
Отговорът бил - тази, която обичаш истински!

Ами притесних се, че според форумския идеал ще трябва да се развеждам. А пък ме мързи.И моя мъж го взех 80 кг., атлетичен и висок, ама на надебеля завалията. С 6 плътни работни дни, само вечер му остава време за храна. Неправилно е и мрънкам, но го прави заради нас.

# 148
Не съм съгласен! Мъжете обичаме с очите си, жените с ушите си.

# 149
  • # супернатурална #
Именно!  Peace Познавам физически привлекателни хора, но кел файда като душата им е като изгнила ябълка Sick та ако ще и най-страстните да са. М/у другото след 30+ характерът започва да дава отпечатък  на лицето и на погледа.

С това съм съгласна. С едно допълнение. Характерът дава отпечатък и на тялото. Доста преди трийсетте. Никой не твърди, че е най-важното, но свъхтеглото е показателно за волята, емоционалното състояние, мързела, хранителните навици. Мантрата "аз си се харесвам" сме я чували, но дали ако се яви феята с пръчицата и каже, че може да смъкне амнайсе кила с едно замахване, човек с наднормено тегло ще каже "не, не, сакън, не ми разваляй фигурата"

Общи условия

Активация на акаунт