Защо слабите жени са по-страстни?

• 44 747
  • 461
  •   2
Отговори
# 300
  • град-държава
Абе няма, до вкъщи им е сбирката. Отпред висят, както млади момчета, така и зрели мъже. И от двата типа има представители на пичове с изражение на пристиснати к@рвалани. Някои подозирам, че дори са вървежни, но не при такива като мен. 😉

# 301
Когато самочувствието ти е изградено върху грешните "ценности" и ти е много важно чуждото мнение, не са ти виновни килограмите, че страдаш, а не защото си слаб или дебел.

Ех, това чуждо мнение, дето уж не е важно, а всъщност всички обичаме да ни харесват и одобряват, но иначе не - никак не е важно. Май е най-лесно човек да каже, че не го интересува как изглежда в очите на другите, когато види, че не успява по никакъв начин да се впише и тогава се обявява за интроверт или самодостатъчен, а не за аутсайдер с проблеми с общуването, каквъвто го виждат другите.
И като гледам "какво харесват мъжете", всеки се опитва да опише себе си като нещо, което харесват мъжете, даже може да опише своята противоположност като нещо, което мъжете не харесват - примерно ако е дебела, ще каже "че кой обича да го ръбят кокали" и ще гарнира с определение, подкрепящо твърдението като "травестит" или "дръглив кон", за да се сетим автоматично, че мъжете обичат да пълнят шепи с женска плът, наподобяваща бял балон, пълен с мас, но иначе не им е важно какви ще ги чуят по свой адрес, никак даже.

# 302
  • град-държава
Не знам кои са всички, моите всички ме харесват в една или друга степен, щом са покрай мен. Аз съм противоположното на интроверт и всеки с малко мозък ще го прозре дори зад постовете ми.
Иначе да, когато сам си задаваш тенденциите, а не ти ги задават, слабо те интересува чуждото мнение, особено на тези, които самият ти не харесваш. 😉

# 303
Човек е устроен така, че иска да го харесват. И да се отрича това е меко казано смешно.

# 304
  • MI
Ех, ама не се разбрахте че не е до килограми а до хормони и косми. Я сега и мъжете да видим как ще си признаят че си падат по страстни. Sunglasses 

А за чуждото мнение, нормално е с възрастта все по-малко да те интересува какво мислят останалите, особено тези които са ти напълно чужди и безразлични. И какво значи какво харесвали мъжете - кои точно мъже? На каква възраст, с какво образование, с какви интереси, с какво положение? Повечето които познавам всъщност харесват всичко, което не е силно извън нормата нагоре или надолу, другите неща определят дали дадена жена ще им хареса или не - цялостен външен вид, държане, възпитание, излъчване. Т.е. съвкупност от много неща, а не едни килограми, стига да не са стряскащо много или стряскащо малко. Като цяло хора, които се втренчват само в едно нещо и определят себе си или другите само според него са крайно неприятни за общуване и обикновено доста комплексирани. Няма значение дали това са килограмите, размера на сутиена или хранителните предпочитания, резултатът е един - неприятен за околните.

# 305
  • Пловдив
Преди да прочетете останалото искам да кажа, че не визирам никой конкретен и изобщо никой в този форум.

Каквато и жена да си винаги ще имаш публика и обожатели, клише е, но за всеки влак си има пътници. Отделно е пълно с разни подлизурковци готови да се свалят само да скочат в гащите на жените. Така че от гледна точка на жените е лесно да се каже, не ме интересува хорското мнение, защото винаги има кой да ви вдига самочувствието и да ви сваля.

Едит:
nelig
Аз лично харесвам страстни жени, но не и прекалено, и не ми е приоритет.

# 306
  • град-държава
Докато самочувствието ти зависи от някой, или нещо извън теб си обречен.
И какво значи само да ти скочат в гащите, сякаш и жените не го искат. 😆

# 307
Аз съм противоположното на интроверт и всеки с малко мозък ще го прозре дори зад постовете ми.

Ползвах част от мнението ти само заради споменаването на чуждото мнение, защото много пъти се среща в темата с уточнение как не било важно, а иначе коментарът ми не е към теб, а по принцип, мисля, че си личи достатъчно.

# 308
  • MI
Драко, това да го приемам като "харесвам космати жени, но не прекалено" ли? Joy  Шегувам се, очевидно.

Много ясно, че всеки влак си има пътници, аз казвам обаче нещо съвсем различно - че привлекателността на една жена не се определя само от едно нейно качество, което и да е то - килограми например. Особено жалко е като видиш жени, които сами определят своята ценност само в зависимост от едно число или мъже, които се интересуват само от това дали отговаря на неговото разбиране за слабо/дебело. Това говори зле за тях самите, не за оценяваните "обекти". Да не говорим че така, както е зададена темата, е абсурдна и е ясно че цели единствено да провокира и по възможност да скара съфорумките.

# 309
Когато самочувствието ти е изградено върху грешните "ценности" и ти е много важно чуждото мнение, не са ти виновни килограмите, че страдаш, а не защото си слаб или дебел.

Ех, това чуждо мнение, дето уж не е важно, а всъщност всички обичаме да ни харесват и одобряват, но иначе не - никак не е важно. Май е най-лесно човек да каже, че не го интересува как изглежда в очите на другите, когато види, че не успява по никакъв начин да се впише и тогава се обявява за интроверт или самодостатъчен, а не за аутсайдер с проблеми с общуването, каквъвто го виждат другите.
И като гледам "какво харесват мъжете", всеки се опитва да опише себе си като нещо, което харесват мъжете, даже може да опише своята противоположност като нещо, което мъжете не харесват - примерно ако е дебела, ще каже "че кой обича да го ръбят кокали" и ще гарнира с определение, подкрепящо твърдението като "травестит" или "дръглив кон", за да се сетим автоматично, че мъжете обичат да пълнят шепи с женска плът, наподобяваща бял балон, пълен с мас, но иначе не им е важно какви ще ги чуят по свой адрес, никак даже.

Хем харесвани от мъжете и идеално дебели, хем неинтересуващи се от чуждото мнение, хем са пробвали към 1200 диети за отслабване.

# 310
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ох, nelig, престани с тези косми....Не исках да го пиша, но по мои наблюдения, по- пълните жени са и по- космати...и то вследствие на разбърканите хормони, които се случват пък като следствие на затлъстяването ... и това само, защото им липсва самоконтрол, егати....

# 311
  • Пловдив
Vermilion`
Естествено, че го искат. Просто жените смятат, че се натискат, смаопредлагат и им е под достойнството да отидат да заговорят мъж, камоли да го свалят. Това е един отвратителен стереотип.
nelig
За много жени бройката мъже свалящи ги е определяща за ценностите им, самочувствието им, държанието им изобщо целият им характер.

Аз смятам, че всеки тип жена може да бъда красива. Под тип имам предвид дебела, слаба, с дълга или къса коса, с черна или руса коса, ниска или висока и т.н.. Всяка тип жена може да има красиви черти.

# 312
  • град-държава
Разбъркани хормони, заради затлъстяване на колко 55, 65, 75, 95кг? Егати! 😂

# 313
  • град-държава
Ама защо се сърдиш? Питам, абсолютно сериозно? 😆
От 54 до 76кг не са ми засичали разбъркани хормони, нито някой се е оплакал от окосмението ми и искам да знам, 'се пак.

# 314
Разбъркани хормони, заради затлъстяване на колко 55, 65, 75, 95кг? Егати! 😂
Уф, ама си и ти! Нищо не си разбрала от горната мъдрост. Разбъркани хормони заради липсата на самоконтрол. Ми, да си контролират хормоните тези женоря!  Crossing Arms
Скрит текст:
Боже, слез и си прибери вересиите!

Общи условия

Активация на акаунт