Спирала за мигли- тема 16

• 119 433
  • 758
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Много се чудя за серума на Ревиталаш,ама пусти 200лв,как да ги дам...Мажа се с едни капки за очи,на които страничният ефект е потъмняване и удължаване на миглите.Имат отличен ефект,наистина действат,но се притеснявам да не си навредя нещо,че колкото и да мацам миглите отвън,винаги попада и малко в очите.Затова се двоумя за този Ревиталаш,дайте съвет да го купя ли?
Извинявам се за километричният пост!

Ревиталаш е страхотен серум! Действа безотказно. Аз имам адски къси мигли, нормални на гъстота. Докато ползвах Ревиталаш се удължиха, може би с половин дължина. Но като се спре, пак си стават като предишните. Впрочем цената е висока, но си заслужава. Аз си бях купила 2мл и ми стигна за повече от 6 месеца.

# 376
Аз успях да открия достоен заместник на моята любима Lash Paradise. Дълго време се чудех каква точно спирала да взема, с цел хем да разнообразя, хем да се опитам да намеря нещо подобно иии успях от първия път. Прочетох отново коментарите тук в темите, ревюта, клипове и накрая се спрях на Miss Hippie. За мое съжаление не беше на намаление тогава в ДМ или Лили и затова се наложи да я поръчам от Парфимо. Пък и там цената ненамалена е колкото на промоция в гореизброените магазини Grinning От един месец съм ежедневно с нея. На един пласт стои по- естествено, на втори вече има много обем и дължина, но понякога се налага да поразреша с четка, ако не внимавам как я нанасям и бързам. Не ми се размазва, не пада, дори и от долните мигли. Единствения минус за някои може да е, че e възможно да образува леки, в никакъв случай фрапантни "паякови крачета".

Отляво съм с Хипито, отдясно с ЛП.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 20:08 от Mery*-

# 377
  • sofiq
Diorshow overcurl е спиралата,която си купувам последните две години.Обожавам я!Наскоро ми свърши и имах пълнител за спирала,купен от ензо за 3лв.Напълних си диорската спирала и резултата беше учудващо добър.Ползвах я доста време има и още,но сега ще правя поръчка за нова.Ще опитам и така възхваляваната Le volume Chanel.Дано остана доволна,че е 70лв в момента в Ензо.Миглите са ми вечната мъка,не са ми супер малки,но какво ли не правя за да постигна още и още.Ще взема и максимайзера на Диор,дано си струва.Сега ползвам база на Евелин,която е много добра,но както казах,надявам се на повече.Много се чудя за серума на Ревиталаш,ама пусти 200лв,как да ги дам...Мажа се с едни капки за очи,на които страничният ефект е потъмняване и удължаване на миглите.Имат отличен ефект,наистина действат,но се притеснявам да не си навредя нещо,че колкото и да мацам миглите отвън,винаги попада и малко в очите.Затова се двоумя за този Ревиталаш,дайте съвет да го купя ли?
Извинявам се за километричният пост!
Le volume Chanel е прекрасна спирала,наистина цената е висока,но си струва.

Защо не пробваш Бонилаш,аз го ползвам повече от година,взимам го когато е на промоция за 39 лв.,опаковката ми стига за около 4 месеца.Доволна съм от него,определено миглите стават по-дълги докато се ползва,след като спреш  за около 1 месец си стават каквито са били.

# 378
Да споделя мнение за Total temptation на Maybelline - харесва ми как разделя миглите и в същото време има обем. Мирише приятно на кокос, не се рони и се чисти лесно. Доволна съм Wink

# 379
Total temptation на Maybelline ми харесваше в началото, след седмица, две стана по-суха и ми дразни очите.
Запасих се с две спирали от намаленията в Лили Max Factor MASTERPIECE TRANSFORM MASCARA.

# 380
Total temptation на Maybelline ми харесваше в началото, след седмица, две стана по-суха и ми дразни очите.
Запасих се с две спирали от намаленията в Лили Max Factor MASTERPIECE TRANSFORM MASCARA.
Аз тая съм я набелязала одавна  smile3508

# 381
Можете ли да ми препоръчате бюджетна водоустойчива спирала?

# 382
  • Австрия
soul, ползвала съм Maybelline the Colossal Volum’ Express Mascara waterproof и бях доволна.

# 383
Много ти благодаря, DimS! 🌼 Отивам да я купувам.

# 384
  • Стара Загора
Здравейте, между Maybelline и Буржоа какво бихте избрали, в момента има доста добри намаления в магазини ДМ?

# 385
  • Бургас
Ами аз взех Хелти Микс на Буржоа, доволна съм.
На Буржоа също така много харесвам спиралите,но и на Мейбълин не са лоши.Ти от какво имаш нужда?

# 386
Ами аз взех Хелти Микс на Буржоа, доволна съм.
На Буржоа също така много харесвам спиралите,но и на Мейбълин не са лоши.Ти от какво имаш нужда?
Аз не намирам спирала Хелти Микс ,може ли линк  Thinking
Иначе на Буржоа са ми любими спиралите ,особенно тая  http://www.ivis.bg/bourjois-twist-up-the-volume-ultra-black-%D1% … %D0%B8-p9786.html
Правя миглите зашеметяващи  4470

# 387
  • София
Иначе на Буржоа са ми любими спиралите ,особенно тая  http://www.ivis.bg/bourjois-twist-up-the-volume-ultra-black-%D1% … %D0%B8-p9786.html
Правя миглите зашеметяващи  4470

++ 1 за тази спирала! Любима ми е!  Peace

# 388
Момичета, къде в София я откривате тази спирала, няма я. ☹ Май от Ню Йорк ще я купувам.

# 389
  • Бургас
Хелти Микс е фон дьо тен.
Спиралите на Буржоа са наистина много хубави,сега с намалението са и на много добра цена,бих избрала спирала на Буржоа пред спирала на Мейбълин в момента.

Общи условия

Активация на акаунт