Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 325
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Ей паре честито зъбче, и на всички които вече им излизат второ/трето. Браво на децата Simple Smile
Моята хубавица, и тя като Огито на Дит ходи вече като е хваната за каквото докопа, обаче зъби няма. А в другиден става на 8 месеца. Минаха стачки, мина събуждане, минаха нощи със плач на сън, по сто пъти се кърмихме - е не разбрах каква беше причината- зъб не проби.

# 451
LilyRose - и ние така, само че продължаваме с по 100 нощни кърмения, будения с рев и т.н. и зъбите все още са мираж   Thinking 
Ние бяхме на фотосесия при Калина ме снима миналата седмица - страаашно съм доволна от снимките, направо картички  Heart Eyes Уж нямаше да поръчвам календари, ама като видях снимките, не се сдържах Simple Smile
За Коледа засега съм ѝ взела дървен уолкър с разни други занимавки по него. Мисля и шейна, и столче за кола избирам. Май на Сайбекс се спрях засега. Спира ме само, че не може да се монтира обратно на посоката на движение, а ми се искаше до 2 години така да я возя... Вие как ще процедирате - до каква възраст назад?

# 452
  • София
До година и половина май. То мисля, че така беше по закон. Моя човек откача в колата, та си мисля, ако е напред може и да му е по-интересно и да вземе да се кротне.

# 453
  • София
Няма такъв закон. Аз вече поръчах стол 9-18. Като дойде, махам кошницата и го слагам да си гледка.

# 454
  • София
Сигурна ли си? Аз скоро четох разни такива неща, че до сега е 12 месеца, но щели да го правят 15 месеца или достигане на 12 килограма...или нещо такова...Ще трябва да видв пак.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/vyvezhdat-novi-iziskvaniq- … vtomobili-1380452

Колко е актуално, обаче не знам.

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 09:15 от ditmade

# 455
  • София
Виж тук чл. 137б до г, аз такова нещо не виждам.
https://lex.bg/bg/mobile/ldoc/2134649345

Освен посочените правила в 137г да предвиждат такова нещо, но те са за одобряване на самите устройства, така че надали. Но ще проверя като имам време, че и на мен ми стана интересно.

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 09:42 от belinda

# 456
  • София
Супер, сподели после, че вече се обърках тотално:)

# 457
Момичета я кажете, че и аз щепоръчвам стол. Чудя от 9-18 кг или от 9 до 36 кг. (Модела който съм си харесала го предлагат и в двата варианта и се чудя) Вторите са по скъпи. Ще го ползвам ли реално толкова дълго време ?

# 458
Лили, моето мнение вземи си 9-18, след това и до 36 ще ползваш, но тогава ще бъде по-добре 15-36. Ако искаш питай и в темата за столчетата. Стикито мисля още най-много месец да я возя отпред и си я слагам отзад с изофикса и обратно на движението. Ще я возя така колкото мога по-дълго.

# 459
  • София
Аз си взех от 0 до 25. Честно казано добре, че така направих, че като гледам как мойто пате е с размер на 18 месечно...де да го знам догодина как ще е.

Пърпълче, ако седи мирно и аз щях да возя до късно на обратно, ама то не се издържа...Не че е гаранция, че като обърна столчето ще миряса де..

# 460
Алиса, кашата от елда ти ли си я правиш, или взимаш инстантна? Ако е от готовите на коя марка ползваш?
Готова, на Слънчо

# 461
  • София
Лили, съветвам те да си вземеш 9-18. Комбинираните са...като комбинирана пералня със сушилня☺
Не мога да ги намеря тия правила на комисията на оон, към които препраща закона. Сто други неща ми излязоха, само това не. На работа имам хубава правно информационна система, там ще ги намеря, но вкъщи нямам.  Все така обаче смятам, че те се отнасят към одобряването на моделите системи за безопасност и тестването им. Ако самият производител е посочил, че за бебе под 10 кг. Примерно е задължителен обратният монтаж-тогава да. Но иначе не намирам законова опора на това правило. Но наистина ми стана интересно и ще го проследя някой ден, когато имам достъп до системата.

# 462
  • София
Сравнението за пералня със сушилня много ми хареса...защото си взех точно такава..не стига ,че пере по 100 часа и суши..ами накрая не е съвсем сухо прането. Но в случая нямах избор...нямам нито балкон, нито място за пералня и отделна сушилня...

# 463
Разбихте ми мечтите - понеже нямаме място, мечтаех за комбиниран уред Anguished

# 464
  • София
Е аз все пак съм доволна, защото дори да излизат леко влажни, пак не е като да са мокри и да съхнат дни наред. Освен това, ако сложа половин пералня си излизат сухи. Аз си представях разбира се някаква магия с напълно сухи и не смачкани дрехи, но сегашното положение е доста приемливо в сравнение с преди.

Общи условия

Активация на акаунт