Априлчета 2017 - Тема 5

• 47 323
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Пърпълче,адмирации за теб!Благодаря за съветите момичета,супер сте 🤗😘 Ще пробвам сминдуха с кис.мляко непременно!Белинда,ами месец и нещо се захранваме и едва вчера му дадох лъжичка пюрв от круша (сама си правя пюретата).Ами няма такава погнуса,за малко да повърне,че даже и "блях" каза 😂  личната каза да започвам да му давам попара сутрин?!?Обърках се още повече и аз знаех за каша първо.Тази каша как се прави,въвежда?Пак постепенно ли? Много изоставам с това захранване мибсе струва 🤔 вчера бяхме на консултация - 8100,71см. (300 гр.е качил от миналия месец и сантиметър) не е ли малко? Аз всеи месец за това се вайкам,пък като си погледна детенцето не изглежда недохранен.Просто не е толкова пухкавичък,колкото ми се иска да бъде 😁 ама може да се е метнал на мен,такава тънкофайчица 😀
Пърпълче,при вас как върви със захранването?Стикито папка ли? 😊

# 481
Аз също смятам, че дохранване с АМ е първа крачка към отбиването. Първо, че така организмът ти няма да схване, че не произвежда достатъчно кърма и няма да си даде зор да увеличи количеството. Вторият ми аргумент май не важи за толкова големи бебета - вече изпечени цицомани Simple Smile Та едва ли ще му хареса шишето повече от цицката  Joy Дори да ти е намаляла кърмата, 7-8-месечно бебе няма да умре от глад, ако 2-3 дни яде по-малко отколкото му се иска, докато пак ти се регулира. Моят съвет е да изпиеш една-две бири - аз всяка вечер си пийвам, плюс малката има 4-5-6-7-8 нощни кърмения за стимулация и стой та гледай сутрин каква Памела Андерсън съм #Crazy Сега не ме линчувайте за биричката, ама не мога - обожавам я тая хмелена отвара  Heart Eyes
Аз май си харесах столче - Cybex Pallas M-fix. Хем не исках група 1-2-3, хем исках да се монтира обратно на посоката на движението, а не отговаря на нито едно от тия условия Simple Smile Ама много ми го препоръчаха няколко приятели и май ще им се доверя, като нищо не разбирам... Пък и има само положителни оценки на краш-тестовете.

# 482
  • София
Ох, бира😍
Мече, сега ти е притеснено, няма да имаш време, така че вземи една готова каша-ориз, елда или царевица. Бих ти препоръчала на Хумана. Приготвяш според указанията на кутията
 Даваш 2-3 лъжички на ден, после 5, после 10 и така, до колкото решиш или детето иска. Пък като се успокоиш, ще прочетеш как се правят домашните каши и ще си му правиш. Аз лично намирам кашата за доста хранителна, затова засега давам през ден само по половин порция/ към 90 мл./ с плод-пасирана ябълка, круша, шипково пюре, банан дори днес дадох на парченца-много е добър, яде всичко наред😆

# 483
Сега да ви шокирам малко, бира не пия, не свикнах с нея. Dizzy Face
Стикито не стига, че се изтърси май последно в групата, ама и последно се захранва. Та сме до под кривата круша. Аз реших, че като ще е гарга да е рошава и скочих изцяло в дълбокото със ЗВБ-то. От общо три дни само първия ден й беше интересно. Дадох й наведнъж броколи, сладък картоф и пащърнак, определено броколито я привличаше най-много. Нарочно избрах различни цветове. Облиза го два-три пъти и после само като го доближеше до устата си, се втрисаше. Joy На третия дадох тиква. Тая седмица доста работа ми се насъбра, по цял ден почти бяхме навън, но от утре пак продължаваме с тиква и нещо друго сезонно.
А как ми се дояде мангото, за което Белинда писа, и мушнах няколко бисквитки да не ми стане нещо. Joy

# 484
  • София
Пърпълче, те в началото всички и от всичко се потрисат😆 Козуначко така в първия момент с въпросното манго, понеже то нали има и кисела жилка, а и той налапа голямо парче-първо се втресе,  после аха да върне поръчката и после като включи турбото-едвам го спрях😁

Бира пропих на 30+ в Прага. Там като седнеш на заведение не те питат какво ще пиеш-направо носят😁И после и аз като включих турбото...

# 485
Добро утро мами. И аз имам чувството че сме до под кривата круша със захранването. Ядем зеленчуци, плодове и каши  само, а го захраних преди месец и половина - два. Тези дни ще включвам вече нещо ново, но се чудя от месо, жълтък и глутен кое да е първо. Вие какво ще ме посъветвате?
Меченка, не се притеснявай, ще се нормализират нещата. Hug

# 486
  • София
Месо.

Момичета, голяма греда. Дойде столчето от лудия петък в хиполенд. Мъжа ми го избира, те сега като го видях на живо-хлъцнах. Няма колани😲 Има едно като масичка, дето се слага отпред и там минава коланът. Демек-ако не иска масичката, няма колан😧 И подглавниците едни твърди ми се видяха...А не беше евтино, пущината. ММ уж разбира от тези неща, ама този път се е изложил.

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 16:10 от belinda

# 487
Белинда, на ваше място бих го сменила. Не бих рискувала, че както си сменят мнението през трийсет секунди, иди разчитай, че тая масичка ще му харесва. А
това не е да се ползва месец, да речеш, че ще изкарате. Той мъжа ти човекът, няма как да го е знаел, едва ли го е пишело в описанието.
Ние днес отидохме до бебеманията. Около Парадайс и Мола на Цариградско беше някаква лудница. Имах чувството, че хората са си взели почивен ден да пазарят из моловете Joy Айде разбирам много бременните и айляците като нас, то това си е вид мероприятие вече.

# 488
Меченка споко, от нерви е. И аз минах през такъв “спад” на гърдите. Реших че кърмата спира. После пък на сругата крайност, текат подуха се боляха ме ит кърма. Идея нямам как стана това, но детето си яде и наддава. А аз уж щях да я отбивам Blush, но нека прояде още някои неща.
Бруклин каква крива круша със захранването.  И ние ядем като вас зеленчуци, плове и каши, а си казвам  ехее напреднахме, ти сега ме върна в първи клас Stuck Out Tongue Winking Eye да не ми се обидиш шегувам се за първи клас Simple Smile
Аз сега въвеждам месо.
И аз от черния петък съм със седалка за кола напред. Само че, заради намаленията изневерих на марката която си харесах. И сега съм със притеснения да не дойде нещо, което не ми харесва. Аз поръчах всичките групи от 9 до 36 кг. Дано да има положение за спане.
Белинда гледала съм ги тези модели с масите, те се водят май за най-ниската група. Ако не ти харесва връщай. Оферти има постоянно.
Верно голяма истерия, уж безработни, все народа няма пари, а в петък посред работното време моловете пълни и се харчи здраво. Кога ти аз като работех през седмицата ще стъпя в мол. Smile

# 489
Лили, не се обиждам, даже смешно ми стана Grinning
И аз си мислих, че добре се движим и преди 2 дни на консултацията ЛЛ каза да му давам месо, да му дробя хляб в супата и попара да му правя и аз се филмирах, че не го храня добре Tired Face

# 490
Гащичките на памперс някой пробвал ли ги е? Чакам да ми дойдат останалите многократни пелени и през деня ще сме на тях, а през нощта на еднократни, че пробвах една нощ, обаче стикито голяма пикла. Те и еднократните пропускат понякога, но няма как да й го сменя, без да се събуди и да ми кукне доволна по никое време.

# 491
Аа да тя и на мен днес педито ми вика, махай сутрешното кърмене и почвай попара със сирене и после телешко. И аз вече шах с пешката Open Mouth Аз още заешкото месо по лъжичка прокарвам, жълтък не съм дала, тя попара и да махам трето ядене. Както сме смяхме тук направо на коледа да и давам пържолите и да се свършва със захранването направо Smiley
Такава ще е последователността де, но имаме време до попара. Поне аз така мисля Wink
Пърпъл аз много се чудя за гащите, че много се върти пълзи, все със молби ги слагам памперсите. Но нещо ме разубеждават мамите тук из квартала не били удобни Thinking
Я пусни линк, какви да тези многократни пелени. Удобни ли са ти? Как ги ползваш?

# 492
Миналия петък патето намаза със проходилка и столче. Днес намазах аз със нов телефон и дрешки 😁
А таткото пак нищо 😀
Свекърите са нагости и съм се скрила в стаята, уж приспивам бебето, а той си хърка блажено отдавна.... ама немога да ги трая.
Хиляда пъти им казах да не го целуват и пипат по лицето, все едно им казах " давайте, само там гопипайте" и в първия удобен момент се изнизах 😀

# 493
Лили, аз си го представях едва ли не като голяма хамалогия, обаче не е. Може би защото все пак минахме акливия период. Няколко пъти ги слагах за по цял ден, без крем, всичко беше наред с дупарата.
Аз нямам сушилня и като че ли това е основния минус, защото сега на студеното съхнат по-бавно.
Купих си на GroVia. Момичето, с което раждах им е вносител за България и от нея се запалих. http://www.fancybabybg.com/peleni-za-mnogokratna-upotreba

На ден използвамоколо пет- шест-седем пелени, сменям като памперс на два до три часа.
Засега ги пера отделно, обаче гледам във фейсбук коментират, че си ги перат и заедно с другите дрешки. Аз почти всеки ден пускам пералня на стикито, така че това не ми пречи.
Реших се не защото съм толкова еко био мама, колкото ми се струва по-щадящо за кожата.

# 494
Аха ясно, те са си като памперс ама от плат и се перат. Добре звучи. За кожата наистина е важно че аз такова плескане я плескам с кремове, все ме е страх да не се обрине. Събличам да диша дупето.
Ммм сега ми вкара повид за размисъл Wink
Хаха пате браво, приспивай много старателно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт